Προστασία αγοραστή Εγγύηση γνησιότητας Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Ελλάδα  | EUR
ΣύνδεσηΣύνδεση

Oktopus

Όπως και τα χταπόδια, τα χαρακτηριστικά αυτά ρολόγια κάτω από το νερό βρίσκονται στο οικείο τους περιβάλλον. Η πρωτοποριακή κατασκευή της κάσας και η χρήση υψηλής τεχνολογίας υλικών εξασφαλίζουν σε αυτά τα ρολόγια ανθεκτικότητα στο νερό και αντιδιαβρωτική προστασία. Μερικά μοντέλα περιλαμβάνουν επίσης ένδειξη με τις φάσεις της Σελήνης για να σας συνοδεύουν κατά τις νυχτερινές καταδύσεις.

Spido

Η συλλογή Spido έχει πάρει το όνομά της από την αράχνη: ρολόγια ελαφριά και ανθεκτικά όπως ο ιστός της αράχνης. Αυτά τα μοντέρνα ρολόγια αποτελούν την ιδανική συντροφιά στο σκι και σε άλλα αθλήματα σε μεγάλο υψόμετρο. Τα υψηλής τεχνολογίας υλικά όπως το τιτάνιο και οι κάσες με εμφανή μηχανισμό μειώνουν το βάρος και μεγιστοποιούν την απόδοση.

Ένωση του αναλογικού με το ψηφιακό

Η Linde Werdelin ιδρύθηκε το 2002 από δύο παιδικούς φίλους από τη Δανία, τον Morten Linde και τον Jorn Werdelin.

Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν όμορφα ρολόγια που θα μπορούσαν επίσης να διαθέτουν αποσπώμενα αξεσουάρ για τη βελτίωση της ασφάλειας σε εξωτερικούς χώρους. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό: εντυπωσιακά μηχανικά ρολόγια με τεράστια χρησιμότητα.

Μια οπτασία ομορφιάς και απόδοσης

Η φιλοσοφία είναι απλή: Να ζεις πάντα μια γεμάτη ζωή παίρνοντας ρίσκα. Τα ρολόγια σάς βοηθούν να ζήσετε αυτή την ενεργητική φιλοσοφία συνοδεύοντάς σας κατά την κατάδυση ή το σκι.

Ο στόχος είναι να προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Εάν αγοράσετε ένα ρολόι Linde Werdelin, δεν επενδύετε απλά σε ένα αθλητικό εργαλείο. Αποτελεί πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Τεχνολογία και δεξιοτεχνία

Κάθε ρολόι έχει φιλοτεχνηθεί με επιμέλεια από ειδικούς ωρολογοποιούς και διαθέτει μηχανισμό κίνησης επί παραγγελία.

Στη Linde Werdelin έχουν αφοσιωθεί στη χρήση πρωτοποριακών μεθόδων και υλικών: Αφιέρωσαν περισσότερα από δύο χρόνια τελειοποιώντας τη χρήση του σύνθετου υλικού άνθρακα 3DTP™ για την κατασκευή της κάσας, αποτέλεσμα μιας καινοτόμου προσπάθειας.

Jorn Werdelin σε αποκλειστική συνέντευξη με την Chrono24

Οι ιδρυτές

Morten Linde
Ο Morten Linde αποτελεί τη δημιουργό δύναμη πίσω από την Linde Werdelin. Θεωρεί πολύ σημαντική την αξία της αισθητικής και έχει πάντα το στόχο να δημιουργεί όμορφη και πρακτική τέχνη ρολογιών με διαχρονική αξία.

Jorn Werdelin
Ο Jorn Werdelin προέρχεται από οικογένεια κοσμηματοπωλών και είναι ένθερμος σκιέρ και δύτης, ενδιαφέροντα που του προσφέρουν την ιδανική εμπειρία αναδεικνύοντάς τον την κινητήρια δύναμη πίσω από τα αθλητικά μηχανικά ρολόγια της Linde Werdelin.

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή