Σύνδεση
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 1.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Δωρεάν δημιουργία αγγελίας

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 220.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας

Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Η προστασία αγοραστή της Chrono24

Εξασφαλίστε προστασία της αγοράς σας με τη δωρεάν Προστασία αγοραστή της Chrono24: Πιστοποιημένοι έμποροι, πληρωμή μέσω καταπιστευματικού λογαριασμού και εγγύηση γνησιότητας.

1.
Buyer Protection 1

Πιστοποιημένοι έμποροι

Η αγορά ρολογιών είναι και θέμα εμπιστοσύνης. Γι' αυτό το λόγο ελέγχουμε τους εμπόρους με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας, πριν τους επιτραπεί να διαθέσουν στην Chrono24 ρολόγια προς πώληση.

Μάθετε περισσότερα
2.
Buyer Protection 2

Πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout

Καταθέτετε εύκολα τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να παραλάβετε το ρολόι που επιθυμείτε. Μόνο τότε τα χρήματά σας θα καταβληθούν στον έμπορο. Η υπηρεσία Trusted Checkout είναι για εσάς, ως αγοραστή, χωρίς καμία χρέωση. Όλες οι αγγελίες, για τις οποίες είναι δυνατή η πληρωμή μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout, επισημαίνονται αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα
3.
Buyer Protection 3

Ασφαλισμένη αποστολή

Κατά την αποστολή, κάθε ρολόι ασφαλίζεται από τον έμπορο για όλο το ποσό της αξίας του και λαμβάνει κωδικό εντοπισμού. Στο προφίλ myChrono24 έχετε ανά πάσα στιγμή σαφή εικόνα για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Μάθετε περισσότερα
4.
Buyer Protection 4

Εγγύηση γνησιότητας

Αν έχετε αμφιβολίες για τη γνησιότητα ενός ρολογιού που παραγγείλατε σε έμπορο Chrono24, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Θα ελέγξουμε την περίπτωσή σας και θα βρούμε από κοινού με τον έμπορο μία λύση για εσάς. Στο απίθανο ενδεχόμενο που δεν καταφέρετε να καταλήξετε σε συμφωνία με τον έμπορο, τα χρήματα θα σας επιστραφούν απευθείας από την Chrono24.

Μάθετε περισσότερα
5.
Buyer Protection 5

Προσωπική και πολύγλωσση υποστήριξη

Στην σπάνια περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα, μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξή μας. Σας παρέχουμε υποστήριξη για την από κοινού με τον έμπορο εξεύρεση μίας ικανοποιητικής λύσης.

Μάθετε περισσότερα
6.
Buyer Protection 6

Διεκπεραίωση ακύρωσης

Εάν το ρολόι δεν παραδοθεί ή δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του εμπόρου, το αντίτιμο της αγοράς μπορεί να σας επιστραφεί από τον καταπιστευματικό λογαριασμό. Στην περίπτωση ακύρωσης της συναλλαγής, τα χρήματά σας σάς επιστρέφονται εύκολα και γρήγορα.

Μάθετε περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Από την ίδρυση της Chrono24 το 2003 διαμορφώνουμε το διεθνές εμπόριο ρολογιών πολυτελείας θέτοντας νέα πρότυπα. Με περισσότερους από 200 εργαζομένους στην Καρλσρούη, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να κάνουμε την αγορά μας ακόμα πιο ελκυστική και να προσφέρουμε τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές ρολογιών πολυτελείας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα σχετικά με εμάς
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Μοναδικό: Η Chrono24 σε αριθμούς

Η Chrono24 είναι η κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας παγκοσμίως. Ανακαλύψτε το νέο σας ρολόι σε περισσότερες από 400.000 αγγελίες ή πουλήστε σε έναν από τους πάνω από 220.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

 • 2019

  Κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας από το 2003

 • 0

  Πωλητές από περισσότερες από 90 χώρες

 • 0

  Επισκέπτες την ημέρα

 • 0

  Ρολόγια σε προσφορά

 • 0 €

  Συνολική αξία ρολογιών

 • 0

  Λήψεις της εφαρμογής

Αγοράστε και πουλήστε ρολόγια σε όλο τον κόσμο

Αγορά

Ελκυστικές προσφορές από πωλητές από περισσότερες από 90 χώρες: Σας εγγυόμαστε ότι στην Chrono24 θα βρείτε ένα ρολόι που θα σας κατενθουσιάσει – από το κλασσικό αυτόματο ρολόι έως το σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι.

Πώληση

Περισσότεροι από 7 εκατομμύρια λάτρεις ρολογιών αναζητούν κάθε μήνα στην Chrono24 το ρολόι που επιθυμούν. Ανακαλύψτε και εσείς τον κατάλληλο αγοραστή για το ρολόι σας – είτε εμπορεύεστε ρολόγια είτε επιθυμείτε να πουλήσετε ως ιδιώτης πωλητής.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

+49 721 96693-0 Επαφή