Έχετε ερωτήσεις;

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

Για να παραγγείλετε ένα ρολόι, κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί «Αγορά» στη σελίδα της αγγελίας. Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη. Στη συνέχεια συμπληρώστε τη διεύθυνση αποστολής. Στην «Επισκόπηση κόστους» μπορείτε να δείτε το συνολικό αντίτιμο της παραγγελίας σας, συμπ. εξόδων αποστολής. Λάβετε υπόψη ότι στην αναφερόμενη συνολική τιμή ενδεχομένως να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση με φόρους εισαγωγής.

Σημείωση: Πριν πραγματοποιήσετε τη διεθνή σας παραγγελία, ενημερωθείτε οπωσδήποτε από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές για τις ισχύουσες στη χώρα σας διατάξεις σχετικά με τις εισαγωγές.

Έχετε τις εξής δυνατότητες πληρωμής για την αγορά του νέου σας ρολογιού:

 • Πληρωμή μέσω της δωρεάν υπηρεσίας καταπίστευσης

  Καταθέτοντας τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας (VISA ή Mastercard) ή μέσω εμβάσματος. Η ομάδα της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζει για μια απρόσκοπτη αγορά.

  Αφού καταχωρίσετε τη διεύθυνση αποστολής, παρακαλούμε αποδεχτείτε τους Γενικούς Όρους Πώλησης. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Παραγγελία με υποχρέωση πληρωμής», για να ολοκληρώσετε την παραγγελία.

  Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης στο πλαίσιο της προστασίας αγοραστή θα βρείτε εδώ: https://www.chrono24.com/info/checkout.htm .

 • Πληρωμή του αντιτίμου της αγοράς απευθείας στον πωλητή

  Επιλέγοντας αυτή τη μέθοδο δεν κάνετε χρήση της δωρεάν υπηρεσίας καταπίστευσης της Chrono24. Πληρώνετε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν είναι δυνατή.

  Αφού καταχωρίσετε τη διεύθυνση παράδοσης, παρακαλούμε αποδεχτείτε τους Γενικούς Όρους Πώλησης. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο «Παραγγελία με υποχρέωση πληρωμής», για να ολοκληρώσετε την παραγγελία. Μόλις ο πωλητής επεξεργαστεί την παραγγελία σας, θα λάβετε τις απαραίτητες για την πληρωμή πληροφορίες μέσω email. Μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό, ο πωλητής θα σας αποστείλει το προϊόν.

 • Παραγγελία σε ιδιώτη πωλητή

  Εάν θέλετε να αγοράσετε από έναν ιδιώτη πωλητή, η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24 είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να πληρώσετε το ρολόι. Καταθέτετε τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας.

  Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Αγορά ρολογιού από ιδιώτη

Μόλις ο πωλητής επεξεργαστεί την παραγγελία σας, θα λάβετε τις απαραίτητες για την πληρωμή πληροφορίες μέσω email. Μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό, ο πωλητής θα σας αποστείλει το προϊόν.

Στην Chrono24 μπορείτε να βρείτε το ρολόι που επιθυμείτε μέσω της γραμμής αναζήτησης. Η σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής πολλών, διαφορετικών φίλτρων.

Γραμμή αναζήτησης
Η γραμμή αναζήτησης είναι ο πλέον εύκολος τρόπος για να βρείτε ένα ρολόι, αφού ήδη κατά την καταχώριση εμφανίζονται αυτόματα προτάσεις που σχετίζονται με την αναζήτησή σας.

Σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης
Η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης προσφέρει διάφορες δυνατότητες: Μπορείτε για παράδειγμα να περιορίσετε τα αποτελέσματα επιλέγοντας μάρκα, μοντέλο, κωδικό αναφοράς ή διαθεσιμότητα. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης επιλέγοντας κατά τιμή, ημερομηνία ανάρτησης και σχετικότητα και δημοτικότητα.

Πατήστε Αποθήκευση αναζήτησης, για να δημιουργήσετε μια εντολή αναζήτησης και να ενημερώνεστε σχετικά με νέες αγγελίες μέσω email.
Αφού αναζητήσετε ένα προϊόν μέσω της γραμμής αναζήτησης, μπορείτε να περιορίσετε επιπρόσθετα τα αποτελέσματα της αναζήτησης με τα φίλτρα που θα βρείτε στη λίστα αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα περιορίστε τα αποτελέσματα επιλέγοντας μάρκα, μοντέλο, κατάσταση ή υλικό κατασκευής. Με ένα κλικ στο περισσότερα εμφανίζονται πρόσθετες επιλογές φίλτρων. Σε κάθε κατηγορία φίλτρου μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα πολλές επιλογές. Για να απενεργοποιήσετε ξανά ένα φίλτρο, απλά αφαιρέστε το αντίστοιχο άγκιστρο επιλογής.

Με το πεδίο επιλογών, στο δεξί άνω περιθώριο της λίστας, μπορείτε να προσαρμόσετε τη σειρά ταξινόμησης των αποτελεσμάτων: Επιλέξτε ανάμεσα σε τιμή, ημερομηνία ανάρτησης, σχετικότητα και δημοτικότητα. Μπορείτε να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση ταξινόμησης στις Ρυθμίσεις στο προφίλ myChrono24.
Ναι. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν έχετε ερωτήσεις, και να σας ενημερώνουμε για την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας.
Η τιμή εμφανίζεται στην αγγελία όπως καταχωρήθηκε από τον πωλητή. Συνεπώς είναι πιθανές πρόσθετες επιβαρύνσεις, όπως τέλη εκτελωνισμού, φόροι, έξοδα αποστολής και ασφάλισης.

Αναφορικά με την ακριβή τιμή χρέωσης και τα περιλαμβανόμενα κόστη επικοινωνήστε με τον πωλητή του ρολογιού. Μπορεί να σας ενημερώσει και σχετικά με το εάν η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της διαδικασίας του εκτελωνισμού. Απευθυνθείτε στις αρμόδιες εθνικές τελωνειακές αρχές για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ισχύουσες στη χώρα σας διατάξεις.

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αγορά ρολογιών δεν υπόκειται σε δασμούς. Η εισαγωγή από τρίτη χώρα στην ΕΕ, για παράδειγμα από τις ΗΠΑ, επιβαρύνεται με ένα μικρό τέλος και τον ΦΠΑ της εισαγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές της χώρας σας.

Πολλοί πωλητές αποδέχονται προτεινόμενες τιμές. Για να προτείνετε μια τιμή στον πωλητή, κάντε κλικ στο κουμπί «Πρόταση τιμής» στη σελίδα της αγγελίας. Στη συνέχεια καταχωρίστε την προτεινόμενη τιμή σας και τη διεύθυνση παράδοσης. Διαβάστε και αποδεχτείτε τους Γενικούς Όρους Πώλησης και κάντε κλικ στο κουμπί «Αποστολή προτεινόμενης τιμής». Ο πωλητής θα εξετάσει την προτεινόμενη από εσάς τιμή και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Εάν ο πωλητής έχει επιλέξει να μην δέχεται προτάσεις τιμής, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη.
Στην τιμή πώλησης ενός ρολογιού περιλαμβάνονται διάφορες επιμέρους χρεώσεις. Αφενός για τη διαμόρφωση του κόστους σημασία έχει καθαυτή η τιμή του ρολογιού. Σε αυτήν προστίθενται, αφετέρου, πρόσθετες χρεώσεις για τη συσκευασία, την ασφάλιση, την αποστολή, τον ΦΠΑ ή τον ΦΠΑ εισαγωγής. Το ύψος των πρόσθετων χρεώσεων διαφέρει ανάλογα με το εάν παραγγείλετε το ρολόι σας από έναν πωλητή στη χώρα σας ή στο εξωτερικό. Για ακριβείς πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πωλητή.
Η τιμή εμφανίζεται στην αγγελία όπως καταχωρήθηκε από τον πωλητή. Συνεπώς είναι πιθανές πρόσθετες επιβαρύνσεις, όπως τέλη εκτελωνισμού, φόροι, έξοδα αποστολής και ασφάλισης.

Αναφορικά με την ακριβή τιμή χρέωσης και τα περιλαμβανόμενα κόστη επικοινωνήστε με τον πωλητή του ρολογιού. Μπορεί να σας ενημερώσει και σχετικά με το εάν η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της διαδικασίας του εκτελωνισμού. Απευθυνθείτε στις αρμόδιες εθνικές τελωνειακές αρχές για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ισχύουσες στη χώρα σας διατάξεις.

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αγορά ρολογιών δεν υπόκειται σε δασμούς. Η εισαγωγή από τρίτη χώρα στην ΕΕ, για παράδειγμα από τις ΗΠΑ, επιβαρύνεται με ένα μικρό τέλος και τον ΦΠΑ της εισαγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές της χώρας σας.

Πληρωμή μέσω της δωρεάν υπηρεσίας καταπίστευσης

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας (VISA ή Mastercard) ή μέσω εμβάσματος. Θα λάβετε τις πληροφορίες πληρωμής αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Δυστυχώς, η πληρωμή μέσω PayPal δεν είναι δυνατή προς το παρόν. Περισσότερες πληροφορίες για την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης στο πλαίσιο της προστασίας αγοραστή θα βρείτε εδώ: https://www.chrono24.com.gr/about-us.htm Πληρωμή του αντιτίμου της αγοράς απευθείας στον πωλητή Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο, μπορείτε να το κάνετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν είναι δυνατή. Παραγγελία σε ιδιώτη πωλητή Εάν θέλετε να αγοράσετε από έναν ιδιώτη πωλητή, η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24 είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να πληρώσετε το ρολόι. Καταθέτετε τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: {0}Αγορά ρολογιού από ιδιώτη{1} Σημείωση: Πριν πραγματοποιήσετε τη διεθνή σας παραγγελία, ενημερωθείτε οπωσδήποτε από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές για τις ισχύουσες στη χώρα σας διατάξεις σχετικά με τις εισαγωγές.
Συνιστούμε την ασφαλή πληρωμή μέσω του καταπιστευματικού λογαριασμού της Chrono24. Στην πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal λάβετε υπόψη τα εξής:

Μπορείτε και εσείς να συμβάλετε στη μεγαλύτερη ασφάλεια, εάν κατά την οnline αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας τηρείτε ορισμένους κανόνες ασφαλείας. Βεβαιωθείτε πως χρησιμοποιείτε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση. Αυτό φαίνεται από την ένδειξη https και το σύμβολο λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (Browser). Ελέγχετε τακτικά τις καταστάσεις χρεώσεων της πιστωτικής σας κάρτας. Πολλοί πάροχοι πιστωτικών καρτών ακολουθούν μια πολιτική μηδενικής ευθύνης (Zero-Liability-Policy), με εξαίρεση περιπτώσεις αμέλειας. Αυτό σημαίνει πως ο πελάτης δεν ευθύνεται σε περίπτωση κακόβουλης χρήσης. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένων πληρωμών με την πιστωτική σας κάρτα ενημερώστε το ταχύτερο δυνατό τον εκδότη/πάροχο της πιστωτικής κάρτας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους αγοράς με χρήση PayPal επικοινωνήστε απευθείας με την υπηρεσία πληρωμών PayPal. Λάβετε επίσης υπόψη ότι σε περίπτωση πληρωμής προς «Φίλους και οικογένεια» δεν καλύπτεστε από την προστασία αγοραστή της PayPal και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να σας παράσχουμε καμία υποστήριξη.
Καταρχήν συνιστούμε τη διεκπεραίωση της συναλλαγής μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας καταπίστευσης Chrono24. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να βασιστείτε στην αξιοπιστία των επαγγελματιών εμπόρων της πλατφόρμας μας. Γιατί κάθε έμπορος υποβάλλεται κατά την εγγραφή του σε ενδελεχή έλεγχο της ταυτότητας και της σοβαρότητάς του, μεταξύ άλλων βάσει της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και συστάσεων άλλων εμπόρων. Εάν ένας επαγγελματίας έμπορος προσφέρει επομένως ως τρόπο πληρωμής την προπληρωμή μέσω εμβάσματος, τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Αντίθετα, κατά την αγορά από έναν ιδιώτη πωλητή η προπληρωμή μέσω εμβάσματος δεν είναι ασφαλής μέθοδος. Εάν ο ιδιώτης πωλητής επιμένει στη χρήση αυτού του τρόπου πληρωμής και εσείς θέλετε οπωσδήποτε να αγοράσετε το συγκεκριμένο ρολόι, είναι προς το συμφέρον σας να ελέγξετε την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα του πωλητή. Για παράδειγμα μπορείτε να ζητήσετε να σας αποστείλει συστάσεις ή πρόσθετες φωτογραφίες του ρολογιού ή προσωπικών εγγράφων. Μια πιθανή εναλλακτική στην προπληρωμή μέσω εμβάσματος είναι η χρήση εξωτερικής υπηρεσίας καταπίστευσης. Εάν έχετε γενικά αμφιβολίες ως προς την αξιοπιστία του πωλητή, είναι προτιμότερο να μην προβείτε στην αγορά.

Πολλοί πωλητές προσφέρουν τη διεκπεραίωση της συναλλαγής μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης Chrono24. Με αυτή καταβάλετε τα χρήματα στον καταπιστευματικό μας λογαριασμό, όπου παραμένουν ασφαλή μέχρι να παραλάβετε το ρολόι και να βεβαιωθείτε για την ποιότητά του. Η ομάδα υποστήριξής μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας φροντίζοντας για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση της συναλλαγής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία καταπίστευσης Chrono24 θα βρείτε εδώ:

Σε περίπτωση αγοράς με προστασία αγοραστή έχετε πάντα νόμιμη προθεσμία υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. Εάν πληρώσετε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο, ενημερωθείτε εκ των προτέρων σχετικά με τους όρους επιστροφής του.

Στην περίπτωση αγοράς από ιδιώτη δεν ισχύει το προβλεπόμενο από τον νόμο δικαίωμα επιστροφής. Μετά την παραλαβή του ρολογιού μπορείτε, ωστόσο, να υποβάλετε εντός 7 ημερών ένα παράπονο στην Chrono24.
Στην περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε με τα άμεσα έξοδα επιστροφής. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω της ασφαλιστικής κάλυψης, τα έξοδα αποστολής μπορούν να ανέλθουν έως το ποσό των 250 ευρώ.
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.

Η υπηρεσία Trusted Checkout είναι ο πιο ασφαλής δρόμος προς το ρολόι που επιθυμείτε. Καταθέτετε τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Μόνο τότε τα χρήματα θα καταβληθούν στον πωλητή. Η ομάδα της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και φροντίζει για μια απρόσκοπτη αγορά.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία Trusted Checkout: https://www.chrono24.com.gr/about-us.htm
Η προστασία αγοραστή της Chrono24 διατίθεται κατ' αρχήν χωρίς χρέωση για εσάς. Μόνο εάν για την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης χρησιμοποιήσετε μια κάρτα American Express (Amex), θα χρεωθείτε με ένα πρόσθετο τέλος, αφού ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής συνεπάγεται ένα υψηλό κόστος για εμάς. Το εκάστοτε ύψος του τέλους θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της αγοράς κατά την επιλογή των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής.
Για την αγορά με προστασία αγοραστή ισχύουν οι διατάξεις που προβλέπονται από τον νόμο σχετικά με τις εγγυήσεις. Επέκταση των αξιώσεων που απορρέουν από τη νόμιμη εγγύηση και την εγγύηση κατασκευαστή δεν υφίσταται.
Μπορείτε να αναγνωρίσετε τις αγγελίες, στις οποίες είναι δυνατή η αγορά με προστασία αγοραστή, από το πράσινο σύμβολο προστασίας αγοραστή στην εκάστοτε σελίδα της αγγελίας.
Εάν θέλετε να αγοράσετε από έναν ιδιώτη πωλητή, η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24 είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να πληρώσετε το ρολόι. Καταθέτετε τα χρήματά σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα υποστήριξης της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που κάτι παρεκκλίνει από τα συμφωνηθέντα.

Στην περίπτωση που ο ιδιώτης πωλητής δεν προσφέρει την υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24, σας συνιστούμε μια προσωπική συνάντηση σε έναν ασφαλή χώρο. Μια άμεση διεκπεραίωση στον επαγγελματικό χώρο ενός αξιόπιστου εμπόρου ρολογιών, ο οποίος μπορεί να ελέγξει το ρολόι απευθείας, είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος. Πιθανοί εναλλακτικοί τρόποι είναι η πληρωμή μέσω PayPal ή η χρήση υπηρεσίας καταπίστευσης από εξωτερικό πάροχο.
Κάθε έμπορος στην Chrono24 υπόκειται κατά την εγγραφή του σε ενδελεχή έλεγχο της ταυτότητας και της αξιοπιστίας του. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πληροφορίες όπως βεβαίωση εμπορικής δραστηριότητας, καθώς και συστάσεις από άλλους εμπόρους. Και τα σχόλια και οι παρατηρήσεις πελατών συνυπολογίζονται συνεχώς στην αξιολόγηση.
Κάθε έμπορος στην Chrono24 υπόκειται κατά την εγγραφή του σε ενδελεχή έλεγχο της ταυτότητας και της αξιοπιστίας τους. Το διακριτικό «Trusted Seller» χορηγείται αποκλειστικά σε εμπόρους, οι οποίοι με βάση τις εμπειρίες της Chrono24 και των χρηστών της πλατφόρμας διακρίνονται για την ιδιαίτερη συνέπεια και την αξιοπιστία τους.

Trusted Seller είναι ένας επαγγελματίας έμπορος ρολογιών και υπόχρεος στην τήρηση ορισμένων όρων. Σε αυτούς συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, ότι

 • όλα τα στοιχεία που έχει κοινοποιήσει στην πλατφόρμα ή στην Chrono24, σχετικά με το πρόσωπό του και την επιχείρησή του, είναι αληθή
 • εμπορεύεται κατ' αποκλειστικότητα γνήσια προϊόντα αξιόπιστης προέλευσης
 • οι περιγραφές της κατάστασης των προϊόντων ανταποκρίνονται στην αλήθεια, ενώ επισημαίνει, γραπτώς και με εικόνες, τα ενδεχομένως υφιστάμενα ελαττώματα
 • απαντά κατά κανόνα εντός 5 εργάσιμων σε αιτήματα πελατών που λαμβάνει μέσω email της Chrono24.

Η δίκαιη διεκπεραίωση της συναλλαγής είναι πάντα απόλυτη προτεραιότητα. Στην περίπτωση προβλημάτων, ο έμπορος αναζητεί από κοινού με τον πελάτη μια λύση που να ικανοποιεί αμφότερες τις πλευρές. Η παραβίαση ενός η περισσοτέρων από τους παρόντες όρους μπορεί να επιφέρει την προσωρινή ή οριστική απώλεια του διακριτικού «Trusted Seller» ή – σε περίπτωση σοβαρών παραβιάσεων – της ιδιότητας μέλους στην Chrono24.
Οι έμποροι ρολογιών έχουν τη δυνατότητα στην Chrono24 να συστήνουν άλλους εμπόρους σε χρήστες. Στο πλαίσιο αυτής της δυνατότητας μπορούν να δίνουν έως και 10 συστάσεις. Τη δυνατότητα να συστήνουν άλλους εμπόρους και να λαμβάνουν συστάσεις έχουν, ωστόσο, μόνο έμποροι με τη διάκριση Trusted Seller.
Μια υπόσχεση εγγύησης είναι μια πρόσθετη, οικειοθελής παροχή του εμπόρου ή του κατασκευαστή με την οποία διαβεβαιώνει μια αντικειμενική αποζημίωση. Η δέσμευση εγγύησης αφορά κατά κανόνα στη λειτουργική ικανότητα επιμέρους εξαρτημάτων ή ολόκληρου του ρολογιού εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος.

Και οι οnline έμποροι παρέχουν εν μέρει εγγυήσεις που καλύπτουν ορισμένες παροχές. Ενημερωθείτε εκ των προτέρων σχετικά με το τι καλύπτει η εγγύηση του εμπόρου και για ποιο χρονικό διάστημα ισχύει. Μετά την αγορά βεβαιωθείτε πως στην κάρτα εγγύησης αναγράφεται η ημερομηνία και πως φέρει σφραγίδα ή/και υπογραφή και πως η απόδειξη αντιστοιχεί στην κάρτα εγγύησης. Διαφορετικά η κάρτα εγγύησης μπορεί να μην γίνει αποδεκτή.
Στην Chrono24 ισχύει ο απόλυτος όρος, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται στους εμπόρους να διαθέτουν προς πώληση αντίγραφα και απομιμήσεις. Κάθε έμπορος είναι υποχρεωμένος πριν την πώληση να ελέγχει προσεκτικά τη γνησιότητα του ρολογιού και να δηλώνει στην περιγραφή αποκλίσεις από την αρχική κατάσταση παράδοσης από τον κατασκευαστή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στους Όρους Εγγύησης Γνησιότητας.
Στην Chrono24 ισχύει ο απόλυτος όρος, σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται στους εμπόρους να διαθέτουν προς πώληση απομιμήσεις ρολογιών. Οι επαγγελματίες έμποροι ελέγχονται από εμάς και η πλειοψηφία διαθέτει προς πώληση πολυτελή ρολόγια με επιτυχία εδώ και χρόνια στην Chrono24. Το διακριτικό «Trusted Seller» είναι μια πρόσθετη ένδειξη για τη σοβαρότητα ενός εμπόρου. Εφόσον ένας έμπορος διαθέσει αποδεδειγμένα προς πώληση ένα αντίγραφο, τότε του επιβάλλεται από εμάς αποκλεισμός.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια πριν αγοράσετε το ρολόι που επιθυμείτε, ενημερωθείτε προηγουμένως για την πραγματική του αγοραία τιμή. Μάρκες ρολογιών όπως τα Rolex, Breitling και άλλα πολυτελή ρολόγια συνήθως δεν προσφέρονται για λίγες εκατοντάδες ευρώ. Γενικά ισχύει: Εάν μια προσφορά ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή ή αμφιβάλλετε ως προς τη γνησιότητα του ρολογιού, είναι καλύτερο να μην προχωρήσετε στην αγορά. Αντί για αυτό αναφέρετέ μας τις υποψίες σας μέσω του συνδέσμου «Αναφορά αγγελίας» που θα βρείτε απευθείας στην αγγελία.

Λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές κατά την επισκευή γνήσιων επώνυμων ρολογιών χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά, τα οποία διαφέρουν από τα γνήσια εξαρτήματα που περιλαμβάνονταν αρχικά στο εκάστοτε συγκεκριμένο μοντέλο. Ειδικά στα Vintage ρολόγια υπάρχει ενίοτε έλλειψη ανταλλακτικών. Σε αυτή την περίπτωση ο έμπορος οφείλει να αναφέρει την αντικατάσταση των εξαρτημάτων.
Μπορείτε να αναφέρετε ένα ύποπτο προϊόν απευθείας στην αγγελία. Θα βρείτε τον σύνδεσμο Αναφορά αγγελίας σε κάθε αγγελία. Παρακαλούμε, περιγράψτε τα σημεία που κινούν τις υποψίες σας με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια. Στη συνέχεια θα ελέγξουμε την αναφορά σας και θα δρομολογήσουμε τα απαραίτητα μέτρα, εφόσον χρειαστεί.
Μια υπόσχεση εγγύησης είναι μια πρόσθετη, οικειοθελής παροχή του εμπόρου ή του κατασκευαστή με την οποία διαβεβαιώνει μια αντικειμενική αποζημίωση. Η δέσμευση εγγύησης αφορά κατά κανόνα στη λειτουργική ικανότητα επιμέρους εξαρτημάτων ή ολόκληρου του ρολογιού εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος.

Και οι οnline έμποροι παρέχουν εν μέρει εγγυήσεις που καλύπτουν ορισμένες παροχές. Ενημερωθείτε εκ των προτέρων σχετικά με το τι καλύπτει η εγγύηση του εμπόρου και για ποιο χρονικό διάστημα ισχύει. Μετά την αγορά βεβαιωθείτε πως στην κάρτα εγγύησης αναγράφεται η ημερομηνία και πως φέρει σφραγίδα ή/και υπογραφή και πως η απόδειξη αντιστοιχεί στην κάρτα εγγύησης. Διαφορετικά η κάρτα εγγύησης μπορεί να μην γίνει αποδεκτή.

Με την προστασία αγοραστή της Chrono24 είστε εξασφαλισμένοι και μετά την παραγγελία σας μέσω της Chrono24: Στην σπάνια περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο ζήτημα, μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξή μας. Σας παρέχουμε υποστήριξη για την από κοινού με τον έμπορο εξεύρεση μίας ικανοποιητικής λύσης. Απλά επικοινωνήσετε μαζί μας το αργότερο 14 μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας (support@chrono24.com).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την προστασία αγοραστή θα βρείτε εδώ: Προστασία αγοραστή της Chrono24
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.
Μια υπόσχεση εγγύησης είναι μια πρόσθετη, οικειοθελής παροχή του εμπόρου ή του κατασκευαστή με την οποία διαβεβαιώνει μια αντικειμενική αποζημίωση. Η δέσμευση εγγύησης αφορά κατά κανόνα στη λειτουργική ικανότητα επιμέρους εξαρτημάτων ή ολόκληρου του ρολογιού εντός ενός προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος.

Και οι οnline έμποροι παρέχουν εν μέρει εγγυήσεις που καλύπτουν ορισμένες παροχές. Ενημερωθείτε εκ των προτέρων σχετικά με το τι καλύπτει η εγγύηση του εμπόρου και για ποιο χρονικό διάστημα ισχύει. Μετά την αγορά βεβαιωθείτε πως στην κάρτα εγγύησης αναγράφεται η ημερομηνία και πως φέρει σφραγίδα ή/και υπογραφή και πως η απόδειξη αντιστοιχεί στην κάρτα εγγύησης. Διαφορετικά η κάρτα εγγύησης μπορεί να μην γίνει αποδεκτή.
Η προστασία αγοραστή της Chrono24 περιλαμβάνει διάφορες υπηρεσίες ασφαλείας, χάρη στις οποίες έχετε ολοκληρωμένη προστασία από την παραγγελία του ρολογιού σας μέχρι την πιθανή ακύρωση της συναλλαγής:

 • Πληρωμή μέσω υπηρεσίας καταπίστευσης
 • Εγγύηση γνησιότητας
 • Νόμιμη προθεσμία υπαναχώρησης εντός 14 ημερών
 • Αυστηρές προδιαγραφές εμπόρων
 • Ασφαλισμένη αποστολή
 • Ομάδα Quality & Security


Περισσότερες πληροφορίες για την προστασία αγοραστή της Chrono24 θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.chrono24.de/about-us.htm.
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.
Η προστασία αγοραστή της Chrono24 διατίθεται κατ' αρχήν χωρίς χρέωση για εσάς. Μόνο εάν για την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης χρησιμοποιήσετε μια κάρτα American Express (Amex), θα χρεωθείτε με ένα πρόσθετο τέλος, αφού ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής συνεπάγεται ένα υψηλό κόστος για εμάς. Το εκάστοτε ύψος του τέλους θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της αγοράς κατά την επιλογή των διαθέσιμων τρόπων πληρωμής.
Για την αγορά με προστασία αγοραστή ισχύουν οι διατάξεις που προβλέπονται από τον νόμο σχετικά με τις εγγυήσεις. Επέκταση των αξιώσεων που απορρέουν από τη νόμιμη εγγύηση και την εγγύηση κατασκευαστή δεν υφίσταται.
Μπορείτε να αναγνωρίσετε τις αγγελίες, στις οποίες είναι δυνατή η αγορά με προστασία αγοραστή, από το πράσινο σύμβολο προστασίας αγοραστή στην εκάστοτε σελίδα της αγγελίας.
Εάν θέλετε να αγοράσετε από έναν ιδιώτη πωλητή, η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24 είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να πληρώσετε το ρολόι. Καταθέτετε τα χρήματά σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα υποστήριξης της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που κάτι παρεκκλίνει από τα συμφωνηθέντα.

Στην περίπτωση που ο ιδιώτης πωλητής δεν προσφέρει την υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24, σας συνιστούμε μια προσωπική συνάντηση σε έναν ασφαλή χώρο. Μια άμεση διεκπεραίωση στον επαγγελματικό χώρο ενός αξιόπιστου εμπόρου ρολογιών, ο οποίος μπορεί να ελέγξει το ρολόι απευθείας, είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος. Πιθανοί εναλλακτικοί τρόποι είναι η πληρωμή μέσω PayPal ή η χρήση υπηρεσίας καταπίστευσης από εξωτερικό πάροχο.
Οι επιβαρύνσεις και οι φόροι χρεώνονται από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές και είναι πληρωτέα, μόλις το προϊόν φτάσει στη χώρα προορισμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις πληρώνετε τις επιβαρύνσεις και τους φόρους που προκύπτουν κατά την παράδοση απευθείας στη μεταφορική εταιρεία.
Η τιμή εμφανίζεται στην αγγελία όπως καταχωρήθηκε από τον πωλητή. Συνεπώς είναι πιθανές πρόσθετες επιβαρύνσεις, όπως τέλη εκτελωνισμού, φόροι, έξοδα αποστολής και ασφάλισης.

Αναφορικά με την ακριβή τιμή χρέωσης και τα περιλαμβανόμενα κόστη επικοινωνήστε με τον πωλητή του ρολογιού. Μπορεί να σας ενημερώσει και σχετικά με το εάν η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της διαδικασίας του εκτελωνισμού. Απευθυνθείτε στις αρμόδιες εθνικές τελωνειακές αρχές για να ενημερωθείτε σχετικά με τις ισχύουσες στη χώρα σας διατάξεις.

Εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης η αγορά ρολογιών δεν υπόκειται σε δασμούς. Η εισαγωγή από τρίτη χώρα στην ΕΕ, για παράδειγμα από τις ΗΠΑ, επιβαρύνεται με ένα μικρό τέλος και τον ΦΠΑ της εισαγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές της χώρας σας.
Όταν εισάγετε ένα προϊόν στη χώρα σας, μπορεί να προκύψουν δασμολογικές επιβαρύνσεις και ΦΠΑ εισαγωγής. Χρεώνονται από τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές και είναι πληρωτέα, μόλις το προϊόν φτάσει στη χώρα προορισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις αρμόδιες τελωνειακές αρχές της χώρας σας.
Ο πωλητής θα σας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τη διαθεσιμότητα, την κατάσταση ή το περιεχόμενο της παραδοτέας συσκευασίας του προϊόντος. Για να υποβάλετε ένα ερώτημα στον πωλητή, κάντε κλικ στη σελίδα της αγγελίας στο κουμπί «Επικοινωνία με τον πωλητή».
Στην Chrono24 μπορείτε να βρείτε το ρολόι που επιθυμείτε μέσω της γραμμής αναζήτησης. Η σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης σας παρέχει τη δυνατότητα επιλογής πολλών, διαφορετικών φίλτρων.

Γραμμή αναζήτησης
Η γραμμή αναζήτησης είναι ο πλέον εύκολος τρόπος για να βρείτε ένα ρολόι, αφού ήδη κατά την καταχώριση εμφανίζονται αυτόματα προτάσεις που σχετίζονται με την αναζήτησή σας.

Σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης
Η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης προσφέρει διάφορες δυνατότητες: Μπορείτε για παράδειγμα να περιορίσετε τα αποτελέσματα επιλέγοντας μάρκα, μοντέλο, κωδικό αναφοράς ή διαθεσιμότητα. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης επιλέγοντας κατά τιμή, ημερομηνία ανάρτησης και σχετικότητα και δημοτικότητα.

Πατήστε Αποθήκευση αναζήτησης, για να δημιουργήσετε μια εντολή αναζήτησης και να ενημερώνεστε σχετικά με νέες αγγελίες μέσω email.
Κάθε έμπορος στην Chrono24 υπόκειται κατά την εγγραφή του σε ενδελεχή έλεγχο της ταυτότητας και της αξιοπιστίας του. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη βεβαίωση εμπορικής δραστηριότητας, καθώς και συστάσεις από άλλους εμπόρους. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις πελατών συνυπολογίζονται στην αξιολόγηση.
Εάν ένας πωλητής δεν απαντήσει σύντομα στο αίτημά σας, αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορες αιτίες. Η Chrono24 είναι μια οnline πλατφόρμα με διεθνή δραστηριότητα με πωλητές από διάφορες χώρες. Στις εθνικές επίσημες αργίες και στις διακοπές πολλοί έμποροι έχουν κλειστά. Μια σχετική καθυστέρηση στην απάντηση των αιτημάτων είναι πιθανή και σε περιπτώσεις αυξημένης ζήτησης. Φροντίστε να επικοινωνήσετε με τους πωλητές σε μία από τις γλώσσες που εμφανίζονται δίπλα από τη φόρμα και αφιερώστε χρόνο για να απαντήσετε στα μηνύματά σας.
Περιγραφές των κυριότερων ειδικών όρων θα βρείτε στο Λεξικό ρολογιών που προσφέρουμε.

Για να βρείτε ρολόγια στην Chrono24, καλύτερα χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης. Αφού πραγματοποιήσετε μία αναζήτηση, θα έχετε στη διάθεσή σας μία πληθώρα φίλτρων ταξινόμησης όπως π.χ. «Μοντέλο», «Έτος» ή «Τιμή» για να περιορίσετε ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μία αναζήτηση και να ενημερωθείτε από εμάς μόλις υπάρξουν νέα αποτελέσματα για την αναζήτησή σας.
Στο προφίλ myChrono24 θα βρείτε στις Αποθηκευμένες αναζητήσεις μια επισκόπηση των αποθηκευμένων σας εντολών αναζήτησης. Εδώ μπορείτε να προβάλετε τα τρέχοντα αποτελέσματα από τις επιμέρους αναζητήσεις σας, να διαγράψετε αναζητήσεις και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για τις αναζητήσεις. Με ένα κλικ στο Επεξεργασία μπορείτε να μετονομάσετε επιμέρους αναζητήσεις.
Στον λογαριασμό σας στην Chrono24, στην καρτέλα «Σημειώσεις» θα βρείτε όλες τις καταχωρημένες αγγελίες, ώστε να μπορείτε να επανέρχεστε γρήγορα σε αυτές. Κάνοντας κλικ στην καρδιά επάνω δεξιά από την αγγελία, αυτή αποθηκεύεται στις προσωπικές σας σημειώσεις. Κάνοντας ξανά κλικ στην καρδιά, η αγγελία αφαιρείται από τις σημειώσεις σας. Εάν στο μεταξύ μία από τις αγγελίες δεν είναι πλέον διαθέσιμη, τότε δεν μπορείτε να την ανοίξετε.
Εάν θέλετε να αγοράσετε από έναν ιδιώτη πωλητή, η υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24 είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να πληρώσετε το ρολόι. Καταθέτετε τα χρήματά σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε το ρολόι στα χέρια σας. Η ομάδα υποστήριξης της Chrono24 είναι στη διάθεσή σας, σε περίπτωση που κάτι παρεκκλίνει από τα συμφωνηθέντα.

Στην περίπτωση που ο ιδιώτης πωλητής δεν προσφέρει την υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24, σας συνιστούμε μια προσωπική συνάντηση σε έναν ασφαλή χώρο. Μια άμεση διεκπεραίωση στον επαγγελματικό χώρο ενός αξιόπιστου εμπόρου ρολογιών, ο οποίος μπορεί να ελέγξει το ρολόι απευθείας, είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος. Πιθανοί εναλλακτικοί τρόποι είναι η πληρωμή μέσω PayPal ή η χρήση υπηρεσίας καταπίστευσης από εξωτερικό πάροχο.
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.
Στην περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε με τα άμεσα έξοδα επιστροφής. Λάβετε υπόψη ότι, λόγω της ασφαλιστικής κάλυψης, τα έξοδα αποστολής μπορούν να ανέλθουν έως το ποσό των 250 ευρώ.

Εάν θέλετε να δηλώσετε κάποια διαφορετική διεύθυνση παράδοσης, στείλτε μας την πλήρη νέα διεύθυνση, κάνοντας κλικ στο κάτω κουμπί «Επικοινωνία με την Chrono24». Εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Λάβετε υπόψη ότι κατά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα λαμβάνετε απόκριση από το σύστημα μέσα σε λίγα λεπτά. Στην περίπτωση που δεν λάβετε επιβεβαίωση πληρωμής ή λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος, οι λόγοι μπορεί να είναι οι εξής:

1. Ελέγξτε, εάν η πιστωτική σας κάρτα είναι εγγεγραμμένη για τη λεγόμενη διαδικασία 3D Secure (VerifiedByVisa / Mastercard Secure Code). Σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την τράπεζά σας.

2. Μερικές πιστωτικές κάρτες έχουν όριο συναλλαγών, το οποίο μπορείτε ωστόσο να αυξήσετε ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας με τον εκδότη πιστωτικών καρτών.

Σας ευχαριστούμε για την πληρωμή σας. Στο προφίλ σας myChrono24 και στην ενότητα «Αγορά» μπορείτε να επιβεβαιώσετε την πληρωμή, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ναι, έχω πληρώσει».

Εννοείται ότι μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Μπορείτε να αγνοήσετε τις περαιτέρω ειδοποιήσεις που σας προτρέπουν να εκτελέσετε την πληρωμή. Τα μηνύματα αυτά δημιουργούνται και σταματούν αυτόματα, μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό.

Λάβετε υπόψη ότι: Στην περίπτωση εμβάσματος, η πίστωση του ποσού πληρωμής διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος παράδοσης αναγράφονται στη σελίδα της αγγελίας. Λάβετε υπόψη ότι οι συγκεκριμένοι χρόνοι ισχύουν από την παραλαβή της πληρωμής. Ο πωλητής θα σας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την αποστολή. Για να υποβάλετε ένα ερώτημα στον πωλητή, κάντε κλικ στη σελίδα της αγγελίας στο κουμπί «Επικοινωνία με τον πωλητή».
Τα προϊόντα είναι κατά κανόνα διαθέσιμα άμεσα ή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της εκάστοτε αγγελίας.
Γενικά, ο έμπορος αποφασίζει με ποια μεταφορική εταιρεία θα αποστείλει το προϊόν. Στην εκάστοτε επιβεβαίωση αποστολής μπορείτε να δείτε τη μεταφορική εταιρεία που χρησιμοποιήθηκε.
Θα σας ειδοποιήσουμε, μόλις το προϊόν αποσταλεί, και θα σας στείλουμε μέσω email τον κωδικό εντοπισμού, εφόσον υπάρχει.
Εφόσον δεν συμφωνήσατε διαφορετικά με τον έμπορο, σε περίπτωση αγοράς με την προστασία αγοραστή Chrono24 κάθε ρολόι αποστέλλεται ασφαλισμένο για όλο το ποσό της αξίας του – ακόμα και από το εξωτερικό. Σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη, για τις λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή πρέπει να συνεννοείστε απευθείας με τον πωλητή.
Το προϊόν ασφαλίζεται κατά την αποστολή για όλο το ποσό της αξίας του.
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.

Σας ευχαριστούμε για την πληρωμή σας. Στο προφίλ σας myChrono24 και στην ενότητα «Αγορά» μπορείτε να επιβεβαιώσετε την πληρωμή, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ναι, έχω πληρώσει».

Εννοείται ότι μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Μπορείτε να αγνοήσετε τις περαιτέρω ειδοποιήσεις που σας προτρέπουν να εκτελέσετε την πληρωμή. Τα μηνύματα αυτά δημιουργούνται και σταματούν αυτόματα, μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό.

Λάβετε υπόψη ότι: Στην περίπτωση εμβάσματος, η πίστωση του ποσού πληρωμής διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος παράδοσης αναγράφονται στη σελίδα της αγγελίας. Λάβετε υπόψη ότι οι συγκεκριμένοι χρόνοι ισχύουν από την παραλαβή της πληρωμής. Ο πωλητής θα σας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με την αποστολή. Για να υποβάλετε ένα ερώτημα στον πωλητή, κάντε κλικ στη σελίδα της αγγελίας στο κουμπί «Επικοινωνία με τον πωλητή».

Εάν θέλετε να δηλώσετε κάποια διαφορετική διεύθυνση παράδοσης, στείλτε μας την πλήρη νέα διεύθυνση, κάνοντας κλικ στο κάτω κουμπί «Επικοινωνία με την Chrono24». Εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα.

Σας ευχαριστούμε για την πληρωμή σας. Στο προφίλ σας myChrono24 και στην ενότητα «Αγορά» μπορείτε να επιβεβαιώσετε την πληρωμή, κάνοντας κλικ στο κουμπί «Ναι, έχω πληρώσει».

Εννοείται ότι μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό, θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Μπορείτε να αγνοήσετε τις περαιτέρω ειδοποιήσεις που σας προτρέπουν να εκτελέσετε την πληρωμή. Τα μηνύματα αυτά δημιουργούνται και σταματούν αυτόματα, μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό.

Λάβετε υπόψη ότι: Στην περίπτωση εμβάσματος, η πίστωση του ποσού πληρωμής διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Ενθαρρύνουμε τους πωλητές μας να απαντούν σε αιτήματα εντός 5 εργάσιμων. Πολλοί πωλητές λαμβάνουν καθημερινά μεγάλο αριθμό αιτημάτων με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να σημειώνονται καθυστερήσεις. Μπορείτε ακόμα να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τον πωλητή. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο αριθμός τηλεφώνου αναγράφεται στη σελίδα της αγγελίας κάτω από το «Πωλητής».
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον έμπορο μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που ο ίδιος έχει δηλώσει. Για ερωτήσεις σχετικά με την αγορά σας με προστασία αγοραστή μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξής μας τηλεφωνικά (+49 721 96693-920) ή μέσω email ().
Εάν πραγματοποιήσατε την πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης και θέλετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας εντός 14 ημερών τηλεφωνικά στον αριθμό +49 721 96693-920 ή μέσω email στη διεύθυνση . Εμείς θα τεκμηριώσουμε και θα επιβεβαιώσουμε ότι το αίτημά σας για υπαναχώρηση υποβάλλεται εμπρόθεσμα, θα δρομολογήσουμε τη διαδικασία και θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.

Εάν καταβάλατε το αντίτιμο της αγοράς απευθείας στον έμπορο ή στον ιδιώτη πωλητή, επικοινωνήστε μαζί του σχετικά με την ακύρωση της συναλλαγής.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση αγοράς από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υπάρχει νομικά ρυθμιζόμενο δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής.

Στην περίπτωση πληρωμής μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης

Όταν ο αγοραστής εμβάσει το αντίτιμο της αγοράς στον καταπιστευματικό λογαριασμό, τα χρήματα φυλάσσονται με ασφάλεια έως ότου ο αγοραστής παραλάβει το προϊόν που έχει παραγγείλει και επιβεβαιώσει την παραλαβή. Το αργότερο 7 ημέρες από την επιβεβαίωση της παραλαβής από τον αγοραστή εγκρίνουμε την πληρωμή. Η πληρωμή μπορεί να εγκριθεί και νωρίτερα, εφόσον ο αγοραστής συμφωνεί με αυτό. Εάν ο αγοραστής σάς καταβάλει απευθείας το αντίτιμο της αγοράς, επικοινωνήστε απευθείας μαζί του. Συνιστούμε πάντα τη διεκπεραίωση της πώλησης με προπληρωμή.
Εάν δεν βρίσκετε την αγγελία σας στην Chrono24, αυτό μπορεί να οφείλεται στους εξής λόγους:
 1. Δεν έχει ακόμα πραγματοποιηθεί μη αυτοματοποιημένος έλεγχος.
 2. Για την ασφάλεια όλων των χρηστών της Chrono24 ελέγχουμε με μη αυτοματοποιημένο τρόπο κάθε αγγελία. Αυτός ο έλεγχος πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες, αλλά όχι το Σαββατοκύριακο. Η ενεργοποίηση διαρκεί κατά κανόνα 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
 3. Οι εικόνες επαλήθευσης δεν είναι σωστές. Σε αυτή την περίπτωση θα έχετε λάβει ένα email που θα σας ζητά να ενημερώσετε τις εικόνες επαλήθευσης στον λογαριασμό σας στην Chrono24.
 4. Ο λογαριασμός που διατηρείτε ως χρήστης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Ελέγξτε εάν κάνατε κλικ στον σύνδεσμο που λάβατε στο email ενεργοποίησης και εάν επιβεβαιώσατε τον λογαριασμό που διατηρείτε ως χρήστης.
 5. Σε μερικές χώρες είναι απαραίτητη η επαλήθευση της ταυτότητας του ιδιώτη πωλητή. Ενδεχομένως η ταυτότητά σας δεν έχει ελεγχθεί ακόμα. Λάβετε υπόψη ότι η επαλήθευση του εγγράφου ταυτοποίησης μπορεί να απαιτήσει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
 6. Χρειαζόμαστε ακόμα τα φορολογικά στοιχεία σας: Εάν υπόκεισθε στην ΕΕ στην υποχρέωση φορολογίας, θα πρέπει να καταχωρίσετε τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας.

Στην Chrono24 μπορείτε να υπολογίσετε πολύ εύκολα την αξία του ρολογιού σας και, φυσικά, χωρίς χρέωση. Απλά επιλέξτε το μοντέλο σας και την κατάστασή του και εμείς θα συγκρίνουμε το ρολόι σας με 500.000 αγγελίες από όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια θα λάβετε μια προτεινόμενη τιμή, με την οποία μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης.
Προς τον υπολογισμό αξίας

Ως διαδικτυακή αγορά, η Chrono24 φέρνει σε επαφή λάτρεις ρολογιών από όλο τον κόσμο. Η εμπορική συναλλαγή λαμβάνει χώρα πάντα ανάμεσα στον αγοραστή και τον πωλητή. Γι' αυτό τον λόγο δεν αγοράζουμε, εκτιμούμε ή ελέγχουμε τα προϊόντα. Συνιστούμε να πωλήσετε το ρολόι σας μέσω μιας αγγελίας.
Ο κωδικός αναφοράς αναφέρεται στο μοντέλο ή/και την έκδοση του μοντέλου του ρολογιού σας και μπορεί να αποτελείται από πολλούς αριθμητικούς και αλφαβητικούς χαρακτήρες. Σε ορισμένους κατασκευαστές ο κωδικός αναφοράς βρίσκεται εγχάρακτος στον πυθμένα της κάσας (δεν πρέπει να συγχέεται με τον αριθμό κάσας), στο κλείσιμο του μπρασελέ και σπάνια στο καντράν. Σε κάθε περίπτωση ο κωδικός αριθμός αναφοράς πρέπει να αναγράφεται στα συνοδευτικά έγγραφα του ρολογιού σας ή στο παραστατικό αγοράς. Εάν δεν βρίσκετε τον κωδικό αναφοράς, αναζητήστε στο διαδίκτυο το όνομα του κατασκευαστή που αναφέρεται στο καντράν και συγκρίνετε τις φωτογραφίες με το ρολόι σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις μία σύντομη έρευνα θα λύσει το πρόβλημα.
Στην Chrono24, οι ιδιώτες πωλητές μπορούν να πουλήσουν τα αξεσουάρ δωρεάν.

Για να δημιουργήσετε μια αγγελία, επιλέξτε από το μενού Πώληση ρολογιού και στη συνέχεια Πώληση αξεσουάρ.
Προς το παρόν, η Chrono24 δεν συνεργάζεται με καμία μεταφορική εταιρεία. Ενημερωθείτε εκ των προτέρων για μία μεταφορική που αναλαμβάνει αποστολές ειδών υψηλής αξίας. Ενημερωθείτε απευθείας από τη μεταφορική εταιρεία για τους όρους της αποστολής. Βεβαιωθείτε πως η αποστολή έχει ασφαλιστεί για την πλήρη αξία του ρολογιού και πως διαθέτει κωδικό παρακολούθησης (Tracking ID). Η λήψη του πακέτου πρέπει να επιβεβαιώνεται με υπογραφή από τον παραλήπτη. Στην περίπτωση επιστροφής προς άλλη χώρα πρέπει να επισημάνετε ευκρινώς ότι πρόκειται για πακέτο επιστροφής, ώστε η τελωνειακή αρχή να μην επιβάλει φόρο εισαγωγής στο πακέτο.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επεξεργαστείτε την αγγελία σας στο προφίλ myChrono24 (προς το παρόν μόνο στην ιστοσελίδα της Chrono24). Για τον σκοπό αυτό επιλέξτε «Αγγελίες» από το μενού και μετά κάντε κλικ στο «Αλλαγή αγγελίας» κάτω από την αγγελία.

Εάν θέλετε να επεξεργαστείτε την τιμή, τον κατασκευαστή ή το μοντέλο, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.
Ο αγοραστής πληρώνει κατά κανόνα μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης στην Chrono24. Αυτό σημαίνει ότι μετά την παραγγελία του καταθέτει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν ασφαλή καταπιστευματικό λογαριασμό. Στη συνέχεια στέλνετε το ρολόι στον αγοραστή και λαμβάνετε το αντίτιμο της αγοράς, μόλις το ρολόι φτάσει στον αγοραστή με ασφάλεια.

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ενδέχεται ένας αγοραστής ή πωλητής να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καταπίστευσης στη χώρα του. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγοραστής σάς πληρώνει απευθείας. Μπορείτε για τον σκοπό αυτό να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής, π.χ. τραπεζικό έμβασμα ή PayPal. Στη συνέχεια, η Chrono24 προωθεί τα στοιχεία πληρωμής σας στον αγοραστή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία καταπίστευσης θα βρείτε εδώ.

Φυσικά μπορείτε να παραδώσετε και προσωπικά το προϊόν στον αγοραστή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε κάποιον χώρο που προστατεύεται ή παρακολουθείται όπως, για παράδειγμα, κάποιο κοσμηματοπωλείο. Και σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία καταπίστευσης ως ασφαλή τρόπο πληρωμής. Λάβετε επίσης υπόψη τις υποδείξεις ασφαλείας μας.

Εάν το ρολόι σας δεν πωληθεί εντός 6 μηνών, θα σας επιστρέψουμε το τέλος καταχώρισης αγγελίας. Προϋπόθεση για αυτό συνιστά, το ρολόι σας να είναι για 6 μήνες online στην Chrono24, να μην έχει πουληθεί και να βρίσκεται ακόμα στην κατοχή σας. Μετά την παρέλευση των 6 μηνών θα μας στείλετε ως αποδεικτικό 2 φωτογραφίες του ρολογιού σας, στις οποίες θα απεικονίζονται συγκεκριμένες ενδείξεις ώρας που θα σας ζητήσουμε. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών της εταιρείας μας δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για ιδιώτες πωλητές, εάν έχετε πουλήσει ήδη το ρολόι αλλού.
Στους επισκέπτες της αγοράς ρολογιών μας θέλουμε να προσφέρουμε πάντα την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Προκειμένου να διατηρήσουμε τις αγγελίες στην Chrono24 ενημερωμένες, ελέγχουμε κάθε 3 μήνες μέσω email τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, για τα οποία έχουν καταχωρηθεί αγγελίες. Εάν δεν επιβεβαιώσετε την αγγελία σας, αυτή θα διαγραφεί αυτόματα μετά από μία εβδομάδα.

Προκειμένου να διατηρήσουμε τις αγγελίες στην Chrono24 ενημερωμένες, ελέγχουμε τακτικά μέσω email τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, για τα οποία έχουν καταχωρηθεί αγγελίες. Εάν δεν επιβεβαιώσετε την αγγελία σας, θα διαγραφεί αυτόματα μετά από μία εβδομάδα. Ευχαρίστως θα ενεργοποιήσουμε εκ νέου την αγγελία σας. Ενημερώστε μας σχετικά χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε τις αγγελίες σας και στο προφίλ myChrono24. Εκεί θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες, με μια ματιά.
Η αγγελία σας θα είναι αρχικά online στην Chrono24 για 3 μήνες. Εφόσον στο διάστημα αυτό δεν πουλήσετε το ρολόι σας, μπορούμε να παρατείνουμε την αγγελία σας για 3 ακόμα μήνες ή να τη διαγράψουμε. Για την παράταση της αγγελίας θα χρειαστούμε ενδεχομένως ένα αποδεικτικό που θα πιστοποιεί πως το ρολόι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή σας.
Εάν δεν πουλήσετε το ρολόι σας εντός 6 μηνών θα σας επιστρέψουμε το τέλος χρέωσης της αγγελίας. Προϋπόθεση για αυτό συνιστά, το ρολόι σας να είναι για 6 μήνες online στην Chrono24, να μη έχει πουληθεί και να βρίσκεται ακόμα στην κατοχή σας. Για τον σκοπό αυτό, μετά την παρέλευση των 6 μηνών και εντός 4 εβδομάδων θα πρέπει να αποδείξετε πως το ρολόι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή σας.
Εάν δεν βρίσκετε την αγγελία σας στην Chrono24, αυτό μπορεί να οφείλεται στους εξής λόγους:
 1. Δεν έχουμε ελέγξει ακόμα την αγγελία σας. Για την ασφάλεια όλων των χρηστών Chrono24 ελέγχουμε τις νέες αγγελίες με μη αυτόματα μέσα - αυτό διαρκεί κατά κανόνα 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.
 2. Οι εικόνες επαλήθευσης δεν είναι σωστές. Ενημερώστε τις στο προφίλ σας myChrono24.
 3. Εάν έχετε πληρώσει μέσω εμβάσματος, η ενεργοποίηση θα πραγματοποιηθεί αφού τα χρήματα πιστωθούν στον λογαριασμό μας. Σε διεθνή εμβάσματα, αυτό μπορεί να διαρκέσει μερικές μέρες.
 4. Ο λογαριασμός που διατηρείτε ως χρήστης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Ελέγξτε, εάν κάνατε κλικ στον σύνδεσμο που λάβατε στο email ενεργοποίησης και επιβεβαιώσατε τον λογαριασμό που διατηρείτε ως χρήστης.
Η αγγελία σας θα είναι αρχικά online στην Chrono24 για 3 μήνες. Εφόσον στο διάστημα αυτό δεν πουλήσετε το ρολόι σας, μπορούμε να παρατείνουμε την αγγελία σας για 3 ακόμα μήνες ή να τη διαγράψουμε. Για την παράταση της αγγελίας θα χρειαστούμε ενδεχομένως ένα αποδεικτικό που θα πιστοποιεί πως το ρολόι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή σας.
Η αγγελία σας θα είναι αρχικά online στην Chrono24 για 3 μήνες. Εάν στο διάστημα αυτό πουλήσετε το ρολόι σας εκτός της πλατφόρμας ή δεν επιθυμείτε να το πουλήσετε, μπορείτε οποτεδήποτε να διαγράψετε την αγγελία σας από τον λογαριασμό σας στην Chrono24.

Η δημιουργία μίας αγγελίας στην Chrono24 είναι πολύ απλή με τη φόρμα δημιουργίας αγγελιών. Το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι ο κωδικός αναφοράς του ρολογιού σας. Μπορείτε να επιλέξετε και χειρωνακτικά το μοντέλο σας. Για αυτό κάντε κλικ στο «Συνέχεια χωρίς κωδικό αναφοράς». Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Επιτυχής πώληση στην Chrono24

Ως ιδιώτης πωλητής μπορείτε να δημοσιεύσετε έως και 10 αγγελίες ταυτόχρονα. Η επαγγελματική πώληση προϊόντων απαγορεύεται για ιδιώτες πωλητές. Για τον λόγο αυτό επιφυλασσόμαστε να μη δημοσιεύουμε αγγελίες ιδιωτών πωλητών, εάν δίνουν μια επαγγελματική εντύπωση.

Εάν θέλετε να πουλήσετε ρολόγια επαγγελματικά στην Chrono24, μπορείτε να εγγραφείτε ως έμπορος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.
Για τους συλλέκτες δεν ισχύουν ειδικοί όροι. Σε αυτή την περίπτωση αναρτήστε μια ξεχωριστή αγγελία για κάθε ρολόι.
Στην Chrono24, οι ιδιώτες πωλητές μπορούν να πουλήσουν τα αξεσουάρ δωρεάν.

Για να δημιουργήσετε μια αγγελία, επιλέξτε από το μενού Πώληση ρολογιού και στη συνέχεια Πώληση αξεσουάρ.
Πουλήστε με ασφάλεια μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης στην Chrono24. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποστείλετε το ρολόι, αφού ο αγοραστής σας εμβάσει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό. Μόλις το προϊόν φτάσει με ασφάλεια στον αγοραστή, θα σας καταβληθεί το αντίτιμο της αγοράς.

Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ενδέχεται ένας αγοραστής ή πωλητής να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία καταπίστευσης στη χώρα του. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγοραστής σάς πληρώνει απευθείας. Ενημερώστε τον σχετικά με έναν τρόπο πληρωμής της επιλογής σας, π.χ. τραπεζικό έμβασμα ή PayPal.

Περισσότερες πληροφορίες για την πώληση με χρήση της υπηρεσίας καταπίστευσης θα βρείτε εδώ.
Εάν δεν πουλήσετε το ρολόι σας εντός 6 μηνών θα σας επιστρέψουμε το τέλος χρέωσης της αγγελίας. Προϋπόθεση για αυτό συνιστά, το ρολόι σας να είναι για 6 μήνες online στην Chrono24, να μη έχει πουληθεί και να βρίσκεται ακόμα στην κατοχή σας. Για τον σκοπό αυτό, μετά την παρέλευση των 6 μηνών και εντός 4 εβδομάδων θα πρέπει να αποδείξετε πως το ρολόι εξακολουθεί να βρίσκεται στην κατοχή σας.
Η λήψη προσφοράς είναι για εσάς εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση.
Στην ετικέτα αποστολής του δέματος UPS θα βρείτε έναν έγκυρο κωδικό εντοπισμού, με τη βοήθεια του οποίου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθήσετε την τρέχουσα κατάσταση παράδοσης. Σε περίπτωση εξειδικευμένων ερωτήσεων μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση .
Όχι, αναλαμβάνουμε πλήρως τα έξοδα για την αποστολή.
Για την αποστολή του ρολογιού σας θα σας στείλουμε μια προσυμπληρωμένη ετικέτα αποστολής της εταιρείας ταχυμεταφορών UPS, την οποία θα εκτυπώσετε και θα κολλήσετε επάνω στο δέμα. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε απλά την παραλαβή του δέματος από τον χώρο σας την ώρα που θέλετε ή να το παραδώσετε εσείς στο πλησιέστερο UPS Access Point. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί εντός ενός προκαθορισμένου διαστήματος τουλάχιστον 5 ωρών μεταξύ 10:00 και 16:00. Εάν το βάρος του δέματος υπερβεί το βάρος που αναφέρεται στο δελτίο αποστολής, θα αναλάβουμε φυσικά τα πρόσθετα έξοδα. Πριν από την αποστολή συσκευάστε το ρολόι, ώστε να είναι ασφαλές για τη μεταφορά: Το απλούστερο είναι να τοποθετήσετε το ρολόι και τα συνοδευτικά έγγραφα στις προβλεπόμενες για τον σκοπό αυτό θήκες του κουτιού και να τα συσκευάσετε σε ένα κατάλληλο δέμα. Εδώ θα βρείτε μια αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας αποστολής.
Εάν επιλέξετε την προσωπική παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών UPS ή την παράδοση σε ένα UPS Access Point, στην αποστολή περιλαμβάνεται μια ασφάλεια για την πλήρη αξία του. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται χωρίς καμία χρέωση για εσάς. Ακόμα και στην περίπτωση επιστροφής, δεν υπάρχει καμία πρόσθετη επιβάρυνση για εσάς.
Η πληρότητα του αυθεντικού κουτιού και των αυθεντικών συνοδευτικών εγγράφων αυξάνει την τιμή πώλησης. Μπορείτε ωστόσο να πουλήσετε το ρολόι σας και χωρίς τα αναφερόμενα αξεσουάρ.
Για να διαπιστώσουμε την ακριβή αξία του ρολογιού σας, χρειαζόμαστε φωτογραφίες του ρολογιού σας. Όσες περισσότερες εικόνες έχουμε στη διάθεσή μας, με τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια μπορούμε να εκτιμήσουμε την αξία του ρολογιού.
Η προσφορά μας ισχύει για 7 ημέρες.
Εάν αναθέσετε έναντι προμήθειας την πώληση ενός ρολογιού για το οποίο έχετε ήδη αναρτήσει ως ιδιώτης μια αγγελία στην Chrono24, θα απενεργοποιήσουμε τη σχετική αγγελία.
Μπορείτε να αναρτήσετε μόνος σας τα ρολόγια σας ή να εισάγουμε εμείς τα στοιχεία από τον ιστότοπό σας. Στον Διαχειριστή Αγορών δημιουργείτε μόνοι σας τις αγγελίες σας – για τον σκοπό αυτό έχετε στη διάθεσή σας μια πληθώρα βοηθητικών λειτουργιών. Ανεξάρτητα από το πακέτο που έχετε επιλέξει μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε 16 φωτογραφίες στην αγγελία σας. Η εισαγωγή δεδομένων από τον ιστότοπό σας είναι δυνατή από 50 αγγελίες και άνω. Με τον τρόπο αυτό τα δεδομένα σας εισάγονται πλήρως αυτόματα από τον ιστότοπό σας, ενώ ενημερώνονται σε καθημερινή βάση.
Στην περίπτωση εισαγωγής δεδομένων, οι αγγελίες σας εισάγονται 1 προς 1 από τον εμπορικό σας ιστότοπο. Έτσι μετά την επόμενη εισαγωγή οι αλλαγές στον ιστότοπό σας προβάλλονται αυτόματα και στην Chrono24.

Σε μια μη αυτόματη εισαγωγή, πρέπει να επεξεργάζεστε και να διαγράφετε μόνοι σας τις αγγελίες σας στο προφίλ εμπόρου. Για τον σκοπό αυτό επιλέξτε στο Οι αγγελίες μου την επιλογή Αλλαγή/Διαγραφή αγγελιών. Καταχωρίστε τις σχετικές αλλαγές στην φόρμα και στη συνέχεια αποθηκεύστε την αγγελία.
Έτσι μπορείτε σε λίγα μόνο βήματα να εγγραφείτε ως επαγγελματίας έμπορος στην Chrono24:
 1. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία
 2. Καταχωρήστε τα στοιχεία πληρωμής (πιστωτική κάρτα ή άμεση χρέωση SEPA εντός της Ευρώπης)
 3. Διαβιβάστε τα έγγραφα ταυτοποίησης
Πλέον μπορείτε να ανεβάσετε τις πρώτες αγγελίες. Προτού όμως οι αγγελίες σας δημοσιευτούν, ο λογαριασμός εμπόρου θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί από την Chrono24. Λάβετε υπόψη πως η ενεργοποίηση του λογαριασμού πραγματοποιείται αφού προηγουμένως ολοκληρώσουμε τον έλεγχο επαλήθευσης των στοιχείων και των εγγράφων σας. Για αυτό θα χρειαστεί να μας στείλετε αντίγραφα των ακόλουθων εγγράφων, μέσω της λειτουργίας μεταφόρτωσης (Upload), email, φαξ ή ταχυδρομείου:
 • Απόσπασμα από το μητρώο εταιρειών ή δήλωση έναρξης επαγγέλματος
 • Αποδεικτικό διεύθυνσης υπό τη μορφή λογαριασμού ΔΕΚΟ, τηλεφώνου κ.ά.
Αξιοποιήστε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο διάρκειας 30 ημερών για να δοκιμάσετε εκτενώς την Chrono24 και να εγγραφείτε τώρα:

Μας χαροποιεί το ενδιαφέρον σου!

Έχεις ερωτήσεις για την Chrono24 ως εργοδότη ή ενδιαφέρεσαι για μια θέση στην επιχείρησή μας;
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στη σελίδα μας με τις θέσεις εργασίας. Εδώ θα βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας μας και τις τρέχουσες θέσεις εργασίας: https://about.chrono24.com/jobs/

Ζητούμε την κατανόησή σας, καθώς δύσκολα μπορούμε να συσχετίσουμε αιτήματα από αυτό το σημείο επιλογής. Γι' αυτόν το λόγο ο χρόνος απόκρισης μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο.

Για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε γρήγορα, ελέγξτε, εάν το ζήτημά σας ταιριάζει καλύτερα σε κάποια άλλη δυνατότητα επιλογής.

Το ερώτημά σας παρέμεινε αναπάντητο;

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας.

Συνημμένα

Αποδεκτοί τύποι αρχείων: .pdf, .png, .jpg, .gif και .tif. Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 32 ΜΒ.

Για να ανταποκριθούμε στο αίτημα υποστήριξής σας, υποβάλλουμε σε επεξεργασία τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη Δήλωση απορρήτου της εταιρείας μας.

Υποχρεωτικό πεδίο

Μάθετε περισσότερα

Βρείτε τις απαντήσεις στις συχνότερες ερωτήσεις σχετικά με την Chrono24.

Προβολή συχνών ερωτήσεων

Γνωρίστε μας

Ρίξτε μια ματιά πίσω από τα παρασκήνια και μάθετε περισσότερα για την Chrono24.

Μάθετε περισσότερα