ΣύνδεσηΣύνδεση

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή

Τελειότητα στην ακρίβεια και το σχεδιασμό

Για πάνω από 40 χρόνια ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποτελεί έμπνευση για τα ρολόγια Porsche Design. Η εξαίρετη μηχανική κατασκευή και η σχεδιαστική δημιουργικότητα διαπνέουν τη φιλοσοφία της μάρκας.


Ενημέρωση:
Νέα μοντέλα online

Κομψά και πολυτελή ελβετικά ρολόγια σε προσιτές τιμές

Από ιδιαίτερα επίπεδα και εκλεπτυσμένα ρολόγια έως σύνθετα ρολόγια τουρμπιγιόν, η Frédérique Constant προσφέρει κλασικά κομμάτια σε εξαιρετικές τιμές.


Εκλεπτυσμένα ελβετικά ρολόγια, εμπνευσμένα από το Μονακό

Η Ateliers deMonaco είναι γνωστή για τη δημιουργία εκλεπτυσμένων ρολογιών πολυτελείας. Κάθε ρολόι αυτού του κατασκευαστή είναι ένα κομμάτι υψηλής ωρολογοποιίας, στο πνεύμα του μότο «Noblesse Oblige».


Μοναδικά ρολόγια

Τα ρολόγια Benzinger συναρπάζουν. Αποδεικνύουν πόσο περίτεχνα μπορούν να είναι τα ρολόγια, όταν ένας μετρ του είδους του αφιερώνει χρόνο για να τα αναδείξει.


Ενημέρωση:
Νέα μοντέλα online

Η τέχνη της ωρολογοποιίας στην καθαρή της μορφή

Η Moritz Grossmann αντιπροσωπεύει τη γερμανική τέχνη της ωρολογοποιίας στην τελειότητά της. Η χειροποίητη κατασκευή αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μάρκας – ακριβώς αυτό που πρεσβεύει μια μανουφακτούρα.


Αθλητικά ρολόγια που ενθουσιάζουν

Η Linde Werdelin είναι διάσημη για τα αθλητικά της ρολόγια με τις μοναδικές λειτουργίες. Ωστόσο, αυτά τα ρολόγια δεν αποτελούν απλά αθλητικό εξοπλισμό – είναι έργα τέχνης.


  • Αποκλειστική συνέντευξη

    Jochen Benzinger

  • Αποκλειστική συνέντευξη

    Jorn Werdelin