Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Σύνδεση

Πάνω από 1.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.
Πουλήστε κι εσείς το ρολόι σας στην Chrono24!

Πώληση αξεσουάρ
 • Χαμηλή προμήθεια πώλησης
 • Ποσοστό επιτυχίας 90% στις πωλήσεις
 • Δωρεάν υπηρεσία καταπίστευσης
Χαμηλή προμήθεια πώλησης
Ποσοστό επιτυχίας 90% στις πωλήσεις
Δωρεάν υπηρεσία καταπίστευσης

Γιατί να πουλήσετε μέσω της Chrono24;

 • Κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας

  Κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας

  Η Chrono24 ειδικεύεται στα ρολόγια πολυτελείας και προβάλλει το ρολόι σας σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Εδώ θα επιτύχετε την καλύτερη τιμή.

 • Κάθε μήνα 7 εκατομμύρια δυνητικοί αγοραστές

  Κάθε μήνα 7 εκατομμύρια δυνητικοί αγοραστές

  Η αγγελία σας εμφανίζεται σε ενδιαφερόμενους από περισσότερες από 90 χώρες. Με αυτόν τον τρόπο, 9 στα 10 ρολόγια βρίσκουν γρήγορα έναν αξιόπιστο αγοραστή.

 • Ασφαλής διεκπεραίωση πληρωμών

  Ασφαλής διεκπεραίωση πληρωμών

  Φροντίζουμε για όλη τη συναλλαγή και τα χρήματα που λαμβάνετε καταβάλλονται πάντα στο νόμισμά σας απευθείας στον λογαριασμό σας.

Η πώληση στην Chrono24 λειτουργεί ως εξής

 • Η πώληση του προϊόντος σας στην Chrono24 είναι δεσμευτική
  Η πώληση του προϊόντος σας στην Chrono24 είναι δεσμευτική

 • Ο αγοραστής καταθέτει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν ασφαλή καταπιστευματικό λογαριασμό
  Ο αγοραστής καταθέτει το αντίτιμο της αγοράς σε έναν ασφαλή καταπιστευματικό λογαριασμό

 • Στέλνετε το προϊόν ασφαλισμένο στον αγοραστή
  Στέλνετε το προϊόν ασφαλισμένο στον αγοραστή

 • Λαμβάνετε τα χρήματά σας απευθείας στον λογαριασμό σας, μόλις το προϊόν φτάσει με ασφάλεια
  Λαμβάνετε τα χρήματά σας απευθείας στον λογαριασμό σας, μόλις το προϊόν φτάσει με ασφάλεια

Μεγαλύτερη ασφάλεια και επιτυχία κατά την πώληση με τη δωρεάν υπηρεσία καταπίστευσης

Πάνω από το 60% των πωλητών χρησιμοποιούν ήδη την υπηρεσία καταπίστευσης στην Chrono24. Με αυτήν τη διαδικασία μπορείτε να αποστείλετε το ρολόι σας, μόνο αφού ο αγοραστής καταθέσει τα χρήματα σε έναν ασφαλή καταπιστευματικό λογαριασμό. Αυτή η υπηρεσία είναι για εσάς εντελώς δωρεάν, αυξάνει την εμπιστοσύνη δυνητικών αγοραστών και τις πιθανότητες επιτυχούς πώλησης!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Τι λένε άλλοι ιδιώτες πωλητές

 • Πούλησα ήδη 2 ρολόγια μέσω της Chrono24 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κυρίως η υπηρεσία καταπίστευσης προσφέρει σε εμένα και τους αγοραστές έναν υψηλό βαθμό ασφάλειας και απλοποιεί τη διαδικασία πώλησης.
  Ιωάννης από Γερμανία
 • Πουλάω ρολόγια μέσω της Chrono24 ήδη από το 2012. Υπάρχουν τόσοι πολλοί ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο που αναζητούν ρολόγια εδώ, που δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρω γρήγορα έναν αξιόπιστο αγοραστή.
  Ype από Ολλανδία
 • Η δημιουργία μιας αγγελίας είναι γρήγορη και εύκολη. Με αυτό τον τρόπο, στην Chrono24 απευθύνομαι χωρίς ιδιαίτερο κόπο σε αγοραστές από όλο τον κόσμο.
  Jean-Marc F. από Γαλλία
 • Στην Chrono24 έχω ήδη πουλήσει με επιτυχία μερικά ρολόγια. Σε αυτές τις συναλλαγές φάνηκε η αξία της υπηρεσίας καταπίστευσης, αφού προσφέρει ασφάλεια και στις δύο πλευρές.
  Robert από Γερμανία
 • Χάρη στο παγκόσμιο κοινό, στο οποίο απευθύνομαι, βρίσκω πάντα γρήγορα αγοραστές για τα ρολόγια μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και με τις τιμές που πετυχαίνω.
  Dirk από Γερμανία
 • Στην Chrono24 μπορώ να πουλήσω τα ρολόγια μου στις τιμές, στις οποίες τα προσφέρω. Λόγω της παγκόσμιας εμβέλειας και της διαθέσιμης ομάδας υποστήριξης, η Chrono24 είναι η ιδανική πλατφόρμα για την πώληση ρολογιών.
  Μαρκ από τις ΗΠΑ

Έχετε άλλες ερωτήσεις;

Πώς βάζω αγγελία για ένα ρολόι;
Μέσω της φόρμας μας, τοποθετείτε αγγελία για το ρολόι σας σε λίγα μόνο βήματα:
 1. Περιγράψτε λεπτομερώς το ρολόι σας. Όσο ακριβέστερη είναι η περιγραφή, τόσο ευκολότερα θα βρουν την αγγελία σας οι δυνητικοί αγοραστές.
 2. Προσθέστε στην αγγελία σας έως και 4 φωτογραφίες με διαφορετικές όψεις του ρολογιού. Έχετε έτοιμη την κάμερα. Κατά τη δημιουργία της αγγελίας θα σας ζητηθεί να φωτογραφίσετε το ρολόι σας, ώστε να δείχνει 2 επιλεγμένες από εμάς ώρες, και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες αυτές ως αποδεικτικό κατοχής. Οι φωτογραφίες αυτές θα δημοσιευθούν μετά και στην αγγελία σας.
 3. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία.
 4. Στο τελευταίο βήμα θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τα στοιχεία σας και να πληρώσετε το τέλος καταχώρισης αγγελίας.
Πόσο κοστίζει η πώληση στην Chrono24;
Στην Chrono24 αναρτάτε δωρεάν αγγελία για το ρολόι σας. Σε περίπτωση επιτυχούς πώλησης, η προμήθεια ανέρχεται σε 6,5% επί της τιμής πώλησης, η οποία, ωστόσο, δεν μπορεί να υπερβεί τα 299,00 €. Η τιμή πώλησης αποτελείται από το αντίτιμο της αγοράς του προϊόντος και τα έξοδα αποστολής. Η προμήθεια αυτή είναι πληρωτέα μόνο εάν πουλήσετε το ρολόι σας με επιτυχία. Η παρακράτηση της προμήθειας πραγματοποιείται απευθείας με την εξόφληση της τιμής πώλησης σε εσάς. Λάβετε υπόψη ότι σε μεμονωμένες περιπτώσεις ο αγοραστής δεν μπορεί να πληρώσει μέσω της υπηρεσίας καταπίστευσης. Σε μια τέτοια περίπτωση σάς χρεώνουμε την προμήθεια πώλησης.
Πότε είναι πληρωτέα η προμήθεια πώλησης;
Όταν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταπίστευσης για την αγγελία σας, η παρακράτηση της προμήθειας πραγματοποιείται απευθείας με την εξόφληση της τιμής πώλησης σε εσάς.

Όταν ο αγοραστής πληρώνει απευθείας σε εσάς, σάς χρεώνουμε την προμήθεια πώλησης. Εξοφλήστε το ποσό τιμολόγησης εντός 14 ημερών.
Τι είναι ο κωδικός αναφοράς;
Ο κωδικός αναφοράς αναφέρεται στο μοντέλο ή/και την έκδοση του μοντέλου του ρολογιού σας και μπορεί να αποτελείται από πολλούς αριθμητικούς και αλφαβητικούς χαρακτήρες. Σε ορισμένους κατασκευαστές ο κωδικός αναφοράς βρίσκεται εγχάρακτος στον πυθμένα της κάσας (δεν πρέπει να συγχέεται με τον αριθμό κάσας), στο κλείσιμο του μπρασελέ και σπάνια στο καντράν. Σε κάθε περίπτωση ο κωδικός αριθμός αναφοράς πρέπει να αναγράφεται στα συνοδευτικά έγγραφα του ρολογιού σας ή στο παραστατικό αγοράς. Εάν δεν βρίσκετε τον κωδικό αναφοράς, αναζητήστε στο διαδίκτυο το όνομα του κατασκευαστή που αναφέρεται στο καντράν και συγκρίνετε τις φωτογραφίες με το ρολόι σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις μία σύντομη έρευνα θα λύσει το πρόβλημα.
Έχετε ερωτήσεις;
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας.

+49 721 96693-910

Επαφή