Με ασφάλεια.
Αξιόπιστα.
Δωρεάν.
#chrono24buyerprotection
Ανακαλύψτε τους πιο ασφαλείς δρόμους προς το ρολόι των ονείρων σας

Η προστασία αγοραστή της Chrono24: Υπηρεσίες ασφάλειας που προσφέρουμε

Πληρωμή μέσω υπηρεσίας καταπίστευσης

Χάρη στην υπηρεσία καταπίστευσης Chrono24 η πληρωμή σας είναι πλήρως εξασφαλισμένη. Αφού παραλάβετε το ρολόι σας, διατηρούμε το αντίτιμο της αγοράς για 14 ημέρες στον καταπιστευματικό μας λογαριασμό. Τα χρήματά σας φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του ρολογιού σας. Μόνο τότε τα χρήματα θα καταβληθούν στον έμπορο.

Εγγύηση γνησιότητας

Τι περιλαμβάνει η υπόσχεσή μας προς εσάς: Στην Chrono24 όλα τα νέα και τα μεταχειρισμένα ρολόγια είναι γνήσια. Και αυτό γιατί οι συνεργαζόμενοι έμποροι υποχρεούνται να τα υποβάλλουν σε έλεγχο και να αναρτούν αγγελίες μόνο για γνήσια κομμάτια. Εάν παρ' όλα αυτά παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, απλά απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του ρολογιού και τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν.

Περισσότερες πληροφορίες

Παγκόσμια εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Το ρολόι σας παρουσιάζει προβλήματα ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας; Κανένα πρόβλημα: Απλώς κάντε χρήση εντός 14 ημερών του δικαιώματος υπαναχώρησης και με την παγκόσμια εγγύηση επιστροφής χρημάτων που προσφέρουμε θα σας επιστραφεί γρήγορα και εύκολα το πλήρες ποσό της αγοράς.

Τόσο απλά λειτουργεί η διεκπεραίωση της επιστροφής

 1. 1. Ενημερώστε την ομάδα υποστήριξης πελατών μας

  Απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή του ρολογιού τηλεφωνικά στον αριθμό +1 646-887-3560 ή μέσω email. Θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα και θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία.

 2. 2. Επιστρέψετε το ρολόι στον έμπορο

  Επιστρέψετε το ρολόι στην αρχική συσκευασία και ασφαλισμένο στον έμπορο. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν κατά κανόνα εσάς τους ίδιους.

 3. 3. Θα σας επιστρέψουμε το πλήρες ποσό της αγοράς

  Φυσικά θα σας επιστρέψουμε εύκολα και γρήγορα το αντίτιμο της αγοράς που έχει αποθηκευτεί στον καταπιστευματικό λογαριασμό μας, καθώς και τα έξοδα αποστολής που έχουν ήδη καταβληθεί.

Αυστηρές προδιαγραφές εμπόρων

Η χρήση της πλατφόρμας μας διέπεται από αυστηρούς κανόνες που εξασφαλίζουν την ασφάλειά σας: Προτού επιτραπεί σε επαγγελματίες εμπόρους να πραγματοποιούν πωλήσεις στην πλατφόρμα μας, πρέπει πρώτα να υποβάλουν, μεταξύ άλλων, έγγραφο ταυτοποίησης, βεβαίωση εγγραφής στο εμπορικό μητρώο, διεύθυνση της εταιρείας και ΑΦΜ και να συναινέσουν υποχρεωτικά στην τήρηση των αυστηρών μας προδιαγραφών. Επιπλέον, οι αξιολογήσεις πραγματικών πελατών συμβάλλουν στη διαφάνεια των υπηρεσιών που παρέχουν οι έμποροι, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτόν, από τον οποίο αγοράζετε.

Ασφαλισμένη αποστολή

Κάθε ρολόι που πωλείται αποστέλλεται ασφαλισμένο από τον έμπορο για όλο το ποσό της αξίας του. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εσάς – ούτε και σε αγορές από το εξωτερικό.

Ομάδα Quality & Security

Η 40μελής ομάδα μας Quality & Security εργάζεται καθημερινά για εσάς, προκειμένου να εντοπίζει ύποπτες αγγελίες και να επιλύει πιθανά προβλήματα πριν αυτά παρουσιαστούν. Έτσι μπορείτε να επικεντρωθείτε απόλυτα στην αγορά του ρολογιού.

