Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 2.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Πώληση ρολογιού

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας
Τι αξία έχει το ρολόι σας;
Κομψοτεχνήματα με πολύπλοκες λειτουργίες

Τα μηχανικά ρολόγια της Epos είναι κομψοτεχνήματα της ελβετικής τέχνης της ωρολογοποιίας. Για τον σκοπό αυτό, ο κατασκευαστής εφοδιάζει δοκιμασμένους μηχανισμούς βάσης με πολύπλοκες λειτουργίες (complications) δικής του σχεδίασης και κατασκευής. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η τροποποίηση Verso ή ένα ημερολόγιο με μεγάλη ένδειξη των φάσεων της σελήνης.

Σκελετοποιημένα και Open-Heart

Η Epos ειδικεύεται στη σκελετοποίηση των μηχανισμών των ρολογιών και των καντράν. Σε αυτά τα ρολόγια μπορείτε να θαυμάσετε τον λεπτομερώς διακοσμημένο, υψηλής ποιότητας ελβετικό βασικό μηχανισμό. Τα καντράν των μοντέλων Open-Heart διαθέτουν ένα παράθυρο ακριβώς επάνω από τον ταλαντωτή. Έτσι μπορεί κανείς να θαυμάζει τις ταλαντώσεις του χρονιστή.

Κλασικά και διαχρονικά

Τα σχέδια των ρολογιών χειρός συνδυάζουν την κλασική κομψότητα με τον διαχρονικό χαρακτήρα. Αυτό κάνει πολλά από αυτά τα μοντέλα κατάλληλα τόσο για το γραφείο όσο και για επίσημες περιστάσεις. Πολλά ρολόγια θυμίζουν, με τη ρετρό σχεδίασή τους, περασμένες δεκαετίες ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση.

Σπορ και λειτουργικά

Από τον χρονογράφο και το ρολόι πιλότου έως το καταδυτικό ρολόι: Τα ρολόγια της συλλογής Sportive της Epos ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις που πρέπει να πληροί ένα σύγχρονο σπορ ρολόι. Ιδιαίτερα ανθεκτικά ρολόγια με λειτουργία μέτρησης χρόνου κατάδυσης, αδιάβροχα έως τα 500 m και εφοδιασμένα με βαλβίδα ηλίου. Οι χρονογράφοι καταμετρούν διαστήματα διάρκειας έως 12 ωρών, μία δυνατότητα που τους κάνει ιδανικούς για αγώνες δρόμου.

Singi Chonge σε αποκλειστική συνέντευξη με την Chrono24
Προηγμένη τεχνολογία σε προσιτές τιμές

Πολυτελή ελβετικά ρολόγια, χειροποίητα τροποποιημένοι μηχανισμοί, προσιτές τιμές – στοιχεία που απαρτίζουν τη φιλοσοφία της Epos. Στόχος του κατασκευαστή είναι η ανάπτυξη ρολογιών υψηλής ποιότητας και ο εφοδιασμός τους με πολύπλοκες λειτουργίες. Αυτά είναι εφάμιλλα με διάσημα ρολόγια επώνυμων κατασκευαστών. Χάρη στην εξαιρετική τους σχέση ποιότητας-τιμής, σχεδόν ο καθένας μπορεί να αποκτήσει τα ρολόγια της Epos.

Artistry in Watchmaking

Η Epos ειδικεύεται στην τροποποίηση και την αριστοτεχνική διακόσμηση μηχανισμών ρολογιών. Πολλοί μηχανισμοί ρολογιών αποκτούν περίτεχνο διάκοσμο. Το αντιχαρακτικό κρύσταλλο ζαφειριού επιτρέπει να θαυμάζει κανείς μπροστά τους υπέροχα διακοσμημένους και σκελετοποιημένους μηχανισμούς. Επίσης η Epos είναι ειδικός στην κατασκευή πολύπλοκων λειτουργιών (complications). Στα αριστουργήματα της μάρκας συγκαταλέγονται μηχανικά ρολόγια με λειτουργία GMT, ημερολογίου, ένδειξης φάσεων σελήνης ή τροποποίηση Verso. Ως βάση για τις δημιουργίες της, η Epos χρησιμοποιεί δοκιμασμένους και αξιόπιστους ελβετικούς μηχανισμούς της ΕΤΑ ή της Sellita. Κάθε καλίμπρα της Epos αποτελεί έξοχο παράδειγμα της ελβετικής τέχνης της ωρολογοποιίας.

Σχετικά με την Epos

Ο γνωστός ειδήμονας της ωρολογοποιίας Peter Hofer ίδρυσε την Epos το 1983. Σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα την επιχείρηση ανέλαβε η οικογένεια Chonge-Forster. Η οικογένεια με τις βαθιές ρίζες στην ελβετική ωρολογοποιία διεύρυνε την γκάμα ρολογιών και ανέδειξε τη μάρκα διεθνώς. Έτσι η Epos εδραίωσε τη φήμη της ως κατασκευαστής καινοτόμων μηχανικών ρολογιών σε προσιτές τιμές.

Από το 2018 διευθύνων σύμβουλος της Epos Uhren AG είναι ο Singi Chonge. Ανδρώθηκε στη βιομηχανία της ωρολογοποιίας και διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς των χρηματοοικονομικών και του ηλεκτρονικού (οnline) μάρκετινγκ. Στους στόχους του συγκαταλέγονται η ανανέωση της μάρκας, καθώς και το πάντρεμα της παράδοσης της ωρολογοποιίας με το μοντέρνο.