Παράβλεψη
Από το 2003 ηγέτες στην ασφαλή αγορά και πώληση ρολογιών
Chrono24 - Ελλάδα
Σύνδεση ή εγγραφή

Watch Collection

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αξίας της συλλογής των ρολογιών σας

Ξεκινήστε τη συλλογή των ρολογιών σας online

Η αγαπημένη σας συλλογή σε άλλο επίπεδο Με τη Watch Collection μπορείτε να έχετε πάντα τα ρολόγια σας μαζί σας και να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της αξίας των αγαπημένων σας κομματιών.

 • Διαχειριστείτε τη συλλογή των ρολογιών σας online
 • Προσθέστε πολύ εύκολα νέα ρολόγια
 • Συμπληρώστε χρήσιμες πληροφορίες και ανεβάστε φωτογραφίες
 • Ανακαλύψτε την τρέχουσα αγοραία αξία των ρολογιών σας
 • Ακολουθήστε τις ιστορικές και μελλοντικές εξελίξεις τιμών
0:40

Πάρτε τα ρολόγια σας παντού μαζί σας

Ζήστε τη συλλογή των ρολογιών σας από μια εντελώς νέα πλευρά: Online, άμεσα διαθέσιμη και παντού πρόχειρη με το smartphone. Μπορείτε έτσι να παρακολουθείτε ενδιαφέροντα ρολόγια, να υπολογίζετε την αξία των ρολογιών και να φροντίζετε τη Watch Collection σας, όπου και όποτε το θέλετε.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αξίας

Ζητήστε την εκτίμηση της τρέχουσας αξίας του ρολογιού σας και παρακολουθήστε τη μελλοντική εξέλιξη της αξίας των δικών σας ή άλλων ρολογιών που σας ενδιαφέρουν. Επεκτείνουμε συνεχώς τη βάση δεδομένων μας, η οποία είναι παγκοσμίως μοναδική. Κάθε μέρα υπολογίζουμε εκ νέου όλες τις εκτιμώμενες τιμές. Και όταν καταχωρείτε μοναδικά κομμάτια που δεν έχουν εκτιμηθεί, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε τη Watch Collection ακόμα περισσότερο για όλους.

Συλλέξτε ρολόγια, απολαύστε πλεονεκτήματα

 • Εξατομίκευση συλλογής

  Χαρίστε στη Watch Collection σας μια προσωπική αίσθηση με πληροφορίες, φωτογραφίες και σημειώσεις.
 • Αυτοματοποίηση συλλογής

  Μόλις αγοράσετε ένα ρολόι μέσω της Chrono24, αυτό προστίθεται αυτόματα.

Watch Scanner

Δημιουργία συλλογής ρολογιών με φωτογραφία

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή Chrono24 και προσθέστε ρολόγια στη Watch Collection σας με το Watch Scanner. Είτε φοράτε το ρολόι ήδη στον καρπό σας είτε απλώς το βρίσκετε ενδιαφέρον – με μια φωτογραφία μπορείτε να το προσθέσετε ως μέρος της προσωπικής σας συλλογής ρολογιών ή για παρακολούθηση.

Εγκαταστήστε την εφαρμογή και δοκιμάστε:

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Στη Watch Collection μπορείτε να καταχωρίσετε και να διαχειριστείτε τη συλλογή ρολογιών σας online. Μπορείτε να προσθέσετε ρολόγια πολύ εύκολα, να καταχωρίσετε όσα στοιχεία θέλετε και να ανεβάσετε δικές σας φωτογραφίες για τα ρολόγια σας. Στη Watch Collection σας μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την ιστορική εξέλιξη της αξίας καθώς και την μελλοντική εξέλιξη της αξίας της συλλογής σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε ρολόγια, τα οποία σας ενδιαφέρουν, αλλά δεν είναι ακόμα στην κατοχή σας.
Όχι, μπορείτε επίσης να βλέπετε τα ρολόγια, τα οποία σας ενδιαφέρουν και να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αξίας τους. Για τον σκοπό αυτό δηλώστε τον κωδικό αναφοράς ή τη μάρκα, το μοντέλο και την κατάσταση του ρολογιού και επιλέξτε «Αυτό το ρολόι δεν είναι στην κατοχή μου».

Μάθετε περισσότερα
Μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστο αριθμό ρολογιών.
Μόλις αγοράσετε ένα ρολόι μέσω της Chrono24, το ρολόι προστίθεται στη Watch Collection σας, για να μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αξίας του ρολογιού αυτού.
Στη Watch Collection σας βλέπετε τόσο την εκτιμώμενη αξία και την εξέλιξη της αξίας κάθε επιμέρους ρολογιού όσο και όλης της συλλογής ρολογιών σας.
Οι εκτιμώμενες αξίες υπολογίζονται εκ νέου καθημερινά. Ωστόσο, οι διακυμάνσεις δεν είναι καθημερινές, αλλά γίνονται ορατές σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Ναι, σε κάθε ρολόι μπορείτε να προσθέσετε δικές σας φωτογραφίες ή σημειώσεις.
Ναι, μπορείτε να προσθέσετε όλα τα ρολόγια στη Watch Collection σας, ώστε η συλλογή ρολογιών σας να είναι πλήρης. Ωστόσο, για σπάνια ρολόγια έχουμε δυστυχώς λίγα μόνο ή καθόλου διαθέσιμα στοιχεία. Μόλις όμως καταχωρηθούν συχνότερες αγγελίες για το ρολόι και υπάρξουν επαρκή στοιχεία, οι πληροφορίες αυτές εμφανίζονται αυτόματα στη Watch Collection.