Παράβλεψη
Πάνω από 500 εργαζόμενοι κάνουν την αγορά μια τέλεια εμπειρία
Chrono24 - Ελλάδα
Σύνδεση ή εγγραφή
Πουλάτε παρόμοιο ρολόι; Δημιουργία αγγελίας τώρα

Rolex Pearlmaster Certified

Lady-Datejust Pearlmaster

Μεταχειρισμένο () | Έτος κατασκευής 2003 | Mε γνήσιο κουτί | Mε γνήσια συνοδευτικά έγγραφα
14.500 
πλέον εξ. αποστολής
Έμβασμα
+ 199 € (προαιρετικό)

Η γνησιότητα του ρολογιού αυτού ελέγχεται και πιστοποιείται από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό.

Υπηρεσίες ασφάλειας Chrono24 σε αυτή την αγγελία

Η πληρωμή σας είναι ασφαλής μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης. Εφόσον το προϊόν πωλείται από ιδιώτη, δεν υφίσταται νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα επιστροφής.

Πωλητής

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγγελία

Δεδομένα βάσης

Κωδικός αγγελίας HZV8O5
Μάρκα Rolex
Μοντέλο Pearlmaster
Κωδικός αναφοράς 80318
Κυκλοφορίας Αυτόματη
Υλικό κάσας Κίτρινο χρυσό
Υλικό Λουράκι/Μπρασελέ Κίτρινο χρυσό
Έτος κατασκευής 2003
Κατάσταση (Φορεμένο, με καθόλου έως ανεπαίσθητα σημάδια χρήσης)
Περιεχόμενα παράδοσης
Με γνήσιο κουτί, με γνήσια συνοδευτικά έγγραφα
Φύλο Ρολόι γυναικείο
Τοποθεσία Ελλάδα, 14578
Τιμή 14.500 € [Βάση διαπραγμάτευσης]
Διαθεσιμότητα Σε απόθεμα

Μηχανισμός

Κυκλοφορίας Αυτόματη
Καλίμπρα / Μηχανισμός 2235
Φόρτιση κουρδίσματος 48 h
Αριθμός λίθων 31

Κάσα

Υλικό κάσας Κίτρινο χρυσό
Διάμετρος 29 mm
Αδιάβροχο 10 ATM
Υλικό στεφάνης Κίτρινο χρυσό
Κρύσταλλο Κρύσταλλο-Ζαφειρί
Καντράν Άσπρο
Καντράν με αριθμούς Ρωμαϊκοί

Λουράκι/Μπρασελέ

Υλικό Λουράκι/Μπρασελέ Κίτρινο χρυσό
Χρώμα Λουράκι/Μπρασελέ χρυσό
Κούμπωμα Αναδίπλωση
Υλικό κουμπώματος Κίτρινος χρυσό

Λειτουργίες

Ημερομηνία

Περιγραφή

Υπηρεσίες ασφάλειας Chrono24 σε αυτή την αγγελία

Χωρίς νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα επιστροφής

Χωρίς νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα επιστροφής

Στις αγορές από ιδιώτες πωλητές δεν υφίσταται νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα επιστροφής. Για τη δυνατότητα πιθανής επιστροφής πρέπει να συνεννοηθείτε απευθείας με τον πωλητή.

Περισσότερα για τις υπηρεσίες ασφάλειας

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν και αυτά τα ρολόγια

Πάνω από 700.000 ικανοποιημένοι αγοραστές ρολογιών παγκοσμίως

Οι έμποροι στην Chrono24 διακρίνονται με κορυφαίες αξιολογήσεις: 4.8 από 5

Πωλητής

Ιδιώτης πωλητής
Τα στοιχεία του προμηθευτή δεν έχουν δημοσιοποιηθεί
Χρήστης από το 2023
Τοποθεσία

Ελλάδα

Έχετε ερωτήσεις;

Certified σημαίνει ότι η γνησιότητα ενός ρολογιού ελέγχεται και πιστοποιείται από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό. Χάρη στον ενδελεχή έλεγχο γνησιότητας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ένα γνήσιο ρολόι που ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες σας.
1. Εντοπισμός εικονιδίου Certified
Αναζητήστε στις αγγελίες το πράσινο εικονίδιο Certified.
2. Επιλογή του ρολογιού που επιθυμείτε και πραγματοποίηση αγοράς
Απλά επιλέξτε το ρολόι που θέλετε και ξεκινήστε τη διαδικασία αγοράς.
Ήδη στη σελίδα της αγγελίας είναι εμφανές εάν η πιστοποίηση του ρολογιού περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή αγοράς ή εάν είναι διαθέσιμη επιπρόσθετα ως προαιρετική επιλογή.
3. Πιστοποίηση από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό
Πριν παραλάβετε το ρολόι, αυτό θα υποβληθεί σε έλεγχο και θα πιστοποιηθεί από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό. Ο ωρολογοποιός διασφαλίζει ότι το ρολόι σας αντιστοιχεί σε όσα αναφέρονται στην αγγελία και ελέγχει τη γνησιότητά του.
4. Παραλαβή του πιστοποιητικού σας
Μόλις παραλάβετε το ρολόι, μπορείτε να λάβετε το πιστοποιητικό γνησιότητας στον λογαριασμό σας στην Chrono24.
Certified σημαίνει ότι η γνησιότητα ενός ρολογιού ελέγχεται και πιστοποιείται από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό. Πρόκειται για μια πρόσθετη εγγύηση που διασφαλίζει ότι θα παραλάβετε ένα γνήσιο ρολόι που ανταποκρίνεται ακριβώς στις προσδοκίες σας.
Η Προστασία αγοραστή αφορά μια βασική εγγύηση, στην οποία μπορείτε φυσικά να βασιστείτε ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν επιλέγετε την αγορά ενός πιστοποιημένου ρολογιού. Στο πλαίσιο της Προστασίας αγοραστή επωφελείστε από υπηρεσίες όπως η πληρωμή μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης ή η ασφαλισμένη αποστολή. Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι στη διάθεσή σας.
Για πολλά ρολόγια η πιστοποίηση συμπεριλαμβάνεται ήδη στην τιμή. Για ορισμένα ρολόγια μπορείτε να επιλέξετε προαιρετικά τη διενέργεια ελέγχου γνησιότητας και την πιστοποίηση από έναν επαληθευμένο ωρολογοποιό. Τα σχετικά ρολόγια φέρουν επίσης το πράσινο εικονίδιο Certified. Εάν επιθυμείτε την πιστοποίηση του ρολογιού, μπορείτε να την επιλέξετε έναντι πρόσθετης χρέωσης ύψους 199 € κατά την αγορά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η ασφαλισμένη αποστολή και ο ΦΠΑ.
Εφόσον προσθέτουμε συνεχώς νέα ρολόγια στο πρόγραμμα Certified, αξίζει να ελέγχετε κατά διαστήματα εάν τα ρολόγια που σας ενδιαφέρουν φέρουν το εικονίδιο Certified.
Εφόσον η πιστοποίηση περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή, θα λάβετε το ρολόι σας χωρίς πρόσθετη επιβάρυνση. Εσείς θα καταβάλετε την τιμή αγοράς του ρολογιού ως συνήθως μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης.
Εφόσον επιθυμείτε να επιλέξετε επιπρόσθετα την πιστοποίηση, θα πληρώσετε την τιμή αγοράς του ρολογιού και το κόστος της πιστοποίησης ύψους 199 €. Τιμολόγιο για την πιστοποίηση εκδίδουμε μόνο εφόσον το ζητήσετε ρητώς.
Μπορείτε να αναγνωρίζετε εάν το ρολόι διαθέτει πιστοποίηση από το πράσινο εικονίδιο Certified στα αποτελέσματα της αναζήτησης και στη σελίδα της αγγελίας. Καθώς προσθέτουμε συνεχώς νέα ρολόγια στο πρόγραμμα Certified, αξίζει να ελέγχετε κατά διαστήματα εάν τα ρολόγια που σας ενδιαφέρουν φέρουν το εικονίδιο Certified.
Εξαρτάται από το ρολόι. Η πέρα από κάθε αμφιβολία τεκμηρίωση και πιστοποίηση της γνησιότητας vintage ρολογιών δεν είναι πάντα δυνατή. Σε περίπτωση αμφιβολιών θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Ένας επαληθευμένος από την Chrono24 ωρολογοποιός ελέγχει και πιστοποιεί το ρολόι. Ο έλεγχος διενεργείται με τη δέουσα σχολαστικότητα και προσοχή. Αναλυτικά ο έλεγχος περιλαμβάνει τα εξής:
Κατάσταση του ρολογιού: Ελέγχεται εάν η κατάσταση του ρολογιού αντιστοιχεί σε όσα αναφέρονται στην αγγελία.
Περιεχόμενα παραδοτέας συσκευασίας: Ελέγχεται εάν τα περιεχόμενα της παραδοτέας συσκευασίας αντιστοιχούν σε όσα αναφέρονται στην αγγελία.
Γνησιότητα: Το ρολόι υποβάλλεται σε ενδελεχή έλεγχο της γνησιότητάς του και στη συνέχεια πιστοποιείται.
Στο πλαίσιο του προγράμματος Certified το ρολόι ελέγχεται αποκλειστικά από ωρολογοποιούς επαληθευμένους από την Chrono24. Τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι και πιστοποιητικά τεχνογνωσίας διασφαλίζουν τον έλεγχο του ρολογιού αποκλειστικά από ειδικούς και σύμφωνα με τα πρότυπά μας.
Η πιστοποίηση διαρκεί κατά κανόνα 1-3 εργάσιμες.
Θα παραλάβετε το ρολόι σας με τα περιεχόμενα της παραδοτέας συσκευασίας όπως αυτά αναφέρονται στην αγγελία, μαζί δηλαδή με γνήσιο κουτί και συνοδευτικά έγγραφα, εφόσον αυτά αναφέρονται στην περιγραφή. Επιπλέον εκδίδουμε για εσάς και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας.
Ναι, μόλις παραλάβετε το ρολόι μπορείτε να λάβετε το αντίστοιχο πιστοποιητικό γνησιότητας στον λογαριασμό σας στην Chrono24.
Στον κόσμο των ρολογιών, η γνησιότητα ενός ρολογιού δεν είναι απλό θέμα. Επικρατεί μια δικαιολογημένη διάσταση των απόψεων των ειδικών και της παγκόσμιας κοινότητας των φίλων των ρολογιών ως προς έναν ενιαία αποδεκτό ορισμό του όρου γνησιότητα. Για παράδειγμα, υπάρχουν ρολόγια η κατάσταση των οποίων είναι μεν η γνήσια, στα οποία όμως έχει προστεθεί ένα μικρό ανταλλακτικό – καθιστά αυτό το ρολόι μη γνήσιο;
Ως παγκοσμίως κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας ειδικευόμαστε στα ρολόγια και θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια. Για αυτό, στο πλαίσιο της πιστοποίησης αξιολογείται χωριστά η γνησιότητα κάθε σημαντικού εξαρτήματος, το οποίο και ελέγχεται για αποκλίσεις.
Σε κάθε περίπτωση, το ρολόι δεν πιστοποιείται και δεν ταξινομείται ως αυθεντικό, εφόσον:
 • Ο μηχανισμός δεν είναι γνήσιος
 • Η κάσα δεν είναι γνήσια
 • Έχει τοποθετηθεί ένα μη γνήσιο εξάρτημα που φέρει την επωνυμία ή τα διακριτικά του κατασκευαστή (μη γνήσια ανταλλακτικά)
 • Εάν ένα ρολόι δεν περάσει με επιτυχία τη διαδικασία της πιστοποίησης, η ομάδα υποστήριξης πελατών της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει αμέσως μαζί σας και θα σας επιστραφεί το αντίτιμο της αγοράς. Εάν έχετε παραγγείλει την πιστοποίηση έναντι πρόσθετης χρέωσης, εννοείται ότι θα σας επιστραφεί και αυτό το ποσό.
  Εάν σε ένα ρολόι διαπιστωθούν τροποποιήσεις εξατομίκευσης (π.χ. προσθήκη διαμαντιών) ή σημαντικά ανταλλακτικά χωρίς διακριτικά μάρκας (π.χ. αντικατεστημένα λουράκια, διαφορετικό σετ δεικτών) που δεν αναφέρονται στην αγγελία, θα ενημερωθείτε σχετικά με πλήρη διαφάνεια στο πλαίσιο της διαδικασίας πιστοποίησης και μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε ακόμα ή όχι να αποκτήσετε το ρολόι.
  Θα σας ενημερώσουμε σχετικά και θα σας επιστραφεί άμεσα το ποσό που καταβάλατε για την αγορά. Εάν έχετε παραγγείλει την πιστοποίηση έναντι πρόσθετης χρέωσης, εννοείται ότι θα σας επιστραφεί και αυτό το ποσό.
  Εάν ο ωρολογοποιός κατά τον έλεγχο του ρολογιού σας διαπιστώσει αποκλίσεις έναντι της περιγραφής της αγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και μπορείτε να αποφασίσετε οι ίδιοι εάν θέλετε ακόμα να αποκτήσετε το ρολόι.
  Οι όροι επιστροφής στο πλαίσιο του προγράμματος Certified αντιστοιχούν σε αυτούς των γενικών όρων επιστροφών της εταιρείας μας. Σε περίπτωση αγοράς από επαγγελματία έμπορο έχετε πάντα μια νόμιμη προθεσμία υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παραλαβή του ρολογιού. Για αγορές από ιδιώτες πωλητές δεν υφίσταται νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα επιστροφής.

  Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις