Πάνω από 400.000 ρολόγια ασφαλισμένα με την προστασία αγοραστή
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 2.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Πώληση ρολογιού

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας
Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24

Αγοραστής Πωλητής

Η υπηρεσία καταπίστευσης κάνει την αγορά από ιδιώτες ακόμα πιο απλή και ασφαλή: Καταθέτετε τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου θα φυλαχθούν με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε άνετα τις αγορές σας και από ιδιώτες πωλητές από το εξωτερικό και να βασιστείτε κάθε στιγμή στην υποστήριξη της ομάδας μας.

Πληρώστε με ασφάλεια για αγορές από ιδιώτες πωλητές

Πληρωμή μέσω καταπιστευματικού λογαριασμού

Προηγείται η ασφάλεια. Πρώτα παραλαμβάνετε το ρολόι που αγοράσατε. Στη συνέχεια, το αντίτιμο καταβάλλεται στον πωλητή.

Ευελιξία στους τρόπους πληρωμής

Έμβασμα ή πιστωτική κάρτα, όποιον τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης, μπορείτε χωρίς φόβο να κάνετε τις αγορές σας από ιδιώτες πωλητές από όλο τον κόσμο.

Προσωπική υποστήριξη

Βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Σε περίπτωση που κάτι παρεκκλίνει από τα συμφωνηθέντα, υποστηρίζουμε εσάς και τον πωλητή κατά την εύρεση λύσης.

Λάβετε υπόψη ότι: Η πώληση μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης Chrono24 είναι δυνατή μόνο στις παρακάτω περιοχές: σε όλες τις χώρες SEPA, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Καναδά, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, ΗΠΑ, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και στα γαλλικά υπερπόντια εδάφη.

Μεγαλύτερη ασφάλεια για πωλητές και αγοραστές

Στην Chrono24 πουλάτε πάντα μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης. Με τον τρόπο αυτό σας προσφέρουμε έναν ασφαλή τρόπο πληρωμής, μέσω του οποίου μπορείτε να προσφέρετε το προϊόν σας ξέγνοιαστα - ακόμα και στο εξωτερικό.

Ιδού πώς λειτουργεί

4 βήματα έως την επιτυχή πώληση

  1. 1. Η πώληση του προϊόντος σας στην Chrono24 είναι δεσμευτική

  2. 2. Ο αγοραστής καταθέτει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν ασφαλή καταπιστευματικό λογαριασμό

  3. 3. Στέλνετε το προϊόν ασφαλισμένο στον αγοραστή

  4. 4. Λαμβάνετε τα χρήματά σας απευθείας στον λογαριασμό σας, μόλις το προϊόν φτάσει με ασφάλεια

Μάθετε περισσότερα για την πώληση στην Chrono24

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία καταπίστευσης;

Πώς μπορώ να λάβω τα χρήματα από μια πώληση;

Πώς μπορώ να στείλω με ασφάλεια το ρολόι μου;

Τι συμβαίνει σε περίπτωση προβλημάτων;

Τι είναι η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24;
Η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24 προσφέρει τόσο σε πωλητές όσο και σε αγοραστές μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την αγορά ρολογιών: Όταν ο αγοραστής εμβάσει τα χρήματα στον καταπιστευματικό λογαριασμό, τα χρήματα φυλάσσονται εκεί με ασφάλεια, έως ότου ο αγοραστής παραλάβει το προϊόν που έχει παραγγείλει.

Κατά κανόνα εγκρίνουμε την πληρωμή εντός 7 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της επίδοσης της παράδοσης από τον αγοραστή. Η πληρωμή μπορεί να εγκριθεί και νωρίτερα από τον αγοραστή.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης μπορούμε να σας προστατεύσουμε καλύτερα κατά την πληρωμή, στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα. 
Ποιους τρόπους πληρωμής μπορώ να προσφέρω, εάν έχω βρει έναν αγοραστή;
Ο αγοραστής πληρώνει κατά κανόνα μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης στην Chrono24. Αυτό σημαίνει ότι μετά την παραγγελία του καταθέτει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν ασφαλή καταπιστευματικό λογαριασμό. Στη συνέχεια στέλνετε το ρολόι στον αγοραστή και λαμβάνετε το αντίτιμο της αγοράς, μόλις το ρολόι φτάσει στον αγοραστή με ασφάλεια.

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ενδέχεται ένας αγοραστής ή πωλητής να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καταπίστευσης στη χώρα του. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγοραστής σάς πληρώνει απευθείας. Μπορείτε για τον σκοπό αυτό να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής, π.χ. τραπεζικό έμβασμα ή PayPal. Στη συνέχεια, η Chrono24 προωθεί τα στοιχεία πληρωμής σας στον αγοραστή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία καταπίστευσης θα βρείτε εδώ.

Φυσικά μπορείτε να παραδώσετε και προσωπικά το προϊόν στον αγοραστή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε κάποιον χώρο που προστατεύεται ή παρακολουθείται όπως, για παράδειγμα, κάποιο κοσμηματοπωλείο. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία καταπίστευσης ως ασφαλή τρόπο πληρωμής. Λάβετε επίσης υπόψη τις υποδείξεις ασφαλείας μας.
Πότε είναι πληρωτέα η προμήθεια πώλησης;
Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταπίστευσης για την αγγελία σας, η παρακράτηση της προμήθειας πραγματοποιείται απευθείας με την εξόφληση της τιμής πώλησης σε εσάς.

Όταν ο αγοραστής πληρώνει απευθείας σε εσάς, σάς χρεώνουμε την προμήθεια πώλησης. Εξοφλήστε το ποσό τιμολόγησης εντός 14 ημερών.

Μάθετε περισσότερα
Ποια ασφάλεια προσφέρει η υπηρεσία καταπίστευσης για πωλητές;
Η ασφάλεια κατά την πώληση ρολογιών είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς! Με την υπηρεσία καταπίστευσης εξαλείφετε το ενδεχόμενο εξαπάτησης και είστε σίγουροι ότι το αντίτιμο της αγοράς θα φτάσει στον λογαριασμό σας.

Ασφαλής πληρωμή
Ο αγοραστής καταθέτει τα χρήματα στον καταπιστευματικό λογαριασμό. Θα αποστείλετε το προϊόν, όταν το ποσό της πληρωμής πιστωθεί εκεί. Μόλις ο αγοραστής παραλάβει το προϊόν, μπορεί να φροντίσει για την εξόφληση σε εσάς. Μην ανησυχείτε όμως – εάν ο αγοραστής δεν το κάνει, σας καταβάλλουμε τα χρήματά σας κατά κανόνα εντός 7 εργάσιμων ημερών μετά από την επίδοση.

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Κατά την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης δεν διαβιβάζετε στοιχεία στον αγοραστή. Με αυτόν τον τρόπο, τα στοιχεία σας είναι ασφαλή ανά πάσα στιγμή.

Τμήμα υποστήριξης της Chrono24, στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα
Εάν κάποια στιγμή παρουσιαστούν προβλήματα, θα είμαστε στη διάθεσή σας με συμβουλές και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε ενδεχόμενες δυσκολίες στη γλώσσα με τον αγοραστή.
Πότε θα λάβω τα χρήματά μου;
Μόλις ο αγοραστής παραλάβει το προϊόν, μπορεί να συμφωνήσει για την εξόφληση του αντιτίμου της αγοράς σε εσάς. Μην ανησυχείτε όμως – εάν ο αγοραστής δεν το κάνει, σας καταβάλλουμε τα χρήματά σας κατά κανόνα εντός 7 εργάσιμων ημερών μετά από την επίδοση. Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να διαρκέσει έως 3 εργάσιμες ημέρες, μέχρι τα χρήματα να πιστωθούν στον λογαριασμό σας.
Πώς μπορώ να στείλω με ασφάλεια το ρολόι μου ως ιδιώτης πωλητής;
Για να φτάσει με ασφάλεια το ρολόι σας στον παραλήπτη, λάβετε υπόψη τα εξής σημεία:

  • Συσκευασία: Επιλέξτε ένα σταθερό χαρτοκιβώτιο αποστολής σε κατάλληλο μέγεθος και χρησιμοποιήστε αρκετό υλικό συσκευασίας.
  • Διεύθυνση του παραλήπτη: Λάβετε πρώτα επιβεβαίωση της διεύθυνσης παράδοσης από τον αγοραστή σας. Φροντίστε ώστε να την τοποθετήσετε στο χαρτοκιβώτιο αποστολής έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστη.
  • Ασφάλιση: Πληροφορηθείτε ήδη πριν από την αποστολή για την ασφάλιση αποστολής. Πρέπει να ισχύει οπωσδήποτε και για αντικείμενα αξίας όπως ρολόγια και να καλύπτει την πλήρη αξία τους έναντι ζημιών και απώλειας.
  • Εντοπισμός: Επιλέξτε έναν τρόπο αποστολής με παρακολούθηση αποστολής. Μετά την αποστολή ενημερώστε τον αγοραστή σχετικά με τον κωδικό εντοπισμού, για να μπορέσει να παρακολουθήσει την αποστολή.
Πώς με υποστηρίζει η Chrono24 σε περίπτωση προβλημάτων;
Εάν κάποια στιγμή παρουσιαστούν προβλήματα, θα είμαστε στη διάθεσή σας με συμβουλές και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε ενδεχόμενες δυσκολίες στη γλώσσα με τον αγοραστή. Πάντα βρίσκεται μια λύση με την έγκριση και των δύο μερών. Εάν η πώληση ακυρωθεί, δεν σας καταβάλουμε το αντίτιμο της αγοράς ποτέ χωρίς τη συγκατάθεση του πωλητή.
Πότε λαμβάνω ένα πιστωτικό κουπόνι για μια ακυρωμένη πώληση;
Μόλις ακυρώσουμε με επιτυχία την πώλησή σας, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα της προμήθειας πώλησης. Εάν την έχετε ήδη πληρώσει, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί το αργότερο 7 ημέρες μετά από την ακύρωση της πώλησης. Λάβετε υπόψη ότι στην περίπτωση εμβάσματος μπορεί να διαρκέσει έως 3 εργάσιμες ημέρες, μέχρι τα χρήματα να πιστωθούν στον λογαριασμό σας.