Πάνω από 360 εργαζόμενοι κάνουν την αγορά μια τέλεια εμπειρία
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 2.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Πώληση ρολογιού

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας
Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Η προστασία αγοραστή της Chrono24

Εξασφαλίστε προστασία της αγοράς σας με τη δωρεάν Προστασία αγοραστή της Chrono24: Πιστοποιημένοι έμποροι, πληρωμή μέσω καταπιστευματικού λογαριασμού και εγγύηση γνησιότητας.

1.
Η Chrono24 ελέγχει τους εμπόρους με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας

Έμποροι πιστοποιημένοι με αυστηρά κριτήρια

Κατά την αγορά ενός ρολογιού πολυτελείας η ασφάλεια και η εμπιστοσύνη παίζουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Γι' αυτό το λόγο ελέγχουμε κάθε έμπορο με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας, πριν του επιτραπεί να διαθέσει στην Chrono24 ρολόγια προς πώληση. Σε αυτά συγκαταλέγεται για παράδειγμα ο σχολαστικός έλεγχος της ταυτότητας και της σοβαρότητας του εμπόρου στο πλαίσιο της εγγραφής.

Μάθετε περισσότερα
2.
Η υπηρεσία Trusted Checkout της Chrono24 είναι δωρεάν για τους αγοραστές

Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout

Καταθέτετε εύκολα τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να παραλάβετε το ρολόι που επιθυμείτε. Μόνο τότε τα χρήματά σας θα καταβληθούν στον έμπορο. Η υπηρεσία Trusted Checkout είναι για εσάς, ως αγοραστή, χωρίς καμία χρέωση. Όλες οι αγγελίες, για τις οποίες είναι δυνατή η πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout, επισημαίνονται αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα
3.
Κάθε ρολόι, το οποίο πωλείται μέσω της Chrono24, ασφαλίζεται κατά την αποστολή για όλο το ποσό της αξίας του

Ασφαλισμένη αποστολή

Κατά την αποστολή, κάθε ρολόι ασφαλίζεται από τον έμπορο για όλο το ποσό της αξίας του και λαμβάνει κωδικό εντοπισμού. Στον λογαριασμό σας Chrono24 μπορείτε να παρακολουθείτε αδιάλειπτα την εξέλιξη της παραγγελίας σας, μέχρι το νέο σας ρολόι να φθάσει στα χέρια σας.

Μάθετε περισσότερα
4.
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων από την Chrono24 σε περίπτωση απομιμήσεων

Εγγύηση γνησιότητας

Αν έχετε αμφιβολίες για τη γνησιότητα ενός ρολογιού που παραγγείλατε σε έμπορο Chrono24, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του ρολογιού σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Θα ελέγξουμε ακριβώς την περίπτωσή σας και θα βρούμε από κοινού με τον έμπορο μια ιδανική για εσάς λύση. Στο απίθανο ενδεχόμενο που δεν καταφέρετε να καταλήξετε σε συμφωνία με τον έμπορο, τα χρήματα θα σας επιστραφούν απευθείας από την Chrono24.

Μάθετε περισσότερα
5.
Η Chrono24 προσφέρει προσωπική και πολύγλωσση υποστήριξη

Προσωπική και πολύγλωσση υποστήριξη

Καθ' όλη τη διαδικασία της αγοράς μπορείτε να βασίζεστε στην ομάδα υποστήριξης πελατών μας που σας εξυπηρετεί σε 22 γλώσσες. Είτε πρόκειται για διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με το ρολόι ή καθαυτή την αγορά – η ομάδα υποστήριξης της Chrono24 βρίσκεται πάντοτε προσωπικά δίπλα σας, παρέχοντάς την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε αυτό που σας απασχολεί.

Μάθετε περισσότερα
6.
Η Chrono24 προσφέρει γρήγορη και εύκολη διεκπεραίωση ακύρωσης της συναλλαγής

Εύκολη διεκπεραίωση ακύρωσης

Εάν το ρολόι που παραγγείλατε δεν παραδοθεί ή δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του εμπόρου, το αντίτιμο της αγοράς μπορεί να σας επιστραφεί από τον καταπιστευματικό λογαριασμό.

Και εάν τελικά συμβεί κάτι; Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς! Εάν για παράδειγμα δεν είστε ικανοποιημένος με την παράδοση, η τιμή αγοράς μπορεί να σας επιστραφεί εξ ολοκλήρου μέσω της δωρεάν παρεχόμενης υπηρεσίας καταπίστευσης. Στην περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής, τα χρήματά σας σάς επιστρέφονται εύκολα και γρήγορα – χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Από την ίδρυση της Chrono24 το 2003 διαμορφώνουμε το διεθνές εμπόριο ρολογιών πολυτελείας θέτοντας νέα πρότυπα. Με 290 εργαζομένους στην Καρλσρούη, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να κάνουμε την αγορά μας ακόμα πιο ελκυστική και να προσφέρουμε τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές ρολογιών πολυτελείας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα σχετικά με εμάς
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Μοναδικό: Η Chrono24 σε αριθμούς

Η Chrono24 είναι η κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας παγκοσμίως. Ανακαλύψτε το νέο σας ρολόι σε περισσότερες από 475.000 αγγελίες ή πουλήστε σε έναν από τους πάνω από 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

 • 2021

  Κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας από το 2003

 • 0

  Πωλητές από περισσότερες από 100 χώρες

 • 0

  Επισκέπτες την ημέρα

 • 0

  Ρολόγια σε προσφορά

 • 0 €

  Συνολική αξία ρολογιών

 • 0

  Λήψεις της εφαρμογής

Αγοράστε και πουλήστε ρολόγια σε όλο τον κόσμο

Αγορά

Ελκυστικές προσφορές από πωλητές από περισσότερες από 100 χώρες: Σας εγγυόμαστε ότι στην Chrono24 θα βρείτε ένα ρολόι που θα σας κατενθουσιάσει – από το κλασσικό αυτόματο ρολόι έως το σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι.

Πώληση

Περισσότεροι από 9 εκατομμύρια λάτρεις ρολογιών αναζητούν κάθε μήνα στην Chrono24 το ρολόι που επιθυμούν. Ανακαλύψτε και εσείς τον κατάλληλο αγοραστή για το ρολόι σας – είτε εμπορεύεστε ρολόγια είτε επιθυμείτε να πουλήσετε ως ιδιώτης πωλητής.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που θέλω να επιστρέψω ένα προϊόν;
Στην περίπτωση αγοράς μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout: Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα υποστήριξής πελατών της εταιρείας μας, τηλεφωνικά (+49 721 96693-920) ή μέσω email (withdraw@chrono24.com). Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα και θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία.

Εάν πληρώσατε το ποσό αγοράς απευθείας στον έμπορο ή τον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε απευθείας μαζί του για την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.
Μπορώ να πραγματοποιήσω την αγορά μου μέσω υπηρεσίας καταπίστευσης;
Στις περισσότερες αγγελίες υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24. Καταθέτετε τα χρήματά σας στον καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζει για μια απρόσκοπτη αγορά. Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24 θα βρείτε εδώ:
Εάν η πληρωμή μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24 δεν είναι δυνατή, λάβετε υπόψη τα εξής:

Πιθανώς στη χώρα σας διατίθενται και άλλες αξιόπιστες υπηρεσίες καταπίστευσης για τη διεκπεραίωση της συναλλαγής. Συγκεντρώστε εκ των προτέρων ακριβείς πληροφορίες στα πλαίσια της επιλογής μιας υπηρεσίας καταπίστευσης.

Για τη χρήση μιας υπηρεσίας καταπίστευσης πρέπει να συμφωνεί τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής. Εφόσον χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία καταπίστευσης, ζητήστε όλα τα στοιχεία απευθείας από τον πάροχο. Μη βασίζεστε σε προωθημένα email του πωλητή.
Πώς μπορώ να αναγνωρίσω μια απομίμηση;
Στην Chrono24 ισχύει ο απόλυτος όρος, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται στους εμπόρους να διαθέτουν προς πώληση απομιμήσεις ρολογιών. Οι επαγγελματίες έμποροι ελέγχονται από εμάς και η πλειοψηφία διαθέτει προς πώληση πολυτελή ρολόγια με επιτυχία εδώ και χρόνια στην Chrono24. Το διακριτικό «Trusted Seller» είναι μια πρόσθετη ένδειξη για τη σοβαρότητα ενός εμπόρου. Εφόσον ένας έμπορος διαθέτει αποδεδειγμένα προς πώληση ένα αντίγραφο, τότε του επιβάλλεται από εμάς αποκλεισμός.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια πριν αγοράσετε το ρολόι που επιθυμείτε, ενημερωθείτε προηγουμένως για την πραγματική του αγοραία τιμή. Μάρκες ρολογιών όπως τα Rolex, Breitling και άλλα πολυτελή ρολόγια συνήθως δεν προσφέρονται για λίγες εκατοντάδες ευρώ. Γενικά ισχύει: Εάν μια προσφορά ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή ή αμφιβάλλετε ως προς τη γνησιότητα του ρολογιού, είναι καλύτερο να μην προχωρήσετε στην αγορά. Αντί για αυτό αναφέρετέ μας τις υποψίες σας μέσω του συνδέσμου «Αναφορά ύποπτης αγγελίας» που θα βρείτε απευθείας στην αγγελία.

Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές κατά την επισκευή γνήσιων επώνυμων ρολογιών χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά, τα οποία διαφέρουν από τα γνήσια εξαρτήματα που περιλαμβάνονταν αρχικά στο εκάστοτε συγκεκριμένο μοντέλο. Ειδικά στα Vintage ρολόγια υπάρχει ενίοτε έλλειψη ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση ο έμπορος οφείλει να αναφέρει την αντικατάσταση των εξαρτημάτων.
Για μια αγορά μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout έχω πρόσθετες αξιώσεις βάσει της νόμιμης εγγύησης και της εγγύησης κατασκευαστή;
Για την αγορά μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout ισχύουν οι διατάξεις που προβλέπονται από τον νόμο σχετικά με τις εγγυήσεις. Επέκταση των αξιώσεων που απορρέουν από τη νόμιμη εγγύηση και την εγγύηση κατασκευαστή δεν υφίσταται.
Ποιους τρόπους πληρωμής έχω στη διάθεσή μου;
Στις περισσότερες αγγελίες υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24. Πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή εμβάσματος και καταθέτετε τα χρήματά σας στον καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου θα φυλαχθούν με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζει για μια απρόσκοπτη αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή μέσω της Chrono24 θα βρείτε εδώ:
Εάν δεν διεκπεραιώσετε την αγορά μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24, επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή, προκειμένου να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες της πληρωμής.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις