Πουλάτε παρόμοιο ρολόι; Δημιουργία αγγελίας τώρα

Piaget Certified Vintage Manual Hand 18 K Yellow

Μεταχειρισμένο () | Έτος κατασκευής 1975 | Χωρίς γνήσιο κουτί | Χωρίς γνήσια συνοδευτικά έγγραφα
8.500 
+ 100 € ασφαλισμένη αποστολή προς
Έμβασμα
συμπεριλαμβάνεται

Η γνησιότητα αυτού του ρολογιού ελέγχθηκε και πιστοποιήθηκε από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό.

Προστασία αγοραστή

Με την προστασία αγοραστή απολαμβάνετε ολοκληρωμένη ασφάλεια, αφού εάν κάτι δεν πάει καλά με την παραγγελία σας, θα είμαστε στο πλευρό σας.

Αποστολή και πωλητής

Σε απόθεμα
Εκτιμώμενη παράδοση: 15/6 - 22/6
Επαγγελματίας έμπορος
4,8 ( )

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγγελία

Δεδομένα βάσης

Κωδικός αγγελίας JEYJ32
Μάρκα Piaget
Κωδικός αναφοράς Piaget 9005
Υλικό κάσας Κίτρινο χρυσό
Υλικό Λουράκι/Μπρασελέ Κίτρινο χρυσό
Έτος κατασκευής 1975
Κατάσταση
Περιεχόμενα παράδοσης
Χωρίς γνήσιο κουτί, χωρίς γνήσια συνοδευτικά έγγραφα
Φύλο Ρολόι γυναικείο
Τοποθεσία Ιταλία, Andria
Τιμή 8.500 €
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα

Κάσα

Υλικό κάσας Κίτρινο χρυσό
Διάμετρος 25 mm
Καντράν Άσπρο

Λουράκι/Μπρασελέ

Υλικό Λουράκι/Μπρασελέ Κίτρινο χρυσό

Άλλα

Υπηρεσίες ασφάλειας Chrono24 σε αυτή την αγγελία

Περισσότερα για τις υπηρεσίες ασφάλειας

Εύκολη διεκπεραίωση ακύρωσης

Δεν μείνατε ικανοποιημένοι; Κανένα πρόβλημα! Με μια πληρωμή μέσω της υπηρεσίες καταπίστευσης Chrono24 επωφελείστε από την απλή και άνετη διεκπεραίωση της επιστροφής. Εάν αμφιβάλλετε για τη γνησιότητα του ρολογιού ή αυτό παρουσιάζει ελαττώματα ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να κάνετε χρήση του δικαιώματος υπαναχώρησης εντός 14 ημερών.

Η διεκπεραίωση της επιστροφής λειτουργεί ως εξής:

  1. 1.  Ενημερώστε την ομάδα υποστήριξης πελατών της Chrono24

  2. 2.  Επιστρέψετε το ρολόι ασφαλισμένο στον έμπορο

  3. 3.  Η Chrono24 θα σας επιστρέψει το αντίτιμο της αγοράς

Πάνω από 800.000 ικανοποιημένοι αγοραστές ρολογιών παγκοσμίως

Οι έμποροι στην Chrono24 διακρίνονται με κορυφαίες αξιολογήσεις: 4.8 από 5

Η εγγύηση γνησιότητας της Chrono24

Πωλητής

Επαγγελματίας έμπορος | Από το 2015 Στην Chrono24
Andria, Ιταλία
Αγγλικά, Ιταλικά
223 Πωλήσεις
80 ενεργές αγγελίες
Andria, Ιταλία
Αγγλικά, Ιταλικά

Διακρίσεις

Οι τιμές βασίζονται στις επιδόσεις του πωλητή τις τελευταίες 90 ημέρες.
Trusted Seller

Πληροί όλες τις νομικές και διευρυμένες εσωτερικές μας προδιαγραφές

Fast Shipper

Αποστέλλει προϊόντα σε απόθεμα κατά μέσο όρο εντός 24 ωρών

Ακρίβεια χρόνων αποστολής

Αποστέλλει 100 % των προϊόντων σύμφωνα με τους αναφερόμενους χρόνους παράδοσης ή ταχύτερα

Χρόνος απάντησης

Απαντά εντός 15 ωρών

Πωλήσεις

Έχει πουλήσει 8 προϊόντα

Αξιολογήσεις (165)
4,8
4,9 Αποστολή
4,9 Περιγραφή προϊόντος
4,8 Επικοινωνία
159 αγοραστές προτείνουν αυτόν τον πωλητή
5 αστέρια
4 αστέρια
3 αστέρια
2 αστέρια (0)
1 αστέρι
Δημοσιεύουμε μόνο επαληθευμένες αξιολογήσεις για επιτυχημένες αγορές, διεκπεραιώσεις επιστροφών και την επικοινωνία μεταξύ αγοραστή και πωλητή.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και αυτά τα ρολόγια του εμπόρου

Έχετε ερωτήσεις;

Ο όρος Certified αναφέρεται στη νέα μας υπηρεσία πιστοποίησης, στο πλαίσιο της οποίας επαληθευμένοι ωρολογοποιοί ελέγχουν και πιστοποιούν τη γνησιότητα ρολογιών. Με αυτήν την υπηρεσία θέλουμε να προσφέρουμε στους αγοραστές ρολογιών στην πλατφόρμα μας μια ολοκληρωμένα ξέγνοιαστη εμπειρία αγοράς.
1. Δείτε τις αγγελίες με το εικονίδιο Certified
Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα Certified ρολόγια από το πράσινο εικονίδιο με τον χαρακτήρα «C» στα αποτελέσματα της αναζήτησης και στις εκάστοτε αγγελίες. Εννοείται πως μπορείτε να ταξινομήσετε τις αγγελίες χρησιμοποιώντας το φίλτρο Certified για να τις εντοπίσετε πιο γρήγορα. Εάν αποφασίσατε να αγοράσετε ένα Certified ρολόι, μπορείτε αμέσως να δείτε στη σελίδα της αγγελίας εάν η υπηρεσία Certified περιλαμβάνεται στην προσφορά ή εάν μπορεί να προστεθεί ως προαιρετική επιλογή κατά την παραγγελία. Βλέπε επίσης: Ποια η διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών Certified inclusive και Certified optional;
2. Έλεγχος από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό
Πριν παραλάβετε το ρολόι, αυτό θα υποβληθεί σε έλεγχο και θα πιστοποιηθεί από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό. Μεταξύ άλλων, ελέγχεται εάν το ρολόι σας αντιστοιχεί σε όσα αναφέρονται στην αγγελία και εάν ανταποκρίνεται στον ορισμό της γνησιότητας της εταιρείας μας.
3. Λαμβάνετε το πιστοποιημένο σας ρολόι το οποίο συνοδεύεται από ψηφιακό πιστοποιητικό.
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πιστοποίησης μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το νέο σας ρολόι είναι γνήσιο. Αυτό βεβαιώνεται με το πιστοποιητικό γνησιότητας που μπορείτε να κατεβάσετε ως ψηφιακό αρχείο αφού παραλάβετε το ρολόι σας.
Η Προστασία αγοραστή Chrono24 παρέχει ολοκληρωμένη εξασφάλιση της πληρωμής σας. Εάν έχετε αγοράσει από έναν επαγγελματία έμπορο φυλάσσουμε στον καταπιστευματικό λογαριασμό το ποσό που καταβάλατε για διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή του ρολογιού σας. Τα χρήματά σας φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να βεβαιωθείτε για την ποιότητα του ρολογιού σας. Μόνο τότε τα χρήματα καταβάλλονται στον έμπορο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι μπορείτε να κάνετε χρήση του νόμιμου δικαιώματος υπαναχώρησης και να επιστρέψετε το ρολόι σας στον έμπορο εντός 14 ημερών από την παραλαβή του χωρίς αιτιολόγηση.
Εάν έχετε αγοράσει το ρολόι σας από έναν ιδιώτη πωλητή, φυλάσσουμε το ποσό της αγοράς στον καταπιστευματικό μας λογαριασμό για 7 ημέρες από την παραλαβή του ρολογιού σας. Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι κατά την αγορά από έναν ιδιώτη πωλητή δεν υφίσταται κανένα νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης.
Ο όρος Certified αναφέρεται στη νέα μας υπηρεσία πιστοποίησης, στο πλαίσιο της οποίας επαληθευμένοι ωρολογοποιοί ελέγχουν και πιστοποιούν τη γνησιότητα ρολογιών. Με αυτήν την υπηρεσία θέλουμε να προσφέρουμε στους αγοραστές πολυτελών ρολογιών στην πλατφόρμα μας μια ολοκληρωμένα ξέγνοιαστη εμπειρία αγοράς. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πιστοποίησης θα λάβετε ένα ψηφιακό πιστοποιητικό γνησιότητας. Με αυτό βεβαιώνεται ότι το ρολόι ανταποκρίνεται στον ορισμό γνησιότητας της εταιρείας μας και στην κατάσταση που περιγράφεται στην αγγελία. Τα ρολόγια Certified συνοδεύονται από τριετή εγγύηση γνησιότητας. Βλέπε επίσης: Πώς υποβάλλεται το ρολόι σε έλεγχο;
Η πιστοποίηση είναι χωρίς επιβάρυνση για εσάς, εάν η υπηρεσία Certified συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του ρολογιού για το οποίο ενδιαφέρεστε. Σε αυτή την περίπτωση το ρολόι έχει ήδη πιστοποιηθεί από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό που βρίσκεται κοντά στον έμπορο. Βλέπε επίσης: Ποια η διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών Certified inclusive και Certified optional;
Εάν επιλέξετε ένα ρολόι στο οποίο η υπηρεσία Certified παρέχεται προαιρετικά, μπορείτε να παραγγείλετε ξεχωριστά την πιστοποίηση έναντι πρόσθετης χρέωσης 199 €. Σε αυτή την περίπτωση το ρολόι θα υποβληθεί σε έλεγχο από τους ωρολογοποιούς μας πριν αποσταλεί σε εσάς. Βλέπε επίσης: Τι περιλαμβάνεται στην υπηρεσία Certified optional;
Εφόσον η πιστοποίηση συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τιμή, θα λάβετε το ρολόι σας χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Εσείς θα καταβάλετε την τιμή αγοράς του ρολογιού ως συνήθως μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης.
Εφόσον επιθυμείτε να επιλέξετε επιπρόσθετα την πιστοποίηση, θα πληρώσετε την τιμή αγοράς του ρολογιού και το κόστος της πιστοποίησης που ανέρχεται στο ποσό των 199 €. Τιμολόγιο για την πιστοποίηση εκδίδουμε μόνο εφόσον το ζητήσετε ρητώς.
Εφόσον το ρολόι διαθέτει πιστοποίηση, φέρει ένα πράσινο εικονίδιο Certified στα αποτελέσματα της αναζήτησης και στη σελίδα της αγγελίας. Καθώς προσθέτουμε συνεχώς νέα ρολόγια στο πρόγραμμα Certified, αξίζει να ελέγχετε κατά διαστήματα εάν τα ρολόγια που σας ενδιαφέρουν φέρουν το εικονίδιο Certified.
Όλα τα Certified ρολόγια υποβάλλονται σε σχολαστικό έλεγχο σύμφωνα με προκαθορισμένα κριτήρια από επαληθευμένο ωρολογοποιό. Μόνο έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε με ασφάλεια τη γνησιότητα του ρολογιού.
Ο έλεγχος περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:
Έλεγχος γνησιότητας: Η γνησιότητα του ρολογιού ελέγχεται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Επίσης ελέγχεται εάν το ρολόι ανταποκρίνεται στον ορισμό γνησιότητας της εταιρείας μας. Βλέπε επίσης: Πώς ορίζουμε τη γνησιότητα;
Έλεγχος κατάστασης: Ελέγχεται εάν η κατάσταση του ρολογιού αντιστοιχεί σε όσα αναφέρονται στην αγγελία. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται ένας γενικός έλεγχος των λειτουργιών, του μηχανισμού κουρδίσματος, του χρονογράφου και πολλών άλλων κριτηρίων. Βλέπε επίσης: Πώς ορίζουμε τη γνησιότητα;
Έλεγχος περιεχομένων παραδοτέας συσκευασίας: Τα περιεχόμενα της παραδοτέας συσκευασίας (π.χ. γνήσιο κουτί και έγγραφα) ελέγχονται ως προς την πληρότητα και την αντιστοιχία του μοντέλου αναφοράς.
Έλεγχος κλοπής: Ελέγχεται εάν ο σειριακός αριθμός του ρολογιού αναφέρεται στις κύριες βάσεις δεδομένων κλεμμένων ρολογιών. Κατ' αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται πως δεν υπάρχουν δηλωμένες κλοπές που αντιστοιχούν στον σειριακό αριθμό του ρολογιού.
Κάθε ωρολογοποιός που πιστοποιεί ρολόγια στο πλαίσιο της υπηρεσίας Certified υποβάλλεται προηγουμένως σε διαδικασία επαλήθευσης από εμάς. Έτσι διασφαλίζουμε ότι διαθέτει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες και τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό. Μέσω στοχευμένων επιθεωρήσεων διασφαλίζουμε επίσης ότι ο έλεγχος πραγματοποιείται αποκλειστικά από ειδικούς και σύμφωνα με τα πρότυπά μας. Στην περίπτωση που διαπιστώσουμε παραλείψεις στη διαδικασία ελέγχου εννοείται ότι φέρουμε τους ωρολογοποιούς έναντι των ευθυνών τους. Βλέπε επίσης: Ποια η διαφορά μεταξύ των υπηρεσιών Certified inclusive και Certified optional;
Το πιστοποιητικό γνησιότητας είναι ένα ψηφιακό έγγραφο που δεν μπορεί να χαθεί, να κλαπεί ή να καταστραφεί. Μόλις λάβετε το ρολόι θα βρείτε το αντίστοιχο πιστοποιητικό γνησιότητας στον λογαριασμό σας στην Chrono24. Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να το ανοίξετε είτε στην επιλογή μενού «Αγορά» είτε στη Watch Collection σας.
Ως προς το δικαίωμα επιστροφής στο πλαίσιο της υπηρεσίας Certified ισχύουν οι γενικοί όροι επιστροφών της εταιρείας μας. Εάν αγοράσετε από έναν επαγγελματία πωλητή, μπορείτε εντός διαστήματος 14 ημερών από την παραλαβή του ρολογιού σας να κάνετε χρήση του νόμιμου δικαιώματος σας υπαναχώρησης και να σας επιστραφεί γρήγορα και εύκολα το ποσό που καταβάλατε.
Κατά την αγορά από ιδιώτη δεν υφίσταται κανένα νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις