Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Σύνδεση
BrandBoutique Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή
Επιλεγμένες μανουφακτούρες
Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο
Ρολόγια με εγγύηση
Σειρά BENU

Το Benu είναι το πρώτο μοντέλο και η ναυαρχίδα της μανουφακτούρας Moritz Grossmann. Το συγκεκριμένο ρολόι είναι μια κορυφαία στιγμή στην τέχνη της ωρολογοποιίας: Συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με αρμονικές γραμμές. Τα περισσότερα από 240, κατασκευασμένα στο χέρι, επιμέρους εξαρτήματα του Benu Tourbillon αποτελούν εγγύηση ακρίβειας και υψηλής αισθητικής.

Σειρά ATUM

Μινιμαλιστικό ντιζάιν, προηγμένη τεχνολογία μηχανισμού – το Atum οδηγεί με την αισθητική του την τέχνη της ωρολογοποιίας στον 21ο αιώνα. Το Atum Pure M επιτρέπει στον παρατηρητή να θαυμάσει μέσα από το μερικώς διάφανο καντράν. Οι ευθείες γραμμές αποτελούν τη φιλοσοφία της σειράς.

Σειρά TEFNUT

Η κορυφή στην ωρολογοποιία είναι και θέμα ντιζάιν. Το Tefnut είναι η απόδειξη για αυτό. Η αφαιρετικότητα και οι ευθείες γραμμές χαρακτηρίζουν το στιλ αυτής της σειράς ρολογιών. Και για τις κυρίες: Μπριγιάν, καντράν από σεντέφι και ακτινικά μοτίβα Guilloche κοσμούν το Tefnut Lady.

Περιορισμένη έκδοση

Η Moritz Grossmann και η Chrono24 διοργάνωσαν μαζί με επιλεγμένους χρήστες ένα συναρπαστικό design workshop. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το υπέροχο ρολόι, το οποίο θα κατασκευαστεί σε μια αποκλειστική έκδοση 24 τεμαχίων. Επωφεληθείτε της μοναδικής ευκαιρίας και γίνετε ένας από τους λίγους τυχερούς ιδιοκτήτες του κομψού αυτού ρολογιού.
Στιγμιότυπα από το design workshop θα βρείτε στο βίντεο:

Christine Hutter σε αποκλειστική συνέντευξη με την Chrono24
Εξελίσσουμε την καινοτομία από το 1854

Ο Moritz Grossmann έθεσε μαζί με τον Ferdinand A. Lange τον θεμέλιο λίθο της γερμανικής ωρολογοποιίας. Έγραφε, έδινε διαλέξεις, υπήρξε ο πρωτεργάτης και συνιδρυτής της Γερμανικής Σχολής Ωρολογοποιίας στο Glashütte. Σήμερα, όπως και τότε, τα ρολόγια Moritz Grossmann διακρίνονται για τη φαντασία τους. Το Benu Tourbillon επιτρέπει μια ρύθμιση με απόλυτη ακρίβεια, αφού η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας λειτουργία στοπ δευτερολέπτων λειτουργεί με ένα πινέλο από ανθρώπινη τρίχα – μια καινοτομία στην υψηλή τέχνη της ωρολογοποιίας.

Η τελειότητα του χειροποίητου

Στην Moritz Grossmann όλα κατασκευάζονται στο χέρι: από την μικρότερη λεπτομέρεια ως τον ολοκληρωμένο μηχανισμό, από το πρώτο σχέδιο ως το έτοιμο ρολόι. Κάθε μοντέλο είναι η προσωποποίηση ενός συνδυασμού παραδοσιακής τέχνης και πρωτοποριακής μηχανικής. Η Moritz Grossmann κατασκευάζει ακόμα και τους δείκτες στο χέρι. Η αγάπη για τη λεπτομέρεια που κυριαρχεί στη μανουφακτούρα είναι χαρακτηριστική και διεθνώς ανυπέρβλητη.

Αναπαραγωγή βίντεο
Η αρχή μιας νέας εποχής

Στην νέα μανουφακτούρα οι αξίες της τέχνης του Grossmann συνδυάζονται με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες της ωρολογοποιίας του 21ου αιώνα. Η χειροποίητη κατασκευή συνυπάρχει με την υποστηριζόμενη από υπολογιστές παραγωγή. Τα σύγχρονα ρολόγια της Grossmann φέρουν στοιχεία της παραδοσιακής τέχνης της ωρολογοποιίας όπως και σύγχρονα στοιχεία της κατασκευής ρολογιών – έτσι γεννιούνται έργα τέχνης ανυπέρβλητης ακρίβειας στην εποχή μας.

Η ιδρύτρια

Η ωρολογοποιός και διεθνώς επιτυχημένη επιχειρηματίας Christine Hutter αναβίωσε, με την ίδρυση της Grossmann Uhren GmbH το 2008, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γερμανικής ωρολογοποιίας. Η Christine Hutter συνδυάζει με τα ρολόγια της την παραδοσιακή τέχνη της ωρολογοποιίας με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία. Ως γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο γράφει ιστορία προσφέροντας στον χρόνο ένα νέο σπίτι.

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή