Πάνω από 360 εργαζόμενοι κάνουν την αγορά μια τέλεια εμπειρία
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 2.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Πώληση ρολογιού

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας
Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Watch Collection

Δημιουργήστε μια συλλογή ρολογιών και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αξίας των αγαπημένων σας κομματιών.

Γνωρίστε την Watch Collection

Αυτό το βίντεο θα σας προσφέρει μία πρώτη εικόνα των χαρακτηριστικών της Chrono24 Watch Collection. Στην προσωπική σας Watch Collection μπορείτε να τηρείτε και να διαχειρίζεστε online τη συλλογή ρολογιών σας. Μπορείτε να προσθέσετε ρολόγια πολύ εύκολα, να καταχωρήσετε όσα στοιχεία θέλετε και να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες για τα ρολόγια σας. Μπορείτε να παρακολουθείτε τόσο την ιστορική όσο και την μελλοντική εξέλιξη της αξίας των κομματιών που διατηρείτε ως συλλέκτης ή ως επενδυτής.

Η συλλογή σας online σε ένα σημείο

Ξεκινήστε τη Watch Collection σας στην Chrono24, προσθέστε τα ρολόγια σας και ανακαλύψτε online τη συλλογή σας από μία εντελώς νέα πλευρά. Μπορείτε να βλέπετε και να διαχειρίζεστε την Watch Collection από το σπίτι ή στις μετακινήσεις σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα, όχι μόνο να τηρείτε τη δική σας συλλογή, αλλά να παρακολουθείτε και ρολόγια που σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είναι ακόμα στην κατοχή σας.

Το πάθος σας σε αριθμούς

Για συλλέκτες ή επενδυτές: Με το εργαλείο μας μπορείτε ως λάτρης ρολογιών να εκτιμήσετε απλά και γρήγορα την αξία του ρολογιού σας και να έχετε μία εικόνα της διαχρονικής εξέλιξης της. Στη βάση των μοναδικών δεδομένων μας υπολογίζουμε καθημερινά νέες εκτιμώμενες τιμές για κάθε μεμονωμένο ρολόι, ωστόσο, οι βασικές τάσεις της εξέλιξης της αξίας ενός ρολογιού διαγράφονται συνήθως σε ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα. Επεκτείνουμε συνεχώς τη βάση δεδομένων μας με νέα μοντέλα. Μπορείτε να καταχωρήσετε στην Watch Collection και μεμονωμένα σπάνια κομμάτια, ακόμα κι εάν δεν υπάρχει ακόμα καμία εκτιμώμενη αξία διαθέσιμη στη βάση δεδομένων μας. Με αυτό τον τρόπο μας βοηθάτε να εξελίξουμε το εργαλείο μας.

Περισσότερες λειτουργίες στη Watch Collection σας

  • Εξατομικεύστε

    Εξατομικεύσετε τη δική σας Watch Collection με δικές σας φωτογραφίες. Απλά ανεβάστε και αποθηκεύστε τις. Στη συνέχεια μπορείτε οποτεδήποτε να προσθέτετε τις προσωπικές σας σημειώσεις, οι οποίες να είναι ορατές μόνο σε εσάς.

  • Κοινοποιήστε τη συλλογή ρολογιών σας στους φίλους σας

    Κοινοποιήστε απλά σε φίλους και γνωστούς τη συλλογή ρολογιών σας μέσω διαφόρων καναλιών, όπως μέσω Facebook ή email.

Προσθήκη ρολογιού και υπολογισμός αξίας

Μπορείτε απλά να συμπληρώσετε τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού σας. Εάν δεν βρίσκετε τον κωδικό αναφοράς, μπορείτε εναλλακτικά να συμπληρώσετε και τη μάρκα, το μοντέλο ή άλλα χαρακτηριστικά του ρολογιού σας.

Προσθήκη του ρολογιού σας

Κατάσταση
 

Εδώ θα βρείτε τον κωδικό αναφοράς:

  • Στο καντράν
  • Στα συνοδευτικά έγγραφα
  • Στη βάση της κάσας
  • Στην ένωση του λουριού/μπρασελέ

Watch Scanner

Δημιουργία συλλογής ρολογιών με φωτογραφία

Με το Watch Scanner μπορείτε να προσθέτετε πλέον πολύ εύκολα ρολόγια στην Watch Collection σας με τη βοήθεια μιας φωτογραφίας.
Ανεξάρτητα από το εάν ήδη κοσμεί τον καρπό σας ή απλώς ενδιαφέρεστε για αυτό: Με μια φωτογραφία μπορείτε να το προσθέσετε στην Watch Collection σας – ως μέρος της προσωπικής σας συλλογής ή για παρακολούθηση.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και δοκιμάστε:

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Τι είναι η Watch Collection;
Στη Watch Collection μπορείτε να καταχωρίσετε και να διαχειριστείτε τη συλλογή ρολογιών σας online. Μπορείτε να προσθέσετε ρολόγια πολύ εύκολα, να καταχωρίσετε όσα στοιχεία θέλετε και να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες για τα ρολόγια σας. Στη Watch Collection σας μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την ιστορική εξέλιξη της αξίας καθώς και την μελλοντική εξέλιξη της αξίας της συλλογής σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ρολόγια, τα οποία σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είναι ακόμα στην κατοχή σας.
Πρέπει ένα ρολόι να είναι στην κατοχή μου, για να μπορώ να το προσθέσω στη Watch Collection μου;
Όχι, μπορείτε επίσης να βλέπετε τα ρολόγια, τα οποία σας ενδιαφέρουν και να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αξίας τους. Για τον σκοπό αυτό δηλώστε τον κωδικό αναφοράς ή τη μάρκα, το μοντέλο και την κατάσταση του ρολογιού και επιλέξτε «Αυτό το ρολόι δεν είναι στην κατοχή μου».

Μάθετε περισσότερα
Πόσα ρολόγια μπορώ να προσθέσω στη Watch Collection μου;
Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό ρολογιών.
Γιατί υπάρχει ένα ρολόι στη Watch Collection μου, το οποίο δεν έχω προσθέσει εγώ;
Μόλις αγοράσετε ένα ρολόι μέσω της Chrono24, το ρολόι προστίθεται στη Watch Collection σας, για να μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αξίας του ρολογιού αυτού.
Ποιες εκτιμώμενες αξίες βλέπω στη Watch Collection μου;
Στη Watch Collection σας βλέπετε τόσο την εκτιμώμενη αξία και την εξέλιξη της αξίας κάθε επιμέρους ρολογιού όσο και όλης της συλλογής ρολογιών σας.
Σε ποια χρονικά διαστήματα υπολογίζονται εκ νέου οι εκτιμώμενες αξίες;
Οι εκτιμώμενες αξίες υπολογίζονται εκ νέου καθημερινά. Ωστόσο, οι διακυμάνσεις δεν είναι καθημερινές, αλλά γίνονται ορατές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Μπορούν οι άλλοι χρήστες να δουν τη Watch Collection μου;
Όχι, μόνο χρήστες, με τους οποίους έχετε μοιραστεί ενεργά τη Watch Collection σας, μπορούν να τη δουν.
Μπορώ να αποθηκεύσω προσωπικές πληροφορίες στη Watch Collection;
Ναι, σε κάθε ρολόι μπορείτε να προσθέσετε δικές σας φωτογραφίες ή σημειώσεις.
Μπορώ να προσθέσω και σπάνια ρολόγια στη Watch Collection;
Ναι, μπορείτε να προσθέσετε όλα τα ρολόγια στη Watch Collection σας, ώστε η συλλογή ρολογιών σας να είναι πλήρης. Ωστόσο, για σπάνια ρολόγια έχουμε δυστυχώς λίγα μόνο ή καθόλου διαθέσιμα στοιχεία. Μόλις όμως καταχωρηθούν συχνότερες αγγελίες για το ρολόι και υπάρξουν επαρκή στοιχεία, οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται αυτόματα στη Watch Collection.