Πάνω από 400.000 ρολόγια ασφαλισμένα με την προστασία αγοραστή
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 2.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Πώληση ρολογιού

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 500.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας
Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Σύμβουλος αγορών Premium Chrono24

Ο προσωπικός σας σύμβουλος για αποκλειστικά ρολόγια πολυτελείας.

Επικοινωνήστε τώρα

Ο σύμβουλος αγορών Premium Chrono24 είναι o προσωπικά για εσάς υπεύθυνος επικοινωνίας, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ρολόι πολυτελείας υψηλής αξίας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στον σύμβουλο αγορών με ερωτήσεις σχετικά με μια αγγελία στην Chrono24.
Σας παρέχει υποστήριξη όχι μόνο κατά την αναζήτηση του ρολογιού που επιθυμείτε, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς, εφόσον χρειαστεί. Η αποκλειστική αυτή υπηρεσία είναι για εσάς, ως χρήστη Chrono24, φυσικά χωρίς καμία χρέωση.

Πώς με υποστηρίζει ο σύμβουλος αγορών Premium Chrono24;

  • Σε περίπτωση ερωτήσεων

    Ο σύμβουλος αγορών θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με το ρολόι που επιθυμείτε, τις αγγελίες σας και τη διαδικασία αγοράς στην Chrono24. Ειδικεύεται στην αγορά ρολογιών πολυτελείας υψηλής αξίας.

  • Στην έρευνα

    Δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα το ρολόι που επιθυμείτε; Ο σύμβουλος αγορών θα πραγματοποιήσει μια έρευνα για να εντοπίσει μια κατάλληλη προσφορά για εσάς.

  • Στη διαδικασία αγοράς

    Εάν το επιθυμείτε, ο σύμβουλος αγορών θα αναλάβει την επικοινωνία με τον πωλητή για εσάς καθώς και τη διαπραγμάτευση της τιμής. Η υπηρεσία αυτή δεν είναι φυσικά δεσμευτική.

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον σύμβουλο αγορών Premium;
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον σύμβουλο αγορών Premium στον αριθμό τηλεφώνου +49 721 96693-930 ή γραπτά από τη φόρμα επικοινωνίας μας, καθώς και μέσω email στη διεύθυνση clientadvisor@support.chrono24.com.
Εάν δεν επικοινωνήσετε απευθείας με τον σύμβουλο αγορών Premium, θα σας καλέσει εκείνος (εφόσον το επιθυμείτε) ή θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email.
Ποια υπηρεσία μού προσφέρει ο σύμβουλος αγορών Premium;
Ο σύμβουλος αγορών Premium θα σας βοηθήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το ρολόι που επιθυμείτε.
Αναζητάτε ένα ιδιαίτερο ρολόι, θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα συγκεκριμένο μοντέλο ή έχετε ερωτήσεις για τη διαδικασία αγοράς στην Chrono24; Ο σύμβουλος αγορών Premium είναι ένας πραγματικός γνώστης ρολογιών και θα χαρεί να λάβει το αίτημά σας και να σας υποστηρίξει κατά την αγορά του ρολογιού που επιθυμείτε.
Σε τι διαφέρει ο σύμβουλος αγορών Premium Chrono24 από την κλασσική ομάδα υποστήριξης;
Ο σύμβουλος αγορών Premium Chrono24 ειδικεύεται στην αγορά ρολογιών πολυτελείας υψηλής αξίας.
Θα σας απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αγοράς και θα σας υποστηρίξει ενεργά κατά την αναζήτηση του ρολογιού που επιθυμείτε.
Επιπλέον, θα αναλάβει τη συμφωνία με τον πωλητή για εσάς καθώς και τη διαπραγμάτευση της τιμής ‒ φυσικά μόνο εάν το επιθυμείτε. Μπορείτε να απευθυνθείτε με το συγκεκριμένο ζήτημά σας στον σύμβουλο αγορών μας. Θα χαρεί να σας βοηθήσει.
Θα μου κοστίσει κάτι η συμβουλευτική υπηρεσία;
Για εσάς, ως χρήστη Chrono24, εννοείται πως η υπηρεσία του συμβούλου αγορών Premium χωρίς καμία χρέωση.