Παράβλεψη
Πάνω από 141.000 χρήστες παγκοσμίως μας δίνουν 4,8 από 5 αστέρια
Chrono24 - Ελλάδα
Σύνδεση ή εγγραφή

Γιατί να εγγραφείτε;

Εδώ θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την myChrono24.

Αποκλειστικές προσφορές

Αποκτήστε με την εγγραφή σας πρόσβαση σε αγγελίες, οι οποίες είναι ορατές μόνο στους χρήστες myChrono24. Επωφεληθείτε από την αποκλειστική πρόσβαση σε αγγελίες ιδιωτών προμηθευτών κατά τις πρώτες ημέρες της δημοσίευσής τους.

Πιο γρήγορα στο στόχο

Η Chrono24 διευκολύνει τους εγγεγραμμένους χρήστες. Δεν χρειάζεται να εισάγετε σύμβολο επιβεβαίωσης και εξοικονομείτε χρόνο με την αυτόματη συμπλήρωση των πεδίων.

Μέγιστη ασφάλεια

Η Chrono24 δίνει ιδιαίτερη σημασία στις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας. Ως αυτονόητο μέτρο της ευρύτερης πολιτικής ασφαλείας, τα στοιχεία σας ως εγγεγραμμένου χρήστη της πλατφόρμας myChrono24 μεταδίδονται κρυπτογραφημένα.

Πάντα ενημερωμένος

Με τις αποθηκευμένες αναζητήσεις δεν θα σας ξεφεύγει καμία ενδιαφέρουσα αγγελία. Αποθηκεύστε στο προφίλ myChrono24 όσες αναζητήσεις επιθυμείτε και λάβετε ειδοποιήσεις σχετικά με νέες αγγελίες.

Διατηρήστε πλήρη εικόνα

Με τις προσωπικές σας σημειώσεις μπορείτε να παρακολουθείτε πάντα τις ενδιαφέρουσες αγγελίες και να αποκτάτε γρήγορα πρόσβαση σε αυτές.

Διαχειριστείτε άνετα τις αγγελίες

Στην ενότητα myChrono24 Τομέας διατηρείτε πλήρη εικόνα των δικών σας προσφορών και μπορείτε εύκολα να κάνετε τις τροποποιήσεις που θέλετε.

Βρείτε εύκολα ξανά ενδιαφέρουσες αγγελίες

Στο χρονογράφημα myChrono24 καταγράφονται αυτόματα όλες οι αγγελίες που επισκεφθήκατε τελευταία. Έτσι μπορείτε να ξαναβρίσκετε γρήγορα τις ενδιαφέρουσες αγγελίες.

Εγγραφείτε χωρίς χρέωση