Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Σύνδεση
BrandBoutique Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή
Επιλεγμένες μανουφακτούρες
Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο
Ρολόγια με εγγύηση

Η Louis Moinet είναι μια κορυφαία μάρκα ρολογιών πολυτελείας παγκοσμίως, μόνο με περιορισμένες εκδόσεις ή μοναδικά κομμάτια (500 ρολόγια ετησίως). Εξωτικά υλικά όπως θραύσματα αερόλιθου ή απολιθωμένα οστά δεινοσαύρων κάνουν αυτά τα ρολόγια μοναδικά. Κάθε ρολόι συνδυάζει την παράδοση και την πρωτοποριακή τεχνολογία ακριβείας.

Jean-Marie Schaller σε αποκλειστική συνέντευξη με την Chrono24

Βίντεο

  • Sideralis

    Το διαστρικό ανεστραμμένο διπλό τουρμπιγιόν με τα μεγαλύτερα κλουβιά τουρμπιγιόν στον κόσμο.

  • Black Gold Derrick

    Με τις θεαματικές κινούμενες ενδείξεις, την εμφανή κίνηση και τον εξαιρετικό μηχανισμό.

  • 20-Second Tempograph

    Και τον αποκλειστικό παλίνδρομο μηχανισμό 20 δευτερολέπτων.

Συνδεδεμένη με την παράδοση

Οι ρίζες του κατασκευαστή φτάνουν στο 1806. Ο Louis Moinet, ιδιοφυία της ωρολογοποιίας του 19ου αιώνα, εφηύρε τον πρώτο χρονογράφο το 1816 (με πιστοποίηση από την Guinness World Records™). Έγραψε επίσης την Traité d’Horlogerie, διάσημη εγκυκλοπαίδεια ρολογιών του 1848. Επιπλέον, σχεδίασε ρολόγια για σπουδαίους άνδρες της εποχής του, όπως ο Ναπολέων, ο Τόμας Τζέφερσον και ο βασιλιάς Γεώργιος Δ'.

Εξαιρετικά σχέδια

Κάθε ρολόι Louis Moinet έχει μοναδικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν αλησμόνητο. Τα εμπορικά σήματα της μάρκας περιλαμβάνουν το τελείωμα Gouttes de Rosée σε σχήμα δροσοσταλίδας, καθώς και ευδιάκριτα σχέδια guilloché στο καντράν. Η μάρκα έχει αναπτύξει διάφορους κινούμενους και θεαματικούς τρόπους για την προβολή της ώρας.

Επιτυχία

Στην Louis Moinet απονεμήθηκε ο τίτλος «World’s First Chronograph Ever» από τον επίσημο οργανισμό του Βιβλίου Γκίνες. Η Louis Moinet κέρδισε επίσης διακρίσεις, όπως τρία βραβεία Good Design, ένα βραβείο Red Dot Design (κατηγορία Best of the Best), χρυσά και χάλκινα μετάλλια στο Chronometry Competition, ένα βραβείο Robb Report «Best of the Best», ένα βραβείο Revolution και Moda Topical στη Ρωσία, μια διάκριση «Chronograph of the Year» από το ιαπωνικό περιοδικό Begin και ένα βραβείο Merit της UNESCO.

Ο Iδρυτής

Ο Jean-Marie Schaller ίδρυσε το 2001 την ανεξάρτητη εταιρεία ρολογιών Les Ateliers Louis Moinet SA στο Saint-Blaise της Ελβετίας. Λάτρης ρολογιών, στόχος του ήταν δώσει νέα πνοή στην Louis Moinet. Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Διευθυντής Δημιουργικού, ο Schaller είναι υπεύθυνος για τις εξαιρετικές δημιουργίες της εταιρείας. Οι περιορισμένες εκδόσεις τονίζουν την αποκλειστικότητα κάθε ρολογιού Louis Moinet.

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή