Σύνδεση
Πώληση ρολογιού - επιλέξτε τρόπο

Ως ιδιώτης

Πάνω από 1.500 επιτυχημένοι ιδιώτες πωλητές κάθε μήνα.

Δωρεάν δημιουργία αγγελίας

Ως επαγγελματίας

Ανοίξτε τις πόρτες του καταστήματός σας σε 220.000 λάτρεις ρολογιών καθημερινά.

Γίνετε έμπορος Chrono24
Δωρεάν υπολογισμός αξίας

Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Τι αξία έχει το ρολόι σας;

Υπολογίστε τώρα την αξία και πουλήστε στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Υπολογίστε δωρεάν την αξία
Φωτογραφίστε το ρολόι και ανακαλύψτε την αξία του Φωτογραφίστε το ρολόι και ανακαλύψτε την αξία του

Ο υπολογισμός της αξίας στην Chrono24

100% δωρεάν

100% δωρεάν

Μάθετε δωρεάν την αξία του ρολογιού σας. Απλά επιλέγετε το μοντέλο, δηλώνετε την κατάσταση και αποστέλλετε.

Αξιολόγηση από ειδικούς με ένα κλικ

Αξιολόγηση από ειδικούς με ένα κλικ

Η Chrono24 είναι η κορυφαία αγορά ρολογιών πολυτελείας – συγκρίνουμε το ρολόι σας με 400.000 προσφορές από όλο τον κόσμο.

Μεγαλύτερη επιτυχία με τη σωστή τιμή πώλησης

Μεγαλύτερη επιτυχία με τη σωστή τιμή πώλησης

Γνωρίζουμε τις τιμές της αγοράς και σας δίνουμε μια προτεινόμενη τιμή, με την οποία μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή τιμή πώλησης.

Δημιουργία αγγελίας με απλά λόγια

Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε βήμα προς βήμα πώς μπορείτε να αναρτήσετε εύκολα και δωρεάν μια αγγελία για το ρόλοι σας στην Chrono24.

Νέο

Watch Scanner

Φωτογραφίστε το ρολόι και ανακαλύψτε την αξία του

Θέλετε να υπολογίσετε την αξία ενός ρολογιού, αλλά δεν γνωρίζετε για ποιο μοντέλο πρόκειται;
Με το Watch Scanner στην εφαρμογή Chrono24 μπορείτε να ανακαλύψετε πολύ εύκολα την αξία του ρολογιού και περαιτέρω πληροφορίες για το μοντέλο με βάση μια φωτογραφία.

Πού μπορώ να βρω τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού μου;

  • Στο καντράν
  • Στα συνοδευτικά έγγραφα
  • Στη βάση της κάσας
  • Στην ένωση του λουριού/μπρασελέ

Έχετε ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πόσο αξίζει το ρολόι μου;
Η εκτίμηση της αξίας ενός παλιού ρολογιού δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν φυσικά μάρκες και μοντέλα που είναι πιο ακριβά από άλλα λόγω του οίκου, όπως π.χ. Patek Philippe, Audemars Piguet ή Rolex. Η αξία, ωστοσο, ενός ρολογιού εξαρτάται επίσης και από άλλους παράγοντες:
  • Διαθέτει το ρολόι περίπλοκους μηχανισμούς, όπως π.χ. χρονογράφο ή διηνεκές ημερολόγιο;
  • Είναι όλα τα εξαρτήματα και το λουράκι αυθεντικά;
  • Είναι το ρολόι ένα ειδικό μοντέλο ή εμφανίζεται σε περιορισμένη έκδοση;
  • Είναι το ρολόι ένα περιζήτητο vintage μοντέλο, όπως π.χ. το Universal Genève Polerouter ή το Tag Heuer Autavia;
Όσες περισσότερες ερωτήσεις απαντήσετε με «ναι», τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να επιτύχετε υψηλότερη τιμή κατά την πώληση του ρολογιού σας.
Γιατί είναι τόσο σημαντική η σωστή τιμή πώλησης;
Με λίγα λόγια: Όσο πιο ρεαλιστική είναι η τιμή πώλησης, τόσο πιο γρήγορα θα πουλήσετε το ρολόι σας. Μια υπερβολικά υψηλή τιμή διώχνει τους αγοραστές. Εάν ωστόσο ανταποκρίνεται στην αγοραία αξία, θα βρείτε πολλούς ενδιαφερόμενους. Από την άλλη δεν πρέπει φυσικά να πουλήσετε το ρολόι σας κάτω από την αξία του.

Συγκρίνουμε το ρολόι σας με πάνω από 400.000 προσφορές παγκοσμίως και υπολογίζουμε την πραγματική αγοραία αξία του. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να υπολογίσετε online πολύ εύκολα και χωρίς ειδικές γνώσεις τη σωστή τιμή πώλησης.

Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την πώληση ενός ρολογιού
Πώς λειτουργεί η δωρεάν αξιολόγηση ρολογιών;
Για τον υπολογισμό της αξίας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό αναφοράς του ρολογιού σας. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ταυτοποιήσουμε το ρολόι σας με ασφάλεια. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κωδικός αναφοράς αναγράφεται στο καντράν, στα συνοδευτικά έγγραφα, στη βάση της κάσας ή στην ένωση του λουριού/μπρασελέ. Μπορείτε όμως επίσης να προσθέσετε τη μάρκα και το μοντέλο και να επιλέξετε το ρολόι σας.

Με βάση τις αγγελίες στην Chrono24 υπολογίζουμε την τρέχουσα αγοραία αξία του ρολογιού σας, την οποία σας δείχνουμε απευθείας στη συνέχεια.

Αυτή η υπηρεσία παρέχεται χωρίς χρέωση και γι' αυτό τον λόγο δεν απαιτείται λογαριασμός χρήστη στην Chrono24.
Με ποιον τρόπο υπολογίζεται η αξία του ρολογιού μου;
Για να υπολογίσουμε την αγοραία αξία του ρολογιού σας, το συγκρίνουμε με πάνω από 400.000 τρέχουσες αγγελίες στην Chrono24. Εάν αυτές οι αγγελίες δεν επαρκούν, στον υπολογισμό συμπεριλαμβάνουμε επίσης ρολόγια που έχουν ήδη πουληθεί.

Από αυτά τα στοιχεία υπολογίζουμε τη μέση τιμή αγγελίας, στην οποία μπορείτε να προσφέρετε το ρολόι σας στην Chrono24. Λάβετε υπόψη ότι σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για εγγυημένη τιμή πώλησης.
Ποιοι παράγοντες ορίζουν τη σωστή τιμή πώλησης;
Περιεχόμενο παραδοτέας συσκευασίας: Μπορείτε να ζητήσετε πάνω από τη μέση τιμή, εάν η αγγελία σας περιλαμβάνει το γνήσιο κουτί και τα συνοδευτικά έγγραφα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με ένα πλήρες σετ.

Κατάσταση: Όταν το ρολόι σας είναι μεταχειρισμένο, αλλά δεν παρουσιάζει γρατσουνιές ή άλλα σημάδια χάραξης λόγω χρήσης, μπορείτε επίσης να στοχεύσετε σε υψηλότερη τιμή πώλησης.
Πώς μπορώ ακόμα να προσδιορίσω την αξία του ρολογιού μου;
Φυσικά μπορείτε επίσης να ψάξετε τις αγγελίες στην Chrono24 χειροκίνητα, για να συγκρίνετε τις τιμές. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε μια εκτίμηση της αξίας του ρολογιού σας σε χρυσοχόους και οίκους δημοπρασιών.

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερη τιμή πώλησης, εάν αναρτήσετε μια online αγγελία για το ρολόι σας. Η τιμή, την οποία λαμβάνετε από τοπικούς οίκους δημοπρασιών και χρυσοχόους, είναι αντίθετα συνήθως πιο χαμηλή, καθώς κατά την αγορά πρέπει να συνυπολογίσουν το κέρδος τους.

Περισσότερες ερωτήσεις και απαντήσεις

Το ρολόι σας αξιολογείται

Ανακαλύψαμε το ρολόι σας…