Τι λένε χιλιάδες ενθουσιασμένοι πελάτες για εμάς

TrustScore: «Εξαιρετικό» με 4,8 από 5 αστέρια

156.660 αξιολογήσεις παγκοσμίως

Powered by TrustPilot

Χρειάζεστε βοήθεια;

Η πολύγλωσση ομάδα μας βρίσκεται κάθε στιγμή προσωπικά στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίξει σχετικά με το ζήτημά σας. Ό,τι και αν σας απασχολεί: Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε εμάς!

Αριθμοί, στοιχεία και γεγονότα που εντυπωσιάζουν

 • 20

  χρόνια κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας

 • 43000

  αξιόπιστοι πωλητές από περισσότερες από 120 χώρες

 • 200000

  αγοραστές ετησίως εμπιστεύονται την προστασία αγοραστή

 • 9000000

  επισκέπτες του ιστοτόπου μηνιαίως

 • 592000

  αγγελίες για απεριόριστες επιλογές

 • 6550000

  ικανοποιημένοι χρήστες της εφαρμογής

Έχετε ερωτήσεις;

Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.
Στις περισσότερες αγγελίες υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24. Καταθέτετε τα χρήματά σας στον καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζει για μια απρόσκοπτη αγορά. Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24 θα βρείτε εδώ:
Εάν η πληρωμή μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24 δεν είναι δυνατή, λάβετε υπόψη τα εξής:

Πιθανώς στη χώρα σας διατίθενται και άλλες αξιόπιστες υπηρεσίες καταπίστευσης για τη διεκπεραίωση της συναλλαγής. Συγκεντρώστε εκ των προτέρων ακριβείς πληροφορίες στα πλαίσια της επιλογής μιας υπηρεσίας καταπίστευσης.

Για τη χρήση μιας υπηρεσίας καταπίστευσης πρέπει να συμφωνεί τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής. Εφόσον χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία καταπίστευσης, ζητήστε όλα τα στοιχεία απευθείας από τον πάροχο. Μη βασίζεστε σε προωθημένα email του πωλητή.
Στην Chrono24 ισχύει ο απόλυτος όρος, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται στους εμπόρους να διαθέτουν προς πώληση απομιμήσεις ρολογιών. Οι επαγγελματίες έμποροι ελέγχονται από εμάς και η πλειοψηφία διαθέτει προς πώληση πολυτελή ρολόγια με επιτυχία εδώ και χρόνια στην Chrono24. Το διακριτικό «Trusted Seller» είναι μια πρόσθετη ένδειξη για τη σοβαρότητα ενός εμπόρου. Εφόσον ένας έμπορος διαθέσει αποδεδειγμένα προς πώληση ένα αντίγραφο, τότε του επιβάλλεται από εμάς αποκλεισμός.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια πριν αγοράσετε το ρολόι που επιθυμείτε, ενημερωθείτε προηγουμένως για την πραγματική του αγοραία τιμή. Μάρκες ρολογιών όπως τα Rolex, Breitling και άλλα πολυτελή ρολόγια συνήθως δεν προσφέρονται για λίγες εκατοντάδες ευρώ. Γενικά ισχύει: Εάν μια προσφορά ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή ή αμφιβάλλετε ως προς τη γνησιότητα του ρολογιού, είναι καλύτερο να μην προχωρήσετε στην αγορά. Αντί για αυτό αναφέρετέ μας τις υποψίες σας μέσω του συνδέσμου «Αναφορά αγγελίας» που θα βρείτε απευθείας στην αγγελία.

Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές κατά την επισκευή γνήσιων επώνυμων ρολογιών χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά, τα οποία διαφέρουν από τα γνήσια εξαρτήματα που περιλαμβάνονταν αρχικά στο εκάστοτε συγκεκριμένο μοντέλο. Ειδικά στα Vintage ρολόγια υπάρχει ενίοτε έλλειψη ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση ο έμπορος οφείλει να αναφέρει την αντικατάσταση των εξαρτημάτων.
Στις περισσότερες αγγελίες υπάρχει δυνατότητα πληρωμής μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24. Πληρώνετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή εμβάσματος και καταθέτετε τα χρήματά σας στον καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου θα φυλαχθούν με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζει για μια απρόσκοπτη αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή μέσω της Chrono24 θα βρείτε εδώ:
Εάν δεν διεκπεραιώσετε την αγορά μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού Chrono24, επικοινωνήστε απευθείας με τον πωλητή, προκειμένου να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες της πληρωμής.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις