Ανδρικά ρολόγια

Αυτά τα ρολόγια ενσαρκώνουν τον τρόπο ζωής του Μονακό: κομψότητα, ύψιστη ποιότητα και εξαιρετική ομορφιά. Κάθε ρολόι είναι ένα εξαίρετο δείγμα πολυτελούς ωρολογοποιίας. Η Σφραγίδα της Γενεύης και οι μηχανισμοί όπως ο χρονογράφος με τουρμπιγιόν ή επαναφορά αποτελούν εντυπωσιακές αποδείξεις αυτού του γεγονότος.

Γυναικεία ρολόγια

Οι γυναικείες συλλογές της Ateliers deMonaco είναι ρολόγια χειρός και κοσμήματα σε ένα. Η στρογγυλή κάσα του κλασσικού, κομψού Ronde de Monte-Carlo Femme προσδίδει στο ρολόι σχεδιαστική αρμονία. Η χρήση πολύτιμων υλικών όπως ο ροζ χρυσός, τα περίπου 600 διαμάντια που κοσμούν την κάσα και οι ενδείξεις από φίλντισι μεταμορφώνουν αυτό το ρολόι σε πραγματικό έργο τέχνης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η διαδικασία του χειροποίητου φινιρίσματος μπορεί να διαρκέσει πάνω από 100 ώρες ανά ρολόι.

Ένα μικρό θαύμα στον κόσμο των ελβετικών ρολογιών

Η Ateliers deMonaco ιδρύθηκε το 2008 από τους Pim Koeslag, Peter Stas και Robert van Pappelendam. Η νεοπαγής κατασκευάστρια εταιρεία και τα ρολόγια της ενσαρκώνουν το πνεύμα και το στιλ του κυρίαρχου πριγκιπάτου της Γαλλικής Ριβιέρας. Κάθε μοντέλο είναι προσεκτικά γυαλισμένο, στιλβωμένο και χαραγμένο στο χέρι. Το ολοκληρωμένο ρολόι δεν είναι απλά ένα όργανο ένδειξης της ώρας – είναι ένα αριστούργημα. Η Ateliers deMonaco είναι η πέμπτη μάρκα που φέρει την απαιτητική σφραγίδα της Γενεύης – ένα πρότυπο αριστείας που προέρχεται από την παράδοση της υψηλής ωρολογοποιίας και απονέμεται σε πολυτελείς μάρκες ρολογιών με έδρα τη Γενεύη. Οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες όπως το εξαιρετικά ακριβές «eXtreme Precision 1 minute» τουρμπιγιόν είναι μοναδικές και ασυναγώνιστες στη βιομηχανία.

Φιλοσοφία

Όπως δηλώνει και το μότο της εταιρείας «Noblesse Oblige», τα ρολόγια της Ateliers deMonaco είναι εξαιρετικής ποιότητας, διαθέτουν μοναδικό επίπεδο ακρίβειας και κατασκευάζονται από άριστα υλικά. Η κατασκευάστρια εταιρεία συνδυάζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την πρωτοποριακή τεχνολογία, παντρεύοντας κλασσικά, κομψά σχέδια με τους πλέον σύγχρονους μηχανισμούς κίνησης ιδίας παραγωγής.

Δεξιοτεχνία και καινοτομία

Η παραδοσιακή δεξιοτεχνία παίζει σημαντικό ρόλο στην Ateliers deMonaco. Από τα πρώτα προσχέδια ως το ολοκληρωμένο ρολόι, το εύρος κατασκευής της εταιρείας έχει βαθιές ρίζες. Ανεξάρτητα σχεδιασμένοι μηχανισμοί κίνησης, προσεκτικά κατασκευασμένα στο χέρι εξαρτήματα, περίτεχνες χαράξεις και εμφανείς ενδείξεις, όλα ανήκουν στην γκάμα των δυνατών χαρακτηριστικών. Η εξαιρετικά ακριβής, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλίμπρα τουρμπιγιόν γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην παραδοσιακή δεξιοτεχνία και την τεχνολογία του αύριο. Το χειροποίητο φινίρισμα αποτελεί «ένα πρόσθετο συστατικό από την ψυχή», το οποίο προσδίδει σε κάθε δημιουργία μοναδικότητα και το πνεύμα της υπογραφής της Ateliers deMonaco.

Αναπαραγωγή βίντεο

Οι ιδρυτές

Pim Koeslag

Ο Pim Koeslag είναι αρχιτεχνίτης ωρολογοποιός και άριστος γνώστης των μηχανικών ρολογιών και των μηχανισμών τους. Ο τωρινός διευθύνων σύμβουλος της Ateliers deMonaco ξεκίνησε την καριέρα του στην Frédérique Constant.

Από τους ιδρυτές, ο Peter Stas χαράσσει τη στρατηγική της εταιρείας. Ο επιχειρηματίας είναι ο διαχειριστικός διευθυντής της Frédérique Constant και διαθέτει πολλά χρόνια διοικητικής εμπειρίας.

Ο Robert van Pappelendam είναι υπεύθυνος για το μάρκετινγκ. Δικηγόρος στο επάγγελμα, διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας δουλεύοντας για μεγάλες διεθνείς εταιρείες.

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή

Έχετε ερωτήσεις;
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

+1 646-887-3560

Επαφή

;