Γιατί να εγγραφείτε;

Εδώ θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την myChrono24.

Αποκλειστικές προσφορές

Αποκτήστε με την εγγραφή σας πρόσβαση σε προσφορές που είναι ορατές αποκλειστικά στους χρήστες της myChrono24. Επωφεληθείτε από την αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές ιδιωτών πωλητών στις πρώτες ημέρες ανάρτησης τους.

Πιο γρήγορα στο στόχο

Η Chrono24 διευκολύνει τους εγγεγραμμένους χρήστες. Δεν χρειάζεται να εισάγετε σύμβολο επιβεβαίωσης και εξοικονομείτε χρόνο με την αυτόματη συμπλήρωση των πεδίων.

Μέγιστη ασφάλεια

Η Chrono24 δίνει ιδιαίτερη σημασία στις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας. Ως αυτονόητο μέτρο της ευρύτερης πολιτικής ασφαλείας, τα στοιχεία σας ως εγγεγραμμένου χρήστη της πλατφόρμας myChrono24 μεταδίδονται κρυπτογραφημένα.

Πάντα ενημερωμένος

Με τις αποθηκευμένες αναζητήσεις σας δεν θα χάσετε ποτέ ξανά καμία προσφορά. Αποθηκεύστε στην περιοχή myChrono24 απεριόριστο αριθμό αναζητήσεων και θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις νέες προσφορές.

Διατηρήστε πλήρη εικόνα

Με την προσωπική σας λίστα υπενθυμίσεων διατηρείτε υπ’ όψιν σας όλες τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να πραγματοποιείτε γρήγορα τις αγορές σας.

Άνετη διαχείριση των προσφορών

Στην ενότητα myChrono24 Τομέας διατηρείτε πλήρη εικόνα των δικών σας προσφορών και μπορείτε εύκολα να κάνετε τις τροποποιήσεις που θέλετε.

Ξαναβρείτε εύκολα τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν

Στο myChrono24 Χρονογραφία καταγράφονται αυτόματα οι προσφορές που είδατε τελευταία. Έτσι μπορείτε γρήγορα να ξαναβρείτε τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν.

Εγγραφείτε χωρίς χρέωση
Έχετε ερωτήσεις;
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

+49 721 96693-900

Επαφή