Προστασία αγοραστή Εγγύηση γνησιότητας Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Έχετε ερωτήσεις; +1 646-887-3560 ή email ΕλλάδαΕλλάδα | EUR

Επικοινωνία: Το μήνυμά σας προς Chrono24

Σφάλμα

Σας ευχαριστούμε για την πληρωμή σας. Φυσικά θα σας ενημερώσουμε, μόλις το ποσό πιστωθεί στον λογαριασμό. Μπορείτε να αγνοήσετε επόμενες ειδοποιήσεις που σας προτρέπουν να εκτελέσετε την πληρωμή. Τα μηνύματα αυτά δημιουργούνται και σταματούν αυτόματα, μόλις το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό.

Λάβετε υπόψη ότι ένα έμβασμα διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Εάν το ρολόι σας δεν πωληθεί εντός 6 μηνών, θα σας επιστρέψουμε το τέλος καταχώρισης αγγελίας. Προϋπόθεση για αυτό συνιστά, το ρολόι σας να είναι για 6 μήνες online στην Chrono24, να μην έχει πουληθεί και να βρίσκεται ακόμα στην κατοχή σας. Γράψτε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα επικοινωνίας.

Λάβετε υπόψη ότι σύμφωνα με τους ΓΟΣ της εταιρείας μας δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για ιδιώτες πωλητές, εάν έχετε πουλήσει ήδη το ρολόι αλλού. Θα βρείτε όλες τις σημαντικές πληροφορίες στις Συχνές Ερωτήσεις, στην ενότητα «Πώληση ρολογιών στην Chrono24 ως ιδιώτης πωλητής».

Η Chrono24 δε διενεργεί η ίδια εκτιμήσεις ρολογιών. Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε στην Chrono24 παρόμοια ρολόγια, ώστε να έχετε μία άποψη για το πού κυμαίνονται οι ισχύουσες τιμές. Για να διαπιστώσετε την ακριβή αξία του ρολογιού σας, επικοινωνήστε καλύτερα με έναν έμπορο ρολογιών στην περιοχή σας.

Εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την πώληση του ρολογιού σας στην Chrono24: Μάθετε περισσότερα

Για να αγοράσετε ένα ρολόι, κάντε κλικ στη σελίδα της προσφοράς στο πράσινο κουμπί «Αγορά» και ακολουθήστε τις επόμενες οδηγίες. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε μέσω email για κάθε επόμενο βήμα της παραγγελίας σας.

Εάν ο πωλητής δεν επικοινωνήσει μαζί σας εντός 5 ημερών, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί του τηλεφωνικά. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου στη σελίδα της προσφοράς, στην ενότητα «Πωλητής».

Ο πωλητής θα σας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά, την κατάσταση, τη διαθεσιμότητα ή το περιεχόμενο της παραδοτέας συσκευασίας του προϊόντος. Μπορείτε να του στείλετε μήνυμα κάνοντας κλικ στο κουμπί «Επικοινωνία με τον πωλητή». Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους περισσότερους πωλητές και τηλεφωνικά. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό τηλεφώνου στη σελίδα της προσφοράς, στην ενότητα «Πωλητής».

Εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με την Chrono24.

Υποχρεωτικό πεδίο

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τηλ: +49 721 96693-0
Φαξ: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Γερμανία

Dennis Fischer,
Director Customer Relations