Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Σύνδεση
BrandBoutique Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή
Επιλεγμένες μανουφακτούρες
Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο
Ρολόγια με εγγύηση
Monobloc Actuator

Ο χρονογράφος είναι μια καινοτομία που παρουσιάστηκε στην Baselworld 2017. Ο ενσωματωμένος στην κάσα μοχλός αλλαγής σχέσεων προέρχεται από το ειδικό, σταθερό στις υψηλές στροφές σύστημα βαλβίδων του αγωνιστικού κινητήρα της νέας Porsche 911 RSR με διακόπτη on/off – μια επανάσταση στα χρονόμετρα!

Chronotimer Collection

Τα συγκεκριμένα ρολόγια συνεχίζουν την παράδοση του εμβληματικού Chronograph I – του πρώτου στον κόσμο ρολογιού σε μαύρη ματ απόχρωση. Τα μοντέλα Chronotimer διακρίνονται για τον διαχρονικό σπορ σχεδιασμό τους. Η μέγιστη αντίθεση διασφαλίζει πως οι ενδείξεις στο καντράν παραμένουν ευδιάκριτες.

1919 Collection

Η σειρά τιμά με την αισθητική της το έτος ίδρυσης της σχολής Bauhaus. Χαρακτηριστικό είναι οι διακεκομμένες αρθρωτές πλάκες που εκτείνονται σε όλο το μπρασελέ. Το 1919 Datetimer Eternity Brown Alligator Leather με τον διαχρονικό σχεδιασμό του έλαβε χρυσή διάκριση στα German Design Award 2017.

Τεχνολογίες από τα μηχανοκίνητα σπορ

Τα ρολόγια της Porsche Design δεν είναι απλά χρονόμετρα, είναι όργανα ακριβείας τελευταίας τεχνολογίας. Η Porsche Design συνεργάζεται στενά με την Porsche Motorsport για την ανάπτυξη ρολογιών κορυφαίου επιπέδου. Η συνεργασία επιτρέπει την υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών από τον χώρο των αγώνων, κορυφαία ποιότητα υλικών και επιδόσεις ακριβείας – στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στα πολυτελή ρολόγια.

Swiss Made με αυστριακό ντιζάιν

Για τον σχεδιασμό των Timepieces ευθύνεται η εταιρεία του ομίλου Studio F. A. Porsche από το Zell am See της Αυστρίας. Εδώ συνεχίζεται το έργο του ιδρυτή καθ. Ferdinand Alexander Porsche από τον οποίο ονομάστηκε η εταιρεία. Η ανάπτυξη και η παραγωγή γίνονται στο Solothurn της Ελβετίας. Οι μηχανικοί της Porsche Design Timepieces AG εργάζονται ακατάπαυστα για τη δημιουργία νέων, μοναδικών ρολογιών.

Η πρωτοπορία στην ωρολογοποιία

Η Porsche Design επαναστατεί με ανυπέρβλητο σχεδιασμό και καινοτόμο τεχνολογία. Στα τέλη του 1960 τοποθετήθηκαν στα κόκπιτ των αγωνιστικών αυτοκινήτων όργανα σε μαύρη ματ απόχρωση για λιγότερες αντανακλάσεις. Έτσι ο καθ. F. A. Porsche εμπνεύστηκε και σχεδίασε το πρώτο στον κόσμο ρολόι σε μαύρη ματ απόχρωση. Οκτώ χρόνια μετά παρουσιάστηκε ο πρώτος χρονογράφος κατασκευασμένος αποκλειστικά από τιτάνιο.

Ο ιδρυτής

Ο καθ. F. A. Porsche ίδρυσε την Porsche Design το 1972. Στις δημιουργίες του, όπως η θρυλική Porsche 911, συνδυάζονται οι τεχνολογίες αιχμής με τον σύγχρονο σχεδιασμό. Ο συνδυασμός της σχεδιαστικής δημιουργικότητας και της εξαίρετης μηχανικής κατασκευής διαπνέει ως σήμερα τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης μάρκας. Για πάνω από 40 χρόνια ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εμπνέει τα ρολόγια Porsche Design.

BrandBoutique

Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή