Σύνδεση
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 1.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Δωρεάν δημιουργία αγγελίας

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 220.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας

Τι αξία έχει το ρολόι σας;
Limited & Special Editions

Οι Limited & Special Editions αποτελούν περιζήτητα συλλεκτικά κομμάτια. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός χαρίζει σε αυτά τα σπάνια αθλητικά ρολόγια το μοναδικό τους χαρακτήρα, ο οποίος αποτελεί εγγύηση αναγνωρισιμότητας. Η αγάπη της Porsche Design για τη λεπτομέρεια γίνεται αμέσως αντιληπτή σε αυτά τα ρολόγια.

Monobloc Actuator Collection

Ο χρονογράφος Monobloc Actuator αλλάζει τα δεδομένα στη λειτουργία χρονομέτρου του ρολογιού χειρός: Αντί για δύο κουμπιά διαθέτει έναν και μόνο μοχλό αλλαγής σχέσεων, ο οποίος βρίσκεται ενσωματωμένος στην κάσα, ενώ είναι εμπνευσμένος από την νέα Porsche 911 RSR. Η πρακτική λειτουργία δυο ζωνών ώρας συμπληρώνει το ρολόι, καθιστώντας το ένα ιδανικό αξεσουάρ για τους κοσμογυρισμένους.

Chronotimer Collection

Η συλλογή Chronotimer Collection αποτελεί έναν φόρο τιμής στο αντιπροσωπευτικό δείγμα σχεδίασης του εμβληματικού Chronograph I, του πρώτου ρολογιού σε μαύρη ματ απόχρωση. Όπως και το πρότυπό τους, οι σύγχρονοι χρονογράφοι είναι εμπνευσμένοι από τα κόκπιτ των αγωνιστικών αυτοκινήτων, τα οποία έχουν ελάχιστη αντανάκλαση. Τα ρολόγια αποτελούν όργανα ακριβείας, ενώ χάρη στη μέγιστη αντίθεση οι ενδείξεις στο καντράν παραμένουν ευδιάκριτες.

1919 Collection

Λειτουργική, κομψή, μινιμαλιστική – αυτή είναι η 1919 Collection. Τα μεγάλα σκουρόχρωμα καντράν με αραβικούς αριθμούς περιορίζονται στα ουσιώδη. Αυτή η σειρά ξεχωρίζει για τις διακεκομμένες αρθρωτές πλάκες που εκτείνονται σε όλο το μπρασελέ.

Timepieces με DNA της Porsche

911 – Από το 1963 αυτός ο αριθμός συνδέεται με συναισθήματα και αντιπροσωπεύει απαράμιλλα τη μαγεία των αγωνιστικών αυτοκινήτων. Ο καθηγητής Ferdinand Alexander Porsche δημιούργησε με το 911 έναν θρύλο των αθλητικών αυτοκινήτων, ο οποίος παραμένει ζωντανός ακόμα και σήμερα. Η συνταγή της επιτυχίας: Το σχήμα και η λειτουργικότητα συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Αυτή τη φιλοσοφία αντιπροσωπεύουν και τα Porsche Design Timepieces. Σε κάθε μοντέλο κρύβεται το τυπικό DNA της Porsche.

Αρμονία τεχνολογίας και σχεδίασης

Τα Porsche Design Timepieces αποτελούν όργανα ακριβείας και πρεσβευτές καινοτομίας, αφού συνδυάζουν τεχνολογίες της αυτοκινητοβιομηχανίας με την ελβετική τέχνη ωρολογοποιίας. Οι σχεδιαστές και οι ωρολογοποιοί εργάζονται ακατάπαυστα, προκειμένου να συνδυάσουν αρμονικά την ακρίβεια, τη λειτουργικότητα και την απόδοση. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούν από κοινού συναρπαστικά ρολόγια, με χαρακτηριστική γραμμή και άριστη λειτουργικότητα.

Απόλυτος μινιμαλισμός, επαναστατική τεχνολογία

Το Chronograph I είναι το πρώτο ρολόι που σχεδίασε ο καθ. F. A. Porsche για την Porsche Design. Χάρη στους λιτούς δείκτες και την εντελώς πλήρως ματ απόχρωση, το ρολόι αποτέλεσε καινοτομία για την ωρολογοποιία. Όπως και το Porsche 911, το Chronograph I αποτελεί ένα κλασικό αντικείμενο ντιζάιν. Επίσης, η Porsche Design ήταν ο πρώτος κατασκευαστής ρολογιών που χρησιμοποίησε τιτάνιο στα ρολόγια του. Αυτά τα ρολόγια είναι ιδιαίτερα γερά και ελαφρά.

Χρόνος και Κόσμος σε κίνηση

Η Porsche Design αμφισβητεί διαρκώς το κατεστημένο και δημιουργεί ρολόγια που διαθέτουν ασυνήθιστες λειτουργίες. Έτσι, για παράδειγμα, τα ταξιδιωτικά ρολόγια είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες εκείνων που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, οπότε διαθέτουν ξυπνητήρι ή λειτουργίες παγκόσμιας ώρας. Με ένα και μόνο πάτημα κουμπιού μπορεί να προβληθεί η ώρα σε κάποιο άλλο μέρος του Κόσμου, κάτι που το καθιστά ιδανικό για τους ταξιδιώτες.

Ο ιδρυτής

Ο καθ. F. A. Porsche ίδρυσε την Porsche Design το 1972. Οι δημιουργίες του διαθέτουν μια απαράμιλλη σχεδιαστική γραμμή, η οποία έχει τις ρίζες της στον κλάδο της κατασκευής αγωνιστικών αυτοκινήτων. Όπως και στο θρυλικό Porsche 911, για το σχεδιασμό ισχύει ο εξής κανόνας: Βελτιστοποίηση λειτουργίας, ελαχιστοποίηση του σχεδιασμού στα ουσιώδη – εφαρμόζοντας τη ρήση «ουκ εν τω πολλώ το ευ».