9 εκατομμύρια λάτρεις ρολογιών κάθε μήνα

Πουλήστε ρολόγια με επιτυχία στην Chrono24

Ποιο ρολόι θέλετε να πουλήσετε;

Επιθυμώ να πουλήσω αξεσουάρ
  • Ποσοστό επιτυχίας 90% στις πωλήσεις
  • Επιτύχετε τις καλύτερες τιμές
  • Χαμηλή προμήθεια πώλησης

Επιτυχημένη πώληση σε 4 βήματα

Η πώληση στην Chrono24 λειτουργεί ως εξής

Ασφαλής διεκπεραίωση πληρωμών

Χάρη στην υπηρεσία καταπίστευσης της Chrono24 μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας με τη μέγιστη ασφάλεια: Όταν ο αγοραστής καταθέσει τα χρήματα στον καταπιστευματικό λογαριασμό μας, εσείς αποστέλλετε το ρολόι – μετά από την επιτυχή επίδοση του ρολογιού, το αντίτιμο της αγοράς καταβάλλεται στον λογαριασμό σας εντός 7 ημερών.

Μάθετε περισσότερα

Τι λένε χιλιάδες ενθουσιασμένοι πελάτες για εμάς

TrustScore: «Εξαιρετικό» με 4,8 από 5 αστέρια

154.221 αξιολογήσεις παγκοσμίως

Powered by TrustPilot

Οι συμβουλές μας για ιδιώτες πωλητές

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε την αγγελία σας πιο ελκυστική, να τραβήξετε επαγγελματικές φωτογραφίες ή πώς να αποστείλετε το ρολόι σας με ασφάλεια.

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μπορείτε να αναρτήσετε αγγελίες για τα ρολόγια σας εύκολα και δωρεάν στην Chrono24.

Κατά τη δημιουργία της αγγελίας θα σας ζητηθούν όλα τα σημαντικά στοιχεία και οι πληροφορίες σχετικά με το ρολόι σας.
Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε μια εξατομικευμένη περιγραφή για την κατάσταση, τις συντηρήσεις, τις επισκευές και τα αξεσουάρ, για να κάνετε την αγγελία σας ακόμα πιο πειστική για τους ενδιαφερόμενους.
Οι ποιοτικές εικόνες και οι κοντινές λήψεις του ρολογιού σας, της κατάστασής του και των υπαρχόντων αξεσουάρ ολοκληρώνουν την αγγελία σας στην Chrono24.
Εάν δεν έχετε αναρτήσει ποτέ προηγουμένως αγγελία στην Chrono24, στο τέλος θα πρέπει να εγγραφείτε μία φορά ως πωλητής.
Χρησιμοποιήστε τον δωρεάν υπολογισμό της αξίας στην Chrono24. Συγκρίνουμε το ρολόι σας με 500.000 αγγελίες από όλο τον κόσμο και σας δίνουμε μια προτεινόμενη τιμή, με την οποία μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης.

Φυσικά μπορείτε επίσης να ψάξετε τις αγγελίες στην Chrono24 χειροκίνητα, για να συγκρίνετε τις τιμές. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε μια εκτίμηση της αξίας του ρολογιού σας σε χρυσοχόους και οίκους δημοπρασιών.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερη τιμή πώλησης, εάν αναρτήσετε μια online αγγελία για το ρολόι σας. Η τιμή, την οποία λαμβάνετε από τοπικούς οίκους δημοπρασιών και χρυσοχόους, είναι αντίθετα συνήθως πιο χαμηλή, καθώς κατά την αγορά πρέπει να συνυπολογίσουν το κέρδος τους.
Η προμήθεια πώλησης ύψους 6,5% χρεώνεται μετά την επιτυχή πώληση μέσω της Chrono24.

Κατά την εξόφλησή σας από τον καταπιστευματικό λογαριασμό Chrono24, η προμήθεια πώλησης αφαιρείται από την τιμή πώλησης και παρακρατείται αυτόματα.
Στη σπάνια περίπτωση που η υπηρεσία καταπίστευσης δεν είναι διαθέσιμη για τη διεκπεραίωση πληρωμών (π.χ. γιατί δεν διατίθεται στη χώρα του αγοραστή), η προμήθεια πώλησης χρεώνεται εκ των υστέρων.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις