Ρολόγια με χειροκίνητο κούρδισμα

Λεπτό προφίλ, καθαρές γραμμές, ακρίβεια λειτουργίας – χαρακτηριστικά που διακρίνουν τα ρολόγια της NOMOS Glashütte με χειροκίνητο κούρδισμα. Ένα κούρδισμα εξασφαλίζει περισσότερες από 40 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η έκδοση του Tangente με χειροκίνητο κούρδισμα είναι ένα κλασικό κομμάτι, αντιπροσωπευτικό δείγμα της φιλοσοφίας της μανουφακτούρας. Τη συλλογή συμπληρώνουν το καμπυλωτό Orion, σε μεγάλο ή μικρό μέγεθος και ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη έκδοση, και το σχεδιασμένο για τις συνθήκες ζωής της πόλης Metro, με ή χωρίς ένδειξη αποθέματος ισχύος.

Αυτόματα ρολόγια

Τα αυτόματα ρολόγια της NOMOS Glashütte συνεχίζουν να λειτουργούν αδιάλειπτα, καθώς κουρδίζονται από μόνα τους με μια μικρή κίνηση του καρπού. Το ναυτικό Ahoi μπορεί να βυθιστεί έως 200 μέτρα, η κορόνα και η βάση είναι σταθερά βιδωμένα. Με τις 24 ζώνες ώρας που διαθέτει, το Zürich Weltzeit είναι ιδανική επιλογή για πραγματικούς κοσμοπολίτες.

Μανουφακτούρα

Η NOMOS Glashütte, με έδρα στην ομώνυμη γερμανική πόλη του Glashütte, γνωστή για τη μακρά παράδοση της στην κατασκευή μηχανικών ρολογιών, είναι μία από τις λίγες μανουφακτούρες παγκοσμίως, η διοίκηση της οποίας ασκείται από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Από το σύστημα γραναζιών μέχρι τα μέρη του μηχανισμού διαφυγής, σχεδόν κάθε μικρό εξάρτημα κατασκευάζεται επί τόπου, με το ποσοστό ιδιοπαραγωγής να φθάνει το 95 τοις εκατό. Το 2014 ήταν η χρονιά που η NOMOS Glashütte καινοτόμησε με την ανάπτυξη του δικού της μηχανισμού διαφυγής, το σύστημα ταλάντωσης της NOMOS: η εντυπωσιακή αυτή τεχνολογία – η NOMOS Glashütte κατασκευάζει έκτοτε ένα δικό της σύστημα ρύθμισης σε σειρά παραγωγής – σήμανε τη διακήρυξη ανεξαρτησίας έναντι των προμηθευτών, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας νέας εποχής. Η μανουφακτούρα επιδιώκει συνεχώς να καινοτομεί και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανικών ρολογιών στη Γερμανία.

Από το Glashütte σε όλο τον κόσμο

Με τη λειτουργία αναζήτησης εξειδικευμένων εμπόρων μπορείτε να ενημερωθείτε για τα σημεία διάθεσης των ρολογιών NOMOS σε όλο τον κόσμο

Αναζήτηση εξειδικευμένων εμπόρων
Διαμόρφωση

Χειροποίητη κατασκευή στο Glashütte, σχεδίαση στο Βερολίνο – κάθε ρολόι της NOMOS Glashütte μοιάζει με έναν πραγματικό Βερολινέζο: μοντέρνο, λιτό, παιχνιδιάρικο. Τα μέλη της πολυάριθμης δημιουργικής ομάδας εργάζονται καθημερινά αναζητώντας στο σχεδιαστήριο την τέλεια μορφή. Η NOMOS Glashütte κατασκευάζει με σχεδιαστική σαφήνεια και επικέντρωση στην ουσία, ακολουθώντας δύο πρωταρχικά κριτήρια της γερμανικής επαγγελματικής ένωσης.

Κλασικά ρολόγια

Το Tangente παραμένει μέχρι και σήμερα στην πρώτη θέση μεταξύ των ρολογιών NOMOS. Σε διάστημα 25 ετών αναδείχθηκε σε κλασικό κομμάτι, αντιπροσωπευτικό δείγμα σχεδίασης. Στα πρώτα ρολόγια της εταιρείας συγκαταλέγονται επίσης το Orion, το Ludwig και το ορθογώνιο Tetra. Όλα τους συνεχίζουν να παράγονται μέχρι σήμερα, παραμένοντας δημοφιλή και διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ως εκδόσεις με αυτόματη λειτουργία και χειροκίνητο κούρδισμα. Η μανουφακτούρα κατασκευάζει σήμερα 13 οικογένειες μοντέλων.

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή

Έχετε ερωτήσεις;
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

+49 721 96693-980

Επαφή