Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 2.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Πώληση ρολογιού

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας

Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Watch Collection

Δημιουργήστε μια συλλογή ρολογιών και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αξίας των αγαπημένων σας κομματιών.

Γνωρίστε την Watch Collection

Αυτό το βίντεο θα σας προσφέρει μία πρώτη εικόνα των χαρακτηριστικών της Chrono24 Watch Collection. Στην προσωπική σας Watch Collection μπορείτε να τηρείτε και να διαχειρίζεστε online τη συλλογή ρολογιών σας. Μπορείτε να προσθέσετε ρολόγια πολύ εύκολα, να καταχωρήσετε όσα στοιχεία θέλετε και να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες για τα ρολόγια σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τόσο την ιστορική όσο και την μελλοντική εξέλιξη της αξίας των κομματιών που διατηρείτε ως συλλέκτης ή ως επενδυτής.

Η συλλογή σας online σε ένα σημείο

Ξεκινήστε τη Watch Collection σας στην Chrono24, προσθέστε τα ρολόγια σας και ανακαλύψτε online τη συλλογή σας από μία εντελώς νέα πλευρά. Μπορείτε να βλέπετε και να διαχειρίζεστε την Watch Collection από το σπίτι ή στις μετακινήσεις σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα, όχι μόνο να τηρείτε τη δική σας συλλογή, αλλά να παρακολουθείτε και ρολόγια που σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είναι ακόμα στην κατοχή σας.

Το πάθος σας σε αριθμούς

Για συλλέκτες ή επενδυτές: Με το εργαλείο μας μπορείτε ως λάτρης ρολογιών να εκτιμήσετε απλά και γρήγορα την αξία του ρολογιού σας και να έχετε μία εικόνα της διαχρονικής εξέλιξης της. Στη βάση των μοναδικών δεδομένων μας υπολογίζουμε καθημερινά νέες εκτιμώμενες τιμές για κάθε μεμονωμένο ρολόι, ωστόσο, οι βασικές τάσεις της εξέλιξης της αξίας ενός ρολογιού διαγράφονται συνήθως σε ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα. Επεκτείνουμε συνεχώς τη βάση δεδομένων μας με νέα μοντέλα. Μπορείτε να καταχωρήσετε στην Watch Collection και μεμονωμένα σπάνια κομμάτια, ακόμα κι εάν δεν υπάρχει ακόμα καμία εκτιμώμενη αξία διαθέσιμη στη βάση δεδομένων μας. Με αυτό τον τρόπο μας βοηθάτε να εξελίξουμε το εργαλείο μας.

Προσθήκη ρολογιού και υπολογισμός αξίας

Μπορείτε απλά να συμπληρώσετε τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού σας. Εάν δεν βρίσκετε τον κωδικό αναφοράς, μπορείτε εναλλακτικά να συμπληρώσετε και τη μάρκα, το μοντέλο ή άλλα χαρακτηριστικά του ρολογιού σας.

Προσθήκη του ρολογιού σας

Κατάσταση
 

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είναι τα δεδομένα μου ασφαλή στην Chrono24;
Ναι. Χρησιμοποιούμε μέσα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από παραποίηση, μερική ή ολική απώλεια και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση από τρίτους. Λεπτομέρειες θα βρείτε στους Όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Τα δεδομένα μου κοινοποιούνται σε τρίτους;
Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά για τη διεκπεραίωση του αιτήματος αγοραστή ή της παραγγελίας σας. Μια διαβίβαση των δεδομένων σε τρίτους πραγματοποιείται μόνο, εφόσον έχετε συναινέσει σε αυτήν στους Όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις