ΣύνδεσηΣύνδεση
 • Σε ότι αφορά στα ρολόγια, εδώ γίνονται τα όνειρά σας πραγματικότητα

  Η Chrono24 είναι η κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας παγκοσμίως. Ανακαλύψτε το νέο σας όργανο μέτρησης του χρόνου ανάμεσα σε περισσότερες από 300.000 προσφορές ή πουλήστε σε περισσότερους από 10 εκατομμύρια λάτρεις ρολογιών κάθε μήνα.

Μοναδικό: Η Chrono24 σε αριθμούς

 • 2017

  Κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας από το 2003

 • 0

  Πωλητές από περισσότερες από 90 χώρες

 • 0

  Επισκέπτες το μήνα

 • 0

  Ρολόγια σε προσφορά

 • 0 €

  Συνολική αξία ρολογιών

 • 0

  Λήψεις της εφαρμογής

Αγοράστε και πουλήστε ρολόγια σε όλο τον κόσμο

Αγοράστε από εμπόρους ρολογιών και ιδιώτες πωλητές από όλο τον κόσμο

Ελκυστικές προσφορές από πωλητές από περισσότερες από 90 χώρες: Σας εγγυόμαστε ότι στην Chrono24 θα βρείτε ένα ρολόι που θα σας κατενθουσιάσει – από το κλασσικό αυτόματο ρολόι έως το σπάνιο συλλεκτικό κομμάτι.

Πουλήστε το πολυτελές σας ρολόι

Περισσότεροι από 350.000 λάτρεις ρολογιών αναζητούν καθημερινά στην Chrono24 το ρολόι που επιθυμούν. Ανακαλύψτε και εσείς τον κατάλληλο αγοραστή για το χρονόμετρό σας – είτε εμπορεύεστε ρολόγια είτε επιθυμείτε να πουλήσετε ως ιδιώτης.


Υπηρεσία Trusted Checkout της Chrono24

Αγοράστε το ρολόι που επιθυμείτε με ασφάλεια

 • Πληρωμή μέσω καταπιστευματικού λογαριασμού

  Πληρωμή μέσω καταπιστευματικού λογαριασμού

  Κατά την αγορά μέσω της υπηρεσίας Trusted Checkout, καταθέτετε εύκολα τα χρήματά σας σε έναν καταπιστευματικό λογαριασμό, όπου φυλάσσονται με ασφάλεια, μέχρι να πάρετε στα χέρια σας το ρολόι που επιθυμείτε. Μόνο τότε τα χρήματά σας θα καταβληθούν στον έμπορο.

 • Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών

  Δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών

  Εάν δεν μείνετε ευχαριστημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε το ρολόι εντός 14 ημερών. Θα σας επιστραφεί το αντίτιμο της αγοράς, μόλις το ρολόι βρεθεί και πάλι στα χέρια του εμπόρου.

 • Προσωπική υποστήριξη

  Προσωπική υποστήριξη

  Σε εμάς θα βρείτε πάντα έναν υπεύθυνο επικοινωνίας που θα σας εξυπηρετήσει προσωπικά. Με τη βοήθεια της πολύγλωσσης ομάδας μας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες στη γλώσσα και θα επικοινωνήσετε με εμπόρους από όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 2.000 πιστοποιημένοι έμποροι ρολογιών

Δεν αφήνουμε καμία ερώτηση αναπάντητη

Η πώληση ρολογιών είναι και αυτή θέμα εμπιστοσύνης. Γι' αυτό το λόγο ελέγχουμε τους εμπόρους με βάση αυστηρά κριτήρια ποιότητας, προτού τους επιτραπεί να διαθέσουν στην Chrono24 ρολόγια προς πώληση. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι!

Είστε έμπορος ρολογιών;

Με την Chrono24 ανοίγετε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 10 εκατομμύρια λάτρεις ρολογιών το μήνα. Δοκιμάστε μας τώρα δωρεάν για 30 ημέρες!

Γίνετε έμπορος Chrono24

Chrono24

Σχετικά με εμάς

Από την ίδρυση της Chrono24 το 2003 διαμορφώνουμε το διεθνές εμπόριο ρολογιών πολυτελείας θέτοντας νέα πρότυπα. Με περισσότερους από 100 εργαζομένους στην Καρλσρούη, το Βερολίνο, τη Νέα Υόρκη και το Χονγκ Κονγκ, εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να κάνουμε την αγορά μας ακόμα πιο ελκυστική και να προσφέρουμε τόσο στους αγοραστές όσο και στους πωλητές ρολογιών πολυτελείας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει τηλεφωνικά ή μέσω email:

+49 721 96693-0