Σύνδεση
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 1.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Δωρεάν δημιουργία αγγελίας

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 220.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας
Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Για μια αγορά ρολογιού χωρίς άγχος

Από την παραγγελία έως την παράδοση και πέραν αυτής.

Υπηρεσία Trusted Checkout της Chrono24

Η υπηρεσία Trusted Checkout είναι ο πιο ασφαλής δρόμος προς το ρολόι που επιθυμείτε. Παραγγέλνετε εύκολα στον έμπορο της επιλογής σας και πληρώνετε με ασφάλεια μέσω ενός καταπιστευματικού λογαριασμού. Ο έμπορος θα πληρωθεί, μόνο αφού παραλάβετε το ρολόι. Και το καλύτερο: Η υπηρεσία Trusted Checkout είναι για εσάς, ως αγοραστή, χωρίς καμία χρέωση.

 • Επεκταθείτε πέρα από εθνικά σύνορα

  Επεκταθείτε πέρα από εθνικά σύνορα

  Στην Chrono24, έμποροι ρολογιών από περισσότερες από 90 χώρες προσφέρουν προς πώληση τα προϊόντα τους. Με την υπηρεσία Trusted Checkout πληρώνετε άμεσα και στο εξωτερικό. Η πολύγλωσση ομάδα μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας.

 • Ασφαλισμένη αποστολή με διαφάνεια

  Ασφαλισμένη αποστολή με διαφάνεια

  Κατά την αποστολή, κάθε ρολόι ασφαλίζεται από τον έμπορο για όλο το ποσό της αξίας του και διαθέτει κωδικό εντοπισμού. Στο προφίλ myChrono24 έχετε μια σαφή εικόνα της τρέχουσας εξέλιξης της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή.

 • Ασφαλής πληρωμή

  Ασφαλής πληρωμή

  Καταθέτετε εύκολα τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε στα χέρια σας το ρολόι που επιθυμείτε. Μόνο τότε τα χρήματά σας θα καταβληθούν στον έμπορο.

 • Στη διάθεσή σας σε περίπτωση παραπόνων

  Στη διάθεσή σας σε περίπτωση παραπόνων

  Εάν το ρολόι δεν παραδοθεί ή δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του εμπόρου, το αντίτιμο της αγοράς μπορεί να σας επιστραφεί από τον καταπιστευματικό λογαριασμό. Στην περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής, τα χρήματά σας σάς επιστρέφονται εύκολα και γρήγορα.

 • Η προστασία αγοραστή της Chrono24

  • Περισσότεροι από 3.000 πιστοποιημένοι έμποροι

   Η αγορά ρολογιών είναι και θέμα εμπιστοσύνης. Γι' αυτό το λόγο ελέγχουμε τους εμπόρους με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας, πριν τους επιτραπεί να διαθέσουν στην Chrono24 ρολόγια προς πώληση.

  • Υποστήριξη στα μέτρα σας

   Με την προστασία αγοραστή της Chrono24 είστε εξασφαλισμένοι και μετά την παραγγελία σας μέσω της Chrono24: Στην σπάνια περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα, μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξή μας. Σας παρέχουμε υποστήριξη για την από κοινού με τον έμπορο εξεύρεση μίας ικανοποιητικής λύσης. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας το αργότερο 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προστασία αγοραστή θα βρείτε εδώ.
Η εγγύηση γνησιότητας της Chrono24

Στην Chrono24 ισχύει ο απόλυτος όρος, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται στους εμπόρους να διαθέτουν προς πώληση αντίγραφα και απομιμήσεις. Κάθε έμπορος είναι υποχρεωμένος πριν την πώληση να ελέγχει προσεκτικά τη γνησιότητα του ρολογιού και να δηλώνει στην περιγραφή αποκλίσεις από την αρχική κατάσταση παράδοσης από τον κατασκευαστή.

Έχετε αμφιβολίες; Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας!

Αν έχετε αμφιβολίες για τη γνησιότητα ενός ρολογιού που παραγγείλατε σε έμπορο Chrono24, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Θα ελέγξουμε την περίπτωσή σας και θα βρούμε από κοινού με τον έμπορο μία λύση για εσάς. Στο απίθανο ενδεχόμενο που δεν καταφέρετε να καταλήξετε σε συμφωνία με τον έμπορο, τα χρήματα θα σας επιστραφούν απευθείας από την Chrono24.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στους Όρους Εγγύησης Γνησιότητας.

Σχετικά με εμάς

Από την ίδρυση της Chrono24 το 2003 διαμορφώνουμε το διεθνές εμπόριο ρολογιών πολυτελείας θέτοντας νέα πρότυπα. Με περισσότερους από 200 εργαζομένους στην Καρλσρούη, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να κάνουμε την αγορά μας ακόμα πιο ελκυστική και να προσφέρουμε τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές ρολογιών πολυτελείας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Μοναδικό: Η Chrono24 σε αριθμούς

Η Chrono24 είναι η κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας παγκοσμίως. Ανακαλύψτε το νέο σας ρολόι σε περισσότερες από 400.000 αγγελίες ή πουλήστε σε έναν από τους πάνω από 220.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

 • 2019

  Κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας από το 2003

 • 0

  Πωλητές από περισσότερες από 90 χώρες

 • 0

  Επισκέπτες την ημέρα

 • 0

  Ρολόγια σε προσφορά

 • 0 €

  Συνολική αξία ρολογιών

 • 0

  Λήψεις της εφαρμογής

Αγοράστε και πουλήστε ρολόγια σε όλο τον κόσμο

Αγορά

Ελκυστικές προσφορές από πωλητές από περισσότερες από 90 χώρες: Σας εγγυόμαστε ότι στην Chrono24 θα βρείτε ένα ρολόι που θα σας κατενθουσιάσει – από το κλασσικό αυτόματο ρολόι έως το σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι.

Πώληση

Περισσότεροι από 7 εκατομμύρια λάτρεις ρολογιών αναζητούν κάθε μήνα στην Chrono24 το ρολόι που επιθυμούν. Ανακαλύψτε και εσείς τον κατάλληλο αγοραστή για το ρολόι σας – είτε εμπορεύεστε ρολόγια είτε επιθυμείτε να πουλήσετε ως ιδιώτης πωλητής.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας! Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει:

+49 721 96693-0 Επαφή