Γιατί να επιλέξετε την Chrono24; Σύνδεση
BrandBoutique Αποκλειστικά ρολόγια απευθείας από τον κατασκευαστή
Επιλεγμένες μανουφακτούρες
Δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο
Ρολόγια με εγγύηση

Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Υπολογίστε τώρα την αξία και πουλήστε στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Υπολογίστε δωρεάν την αξία
Πού μπορώ να βρω τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού μου; Πού μπορώ να βρω τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού μου;

Ο υπολογισμός της αξίας στην Chrono24

100% δωρεάν

100% δωρεάν

Μάθετε δωρεάν την αξία του ρολογιού σας. Απλά επιλέγετε το μοντέλο, δηλώνετε την κατάσταση και αποστέλλετε.

Αξιολόγηση από ειδικούς με ένα κλικ

Αξιολόγηση από ειδικούς με ένα κλικ

Η Chrono24 είναι η κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας – συγκρίνουμε το ρολόι σας με 400.000 προσφορές από όλο τον κόσμο.

Μεγαλύτερη επιτυχία με τη σωστή τιμή πώλησης

Μεγαλύτερη επιτυχία με τη σωστή τιμή πώλησης

Γνωρίζουμε τις τιμές της αγοράς και σας δίνουμε μια προτεινόμενη τιμή, με την οποία μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης.

Πού μπορώ να βρω τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού μου;

  • Στο καντράν
  • Στα συνοδευτικά έγγραφα
  • Στη βάση της κάσας
  • Στην ένωση του λουριού/μπρασελέ

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας! Η ομάδα μας θα χαρεί να σας βοηθήσει:

Πόσο αξίζει το ρολόι μου;
Δεν είναι πάντα εύκολο να εκτιμηθεί η αξία ενός παλιού ρολογιού. Υπάρχουν φυσικά μάρκες και μοντέλα που είναι πιο ακριβά από άλλα λόγω του οίκου, όπως π.χ. Patek Philippe, Audemars Piguet ή Rolex. Πόσο αξίζει όμως ένα ρολόι, εξαρτάται επίσης και από άλλους παράγοντες:
  • Διαθέτει το ρολόι περίπλοκους μηχανισμούς, όπως π.χ. χρονογράφο ή διηνεκές ημερολόγιο;
  • Όλα τα εξαρτήματα και το λουράκι είναι αυθεντικά ή έχουν αντικατασταθεί;
  • Το ρολόι είναι ένα ειδικό μοντέλο ή εμφανίζεται σε περιορισμένη έκδοση;
  • Το ρολόι είναι ένα περιζήτητο vintage μοντέλο, όπως π.χ. το Universal Genève Polerouter ή το Tag Heuer Autavia;
Όσες περισσότερες ερωτήσεις απαντήσετε με «ναι», τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να επιτύχετε υψηλότερη τιμή κατά την πώληση του ρολογιού σας.
Γιατί είναι τόσο σημαντική η σωστή τιμή πώλησης;
Με λίγα λόγια: Όσο πιο ρεαλιστική είναι η τιμή πώλησης, τόσο πιο γρήγορα θα πουλήσετε το ρολόι σας. Μια υπερβολικά υψηλή τιμή διώχνει τους αγοραστές. Εάν ωστόσο ανταποκρίνεται στην αγοραία αξία, θα βρείτε πολλούς ενδιαφερόμενους. Από την άλλη δεν πρέπει φυσικά να πουλήσετε το ρολόι σας κάτω από την αξία του.

Συγκρίνουμε το ρολόι σας με πάνω από 400.000 προσφορές παγκοσμίως και υπολογίζουμε την πραγματική αγοραία αξία του. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να υπολογίσετε online πολύ εύκολα και χωρίς ειδικές γνώσεις τη σωστή τιμή πώλησης.
Πώς λειτουργεί η δωρεάν αξιολόγηση ρολογιών;
Για τον υπολογισμό της αξίας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού σας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ταυτοποιήσουμε το ρολόι σας με ασφάλεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κωδικός αναφοράς αναγράφεται στο καντράν, στα συνοδευτικά έγγραφα, στη βάση της κάσας ή στην ένωση του λουριού/μπρασελέ. Μπορείτε όμως επίσης να προσθέσετε τη μάρκα και το μοντέλο και να επιλέξετε το ρολόι σας.

Με βάση τις αγγελίες στην Chrono24 υπολογίζουμε την τρέχουσα αγοραία αξία του ρολογιού σας, την οποία σας δείχνουμε απευθείας στη συνέχεια.

Αυτή η υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση και γι' αυτό τον λόγο δεν χρειάζεστε λογαριασμό χρήστη στην Chrono24.
Με ποιον τρόπο υπολογίζεται η αξία του ρολογιού μου;
Για να υπολογίσουμε την αγοραία αξία του ρολογιού σας, το συγκρίνουμε με πάνω από 400.000 τρέχουσες προσφορές στην Chrono24. Εάν αυτές οι προσφορές δεν επαρκούν, στον υπολογισμό συμπεριλαμβάνουμε επίσης ρολόγια που έχουν ήδη πουληθεί.

Από αυτά τα στοιχεία υπολογίζουμε τη μέση τιμή προσφοράς, στην οποία μπορείτε να προσφέρετε το ρολόι σας στην Chrono24. Λάβετε υπόψη ότι σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για εγγυημένη τιμή πώλησης.
Ποιοι παράγοντες ορίζουν τη σωστή τιμή πώλησης;
Περιεχόμενο παραδοτέας συσκευασίας: Μπορείτε να ζητήσετε πάνω από τη μέση τιμή, εάν η αγγελία σας περιλαμβάνει το γνήσιο κουτί και τα συνοδευτικά έγγραφα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ένα πλήρες σετ.

Κατάσταση: Όταν το ρολόι σας είναι μεταχειρισμένο, αλλά δεν παρουσιάζει γρατσουνιές ή άλλα σημάδια χάραξης λόγω χρήσης, μπορείτε επίσης να στοχεύσετε σε υψηλότερη τιμή πώλησης.
Πώς μπορώ ακόμα να προσδιορίσω την αξία του ρολογιού μου;
Φυσικά μπορείτε επίσης να ψάξετε τις αγγελίες στην Chrono24 χειροκίνητα, για να συγκρίνετε τις τιμές. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε μια εκτίμηση της αξίας του ρολογιού σας σε χρυσοχόους και οίκους δημοπρασιών.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερη τιμή πώλησης, εάν αναρτήσετε μια online αγγελία για το ρολόι σας. Η τιμή, την οποία λαμβάνετε από τοπικούς οίκους δημοπρασιών και χρυσοχόους, είναι αντίθετα συνήθως πιο χαμηλή, καθώς κατά την αγορά πρέπει να συνυπολογίσουν το κέρδος τους.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις

Το ρολόι σας αξιολογείται

Ανακαλύψαμε το ρολόι σας…