Διαφήμιση & Media kit

Με τη διαφήμιση στην Chrono24 απευθύνεστε σήμερα στους αυριανούς σας πελάτες – στοχευμένα και αποτελεσματικά. Εμείς σας εξασφαλίζουμε ένα κοινό που εκτιμά την πολυτέλεια και διαθέτει υψηλή αγοραστική δύναμη.

Ευρεία εμβέλεια:

Ευρεία εμβέλεια:

Με περισσότερους από 10 εκ. επισκέπτες της Chrono24 μηνιαίως και περισσότερες από 100 εκ. προβολές σελίδων (Στοιχεία: Ιούνιος 2016).

Εστίαση σε καταναλωτές υψηλού επιπέδου:

Εστίαση σε καταναλωτές υψηλού επιπέδου:

Ο τυπικός χρήστης Chrono24 είναι άντρας, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο, υψηλή αγοραστική δύναμη και ροπή προς την πολυτέλεια. Ενδιαφέρεται για πολυτελή προϊόντα, επώνυμα ρούχα και, φυσικά, υψηλής αξίας ρολόγια.

Παγκόσμια προώθηση:

Παγκόσμια προώθηση:

Χάρη σε εμάς μπορείτε να απευθυνθείτε σε λάτρεις του καλού γούστου σε όλο τον κόσμο. Οι πελάτες μας έρχονται από περισσότερες από 90 χώρες και μιλούν διάφορες γλώσσες. Ανεξάρτητα εάν βρίσκονται στην Αμερική, την Ευρώπη ή την Ασία: Μέσω της Chrono24 μπορείτε να απευθυνθείτε στοχευμένα σε ανθρώπους των επιλεγμένων αγορών.

Geo Targeting & Brand Targeting:

Geo Targeting & Brand Targeting:

Θέλετε να απευθυνθείτε μόνο σε επισκέπτες που μιλούν τη γλώσσα σας ή μόνο από επιλεγμένες χώρες; Οι πελάτες σας αγαπούν τα πολυτελή ρολόγια κάποιας συγκεκριμένης μάρκας; Εμείς θα προβάλλουμε τη διαφήμισή σας μόνο εκεί, όπου η ομάδα-στόχος σας θα τη δει με βεβαιότητα.

Όλα τα κοινά διαφημιστικά σχήματα:

Όλα τα κοινά διαφημιστικά σχήματα:

Διαφήμιση με διαφημιστικά πλαίσια (banner): Medium Rectangle, Super Banner και Skyscraper.
Περισσότερα διαφημιστικά σχήματα κατόπιν συνεννόησης: Roadblock, Billboard, Wallpaper, Advertorial, Newsletter, καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εννοείται πως μπορούμε να συνθέσουμε και εξατομικευμένες καμπάνιες, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές ανάγκες.

Επαφή

Επαφή

Τηλ: +49 721 96693-0
 

Επικοινωνία

Έχετε ερωτήσεις;
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

+1 646-887-3560

Επαφή